Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaşlar bu konuyu takibi bırakıyorum olursa sorunuz özelden msj atarsanız görürüm bu arada ben gecen sene ağustosta başlamistim tedaviye

Bende iğne vuruldum beklemedeyim 3.denemem eğer yine olmazsa artık denemicem bu son

bende iğnemi gecen cuma olmustum sımdı beklemedeyım

Mrb sizin mesajlarınızi okuyordum sonucunuzu bulamadim benzeri durum dayiz sonucunuz ne oldu aldinizmi emeginizin karşılığını bana anlatirmisiniz
Ayy canm ksura bakma uzun zamandr gremiydm maalesef negatif oldu sonucum tedaviye ara verdk bizim degerlerimiz yuksekti aslinda doktor tutar demisti ama ustune pek dusmedi doktor kaldo oyle cnm ins senn tutmustt

Ayy canm ksura bakma uzun zamandr gremiydm maalesef negatif oldu sonucum tedaviye ara verdk bizim degerlerimiz yuksekti aslinda doktor tutar demisti ama ustune pek dusmedi doktor kaldo oyle cnm ins senn tutmustt
Yok bende de negatif bende bıraktım artık tedaviyi zaaten 1ay iğne olmadi aşılama demişti bende yaza kadar bekliycem akışina hakkimizda hayırlısı benim dr da cok olumlu idi canli çocuğum ve geçmişte dusukler herşey yolunda ama olmadı ondan hayırlısı olsun hakkimizda

kizlar benim catlatma ignesinden sonra yarin 9. günüm ve yuzumde sivilceler cikti birsuru bu ikinci ignem sivilce cikipta sonra hamile olan varmi cok merak ediyorum lutfen cevap yazsin biri

kizlar benim catlatma ignesinden sonra yarin 9. günüm ve yuzumde sivilceler cikti birsuru bu ikinci ignem sivilce cikipta sonra hamile olan varmi cok merak ediyorum lutfen cevap yazsin biri
Beende bütün belirtiler vardı ateş takibi bile yüksekti günüm yakinken hersabah atesime bakiyordum 3gun düşüş 4.gun adet oldum kendini öyle takip edebilirsin yaani oyleki gunume 7gun kala pembe leke bile vardı dr ikiz orani yuksek beklitordu 2yumutrta vardi catlatti felan amma bugun adet bile bitti benim canli saglikli doğum ve düşüklüklerim var ama olmadi belki bu ay kendiliginden olur seneye 30agustosta dogar ikimizin dogum günü ayni olur nebilim hep ben gibi bi kizim olsun srvdam vardı belki rabbim duami o sekil kabul etmisyir

Allah gonlune gore versin canim bu beklemek cok zor benimde bir cocugum var ama ilkini nasil istiyosam ikincisinide oyle cok istiyorum rabbim herkesin gonlune gore versin

Allah gonlune gore versin canim bu beklemek cok zor benimde bir cocugum var ama ilkini nasil istiyosam ikincisinide oyle cok istiyorum rabbim herkesin gonlune gore versin
Yani yakin komşularım adet oldum deyince inanmadilar yaşlı teyzeler bazilari yüzünden anlarya teyze kızım bu gebelik seni cabuk bozdu yüzün çok değişti öyle ki hala arada baş dönmesi yaşıyorum arkadaş üstüne görüyor olabilirsin bile diyor gülüyorum onun öyle olmuş iki çocuğundada adet olmuş ama adet farklıymis bi gitmis 3ayinda bebiş ama benim öyle ihtimalim yok senin inşallah olur oğlum eşim çok istiyor kız kardeşi olsun yani olsunda ne olurdasa iste olmadi artik tedaviyi de bitirdim

canim testi tekrar ettinmi bas donmesi varsa dedikleri gibi ustune gormedir belki

ya ben 4 gündür ateşimi ölçüyorum 37,1-37,2 arası çıkıyor hiç düşmedi maşalhha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…