Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Isalla

Isalla canim ya... sende hayirli sonuclar alirsin isalla bu ay.. bir sey sorucam doktor igneden sonra gunasiri birliktelik oneriyomus sanirim hergun olsa sans daha cok yukselmez mi
İnşallah, teşekkür ederim. Doktor iğneden 36 saat ve 48 saat sonra ilişki önermişti bize, ondan sonra da gün aşırı devam edin demişti.
Her gün ilişki öneren doktorlar da var. Sanırım bunun bir standardı yok.

Hergun denicm ben .. klomenin 4. Ve 6. Gunu de birliktlik dedi ve ertesi gunu ultrasona gel dedi igneyide getir dedi sizinde ole mi oldu

Hergun denicm ben .. klomenin 4. Ve 6. Gunu de birliktlik dedi ve ertesi gunu ultrasona gel dedi igneyide getir dedi sizinde ole mi oldu
Çatlatma iğnesinden önce 6 gün boyunca Gonal F denen bir iğne daha kullanıyorum ben, yumurtaları geliştirmek için. O da çatlatma iğnesi gibi göbekten yapılıyor, şırınga tipi filan da aynı. O iğneden alışık olduğumuz için, çatlatma iğnesini de evde biz yaptık. (eşim yapıyor bu iğneleri bana. :) ) Doktor size yanınızda getirmenizi söylediyse, elbette yanınızda götürün. İlk iğnenizi o yapar, nasıl yapacağınızı gösterir. Bir daha kullanmanız gerekirse daha sonra kendiniz yaparsınız. Zaten çok basit bir işlem.

Isalla gerek kalmaz
Isalla gerek kalmaz Allah im hayirlisini versin isalla hepimize

Her gun iliskiye girmek spermlerin kalitesini
Isalla

Isalla canim ya... sende hayirli sonuclar alirsin isalla bu ay.. bir sey sorucam doktor igneden sonra gunasiri birliktelik oneriyomus sanirim hergun olsa sans daha cok yukselmez mi
Her gun iliskiye girmek spermlerin kalitesini dusuruyormus canim zaten 36 saat yasiyormus spermler ... bi de catlatma ignesi gobekten vurulunca daha etkili oluyormus

arkadaslar bi soru sorucam yardımcı olurmusunuzz bugun catlama ıgnesı vurulalı 10.günüm..az once ıdrar testi yaptımm çok silikikinci çizgi çıktı hala iğnenin etkisimidir lutfenn cvppp

yokmu bole bı sey basına gelen arkadaslarr olucem mrktan

arkadaslar bi soru sorucam yardımcı olurmusunuzz bugun catlama ıgnesı vurulalı 10.günüm..az once ıdrar testi yaptımm çok silikikinci çizgi çıktı hala iğnenin etkisimidir lutfenn cvppp
Canim benim ben de daynamadim yaptim 2.cizgi coook silik cikti ama guvenme ignenin iconde hcg var ondan dolayi en az 12 gun gecmesi gerekiyormus

kumral ada ben bugunde yaptım yıne sılık yıne mı ole yok ben bugun kafayı yıcemm

kumral ada ben bugunde yaptım yıne sılık yıne mı ole yok ben bugun kafayı yıcemm
Ignenin icindeki hcg den olabilr canim ama insaallah hamisizdir ben bi tane kocakari yontemi de denedim bu forumda okudumidrarini bi seffaf kaba yap yarim limon sk dibe cokuyorsa hamileymissin tabi guvenilir degil bence

sende yapsana canım bi tanee ee 11.gün iğne etkisi mi kalır yahuu adaa sende yaaap hadii bekliyorrumm

sende yapsana canım bi tanee ee 11.gün iğne etkisi mi kalır yahuu adaa sende yaaap hadii bekliyorrumm
Canim ayin 13 unde yaptirdin degilmi bugun 11.gun olmuyor ama canim gebelik testim yok ama simdi aksama yaparim yazarim burdan

yok ayın 11ınde yaptırdım ıgneyı bugun 22 si canıım
sen kacında oldun

yok ayın 11ınde yaptırdım ıgneyı bugun 22 si canıım
sen kacında oldun
13unde oldum ben canim daha erken ama itiraf etmeliyim ki cok umitlendim insallah hayal kirikligina ugramayiz. Bu arada senin de 2. Cizgi coook cok silik cikti dimi

yanii gözle görülüyoo benım tam 11.gün iştee hala silik çıkmaz ki bayılıcaaam artıkk

canım bekle 3 gün daha dedi hemşire persembeye kadar beklıcem mecburr.. yaa ne bılım hıcde belırtı yok sadece goğusler el değmıyo acıyoo o kadar bıde bugun adet sancıları yasadım bel kasık adetıme daha 5 gün var ıgne etkısı bu kadar suruyosadaa pehh yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…