Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaşlar bnde geçn ay klomen ve ç.iğnesi oldum ama bu ay gebe kaldım.. Ama bu ayda klomen kullanıp soğan suyu içtim.., bilgiyi psylşmk istedim sizinle

Ya nolur yazin ne durumdasiniz benim bugune kadar her belirtim. Vardi ama bugun hic birsey yok
Ben 19 unda oldum aşılama ama benim hiç bir belirti yok olmaması normal zaten hamilelik varsa bile belirtiler 5veya 6. Haftadan sonra baslar

Arkadaşlar bnde geçn ay klomen ve ç.iğnesi oldum ama bu ay gebe kaldım.. Ama bu ayda klomen kullanıp soğan suyu içtim.., bilgiyi psylşmk istedim sizinle
Hayırlı olsun :) sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bu haberler hem umut oluyor hem de mutlu ediyor.

Hikayeler hep benzer ben de perşembe kontrole gidicem. Yumurtalar gelişmismi bakıp catlatma ignesi yapacak. Inşallah güzel haberler alırsın. Bol bol dua et ve umudunu kaybetme. Hayırlısı ile anne olursun.

Benim normalde 0.10 cikardi kurtajdan sonra 2-3 cikiyor... cikacak insallah umudunu kaybetme... catlatma ignelerinde igneyi yaptıktan 21 gun sonra baktirmak en dogrusu cunku ignenin icerisinde de bhcg mevcut

Basim catliyor kafami oynatamiyorum dun igneyi yaptik bugun yarin ertesi gun iliski dedi ama cok kötü haldeyim yalan olacak sanirim hormon kaynakli bir agri off cok zor yaa karnimda bişi yok ne igne batmasi ne akinti sabahta bir kez midem kalkti bu igne hasat etti beni

Benim sari akintim oluyor ara sira birde goguslerim koyulasti yada bana oyle geliyor persembe test gunum

Niye umudun yok umutsuzluk seytandandir umidinizi kaybetmeyin allahtanda umut ve umit asla kesilmez
Umudum yok çünkü yumurtaların sağ tupumde gelişti sağ tupum Hsg de tıkalı çıkmıştı dr yinede deneyelim dedi o yüzden canim

Umudum yok çünkü yumurtaların sağ tupumde gelişti sağ tupum Hsg de tıkalı çıkmıştı dr yinede deneyelim dedi o yüzden canim
Allah bilir yinede ne umitsiz vakalar bile dogal yolla bile hamile kalabiliyor allah ol desin yeterki

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen ? ben gecen ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım ve 7 tane yumurtam oluştu devamında olması gerekenden günden önce adet oldum doktorum kan testi yaptırmamı istedi ve sonuç 0,54 yani hamilelik yoktu adetinde devamı geldi zaten. şimdi adetim bittikten üç dört gün sonra kasıklarımda hafif ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi hissettim ve az kanamam geldi sonrasındada yine lekeler geldi ve hala adet olacakmışım gibi bel ve kasığımda hafif ağrım var doktoruma bu ay yumurta çok olduğu için bu durum olmuş olabilirmi diye mesaj attım oda evet ondandır dedi. Şimdi aranızda hiç bu durumu yaşayan varmı acaba ??? ve ilaçdan dolayı kist oluşmuş olabilirmi yada yumurtalar çok olduğundan geç çatlayanlar yeni dökülüyor olabilirmi ???

Hikayeler hep benzer ben de perşembe kontrole gidicem. Yumurtalar gelişmismi bakıp catlatma ignesi yapacak. Inşallah güzel haberler alırsın. Bol bol dua et ve umudunu kaybetme. Hayırlısı ile anne olursun.
Amin Allah hepimize tez zamanda anne olmayı nasip etsin. Buradan tekrar bilgi vereceğim inş senden de güzel haberler alırız

Merhabalar. Günlerdir forumlari takip etmekteyim en son üye oldum. 25 yasindayim gectigimiz ay ilk kez catlama ignesi oldum:
Son adet tarihi 29.10.
Catlama ignesi 12.11.
Beraberinde progesteron hormonu kullandim 2 hafta boyunca
1. test catlama ignesinden 14 gün sonra sonuc negativ.
2 gün önce doktora gittim progesteron ilaclarim bitmisti. Doktorum bana artik kullanmamami söyledi. Eger kullanmaya devam edersem adetin gecikir dedi. Yardimcisi bana test yapmami söyledi ve ayni gün 2. testi yani 32. günümde yaptim yine negativ. Normal adet döngüm 29-33 gün. Bugün 34. gün ve ben hala adet olmadim... Sizce sansim varmi lütfen ayni durumu yasayan arkadaslar yardim edin..

Kan testi yaptır hamileysen kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…