Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaslar Merhaba Allah hepinize hayırlı bebekler nasip eder inşallah. Ben daha yeniyim.Yeni üyeyim yani. Perşembe günü iğnemi olucam inşallah. Yumurta gelişimi iyi dedi Dr.3 gün daha gonal f kullan bakalım dedi. Ama umudum yok. 7 aydır deniyorum 2 ay önce klomen kullandım tutmadı. En ummadığımız zamanda olacak galiba. Hayırlısı insallah.

Kizlar bir cok formu uzun zamndir takip ediyor okuyordum birkacgundurde yaziyorum bende gonal f kullandim dun gece catlatma ignemi oldum yarinda asilamam yapilacak insallah tutar ya
Inşallah tutar arkadaşım. Hayırlı sonuçlarını bizimle de paylasirsin biz de seviniriz. Ben de gonal f kullanıyorum henüz iğne olmadım. Senin sonucunu merak ettim. Haber alınca yazar mısın. Güzel haberlere ihtiyacimiz var.

Bugun kontrolum vardı 22 mm olmus tek yumurta pregnyl 5000 2 tane vuruncam adetten itibaren 12. Gun klomenle 10. Gundeyim hayirlisiyla sonuc alirim

Herkese merhaba
Ayin 19 da catlatma ignesi oldum. Ayin 29 da yani dun hcg ye baktirdim 1.56 adet gunume daha 5 gun var. Gebelik mi yoksa catlatma ignesinin etkisimidir bilmedim

Persembe kan yaptiricam insallah bildiririm tabi bazen umitleniyorum bazen umitsizleniyorum gecen gece felaket bel karin ve kasikta sancim oldu bakalim

kizlar benim catlatma ignesinden sonra yarin 9. günüm ve yuzumde sivilceler cikti birsuru bu ikinci ignem sivilce cikipta sonra hamile olan varmi cok merak ediyorum lutfen cevap yazsin biri
Bende cok sivilcelendim ya normalde cikmaz hic sivilcem asilamadan sonra 10. Gundeyim persembe test yaptircam bakalim

merhaba arkadaşlar bende durumumdan bahsetmek isterim. 1 senelik evliyim. Yumurtlama tembelliği teşhisi koyuldu. Geçen ay Glifor ve inofolic kullanmaya başladım. Sonrasında adetimin 3. Günü klomen kullanmaya başladım ve yumurta takibi yapıldı. Bugün doktorum; Sağ ve solda 2 adet yumurtan olgunlaşmış, rahim kalınlığın da iyi dedi ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. Kolumdan yaptılar. 36 saat sonra ilişki önerdi ve 36 saat sonrasında 1 gün arayla tekrar önerdi. Beklemeye başladım hayırlısı Allah tan. Dilerim hepimize sağlıklı, hayırlı evlat-evlatlar :) Nasip eder Rabbim

Hosgeldin canim bende asilama oldum polikistikover var bendede persembe test gunum

Hosgeldin canim bende asilama oldum polikistikover var bendede persembe test gunum
Hoşbulduk Canım inş hayırlı haberlerini alırız, Allah bebeğine tez zamanda kavuştursun. Bana da klomenle bu ay olmazsa ilacını değiştireceğim dedi ve aşılama yapacağını söyledi. Ben bugün çatlatma iğnesi oldum ama dün sol kasığımda bacağıma vuran ağrı vardı iğneden sonra da devam ediyor. Yumurtlamamı oluyor acaba doktor 36 saat sonra ilişki dedi bende kararsız kaldım

Yani demek istiyosun ki umutlanma bosuna...
Zordur seni cok iyi anliyorum bende yasiyorum ayni sikintilari... tip derki 10un alti gebelik degildir gun asiri 2 kat artmayan bhcg saglikli gebelik degildir istersen 1 gun aradan sonra tekrar bhcg baktir yukselmezse hayırlısı...

Zordur seni cok iyi anliyorum bende yasiyorum ayni sikintilari... tip derki 10un alti gebelik degildir gun asiri 2 kat artmayan bhcg saglikli gebelik degildir istersen 1 gun aradan sonra tekrar bhcg baktir yukselmezse hayırlısı...
Adet gunumu bekliycem sessizce.. bi yandan da icimdeki bi ses baktir diyor ama bekliyecegim... daha once dusukle sonuclanan gebeligimin ilk degeride 4 kusurdu gelismedi o ayri konuda.. bu yuzden biraz umutlanmistim.. hep 0.001 cikar degerim bunu boyle gorunce acaba dedim iste

Ya nolur yazin ne durumdasiniz benim bugune kadar her belirtim. Vardi ama bugun hic birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…