Inşallah tutar arkadaşım. Hayırlı sonuçlarını bizimle de paylasirsin biz de seviniriz. Ben de gonal f kullanıyorum henüz iğne olmadım. Senin sonucunu merak ettim. Haber alınca yazar mısın. Güzel haberlere ihtiyacimiz var.Kizlar bir cok formu uzun zamndir takip ediyor okuyordum birkacgundurde yaziyorum bende gonal f kullandim dun gece catlatma ignemi oldum yarinda asilamam yapilacak insallah tutar ya
Belirttim yok 7gün oldu iğne vurulalıbelirtin hiç var mı
Zor beklemek zaman geçmiyor sankibende iğnemi gecen cuma olmustum sımdı beklemedeyım
Persembe kan yaptiricam insallah bildiririm tabi bazen umitleniyorum bazen umitsizleniyorum gecen gece felaket bel karin ve kasikta sancim oldu bakalimInşallah tutar arkadaşım. Hayırlı sonuçlarını bizimle de paylasirsin biz de seviniriz. Ben de gonal f kullanıyorum henüz iğne olmadım. Senin sonucunu merak ettim. Haber alınca yazar mısın. Güzel haberlere ihtiyacimiz var.
Bende cok sivilcelendim ya normalde cikmaz hic sivilcem asilamadan sonra 10. Gundeyim persembe test yaptircam bakalimkizlar benim catlatma ignesinden sonra yarin 9. günüm ve yuzumde sivilceler cikti birsuru bu ikinci ignem sivilce cikipta sonra hamile olan varmi cok merak ediyorum lutfen cevap yazsin biri
10 un alti gebelik degildir... bu deger de igne etkiside yokHerkese merhaba
Ayin 19 da catlatma ignesi oldum. Ayin 29 da yani dun hcg ye baktirdim 1.56 adet gunume daha 5 gun var. Gebelik mi yoksa catlatma ignesinin etkisimidir bilmedim
Yani demek istiyosun ki umutlanma bosuna...1
10 un alti gebelik degildir... bu deger de igne etkiside yok
Hosgeldin canim bende asilama oldum polikistikover var bendede persembe test gunummerhaba arkadaşlar bende durumumdan bahsetmek isterim. 1 senelik evliyim. Yumurtlama tembelliği teşhisi koyuldu. Geçen ay Glifor ve inofolic kullanmaya başladım. Sonrasında adetimin 3. Günü klomen kullanmaya başladım ve yumurta takibi yapıldı. Bugün doktorum; Sağ ve solda 2 adet yumurtan olgunlaşmış, rahim kalınlığın da iyi dedi ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. Kolumdan yaptılar. 36 saat sonra ilişki önerdi ve 36 saat sonrasında 1 gün arayla tekrar önerdi. Beklemeye başladım hayırlısı Allah tan. Dilerim hepimize sağlıklı, hayırlı evlat-evlatlar :) Nasip eder Rabbim
Hoşbulduk CanımHosgeldin canim bende asilama oldum polikistikover var bendede persembe test gunum
Zordur seni cok iyi anliyorum bende yasiyorum ayni sikintilari... tip derki 10un alti gebelik degildir gun asiri 2 kat artmayan bhcg saglikli gebelik degildir istersen 1 gun aradan sonra tekrar bhcg baktir yukselmezse hayırlısı...Yani demek istiyosun ki umutlanma bosuna...
Adet gunumu bekliycem sessizce.. bi yandan da icimdeki bi ses baktir diyor ama bekliyecegim... daha once dusukle sonuclanan gebeligimin ilk degeride 4 kusurdu gelismedi o ayri konuda.. bu yuzden biraz umutlanmistim.. hep 0.001 cikar degerim bunu boyle gorunce acaba dedim isteZordur seni cok iyi anliyorum bende yasiyorum ayni sikintilari... tip derki 10un alti gebelik degildir gun asiri 2 kat artmayan bhcg saglikli gebelik degildir istersen 1 gun aradan sonra tekrar bhcg baktir yukselmezse hayırlısı...
Bende bu ay aşılama oldum benimde perşembe gün test günüm ama ben yarın gideceğim senin kaçıncı günde olmuştu aşilamaHosgeldin canim bende asilama oldum polikistikover var bendede persembe test gunum
21 kasim canim bir belirtin varmiBende bu ay aşılama oldum benimde perşembe gün test günüm ama ben yarın gideceğim senin kaçıncı günde olmuştu aşilama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?