Hayırlısı olsun inşallah pozitif olur sonuçMutlaka haber vericem.. Cok ümitsizim artik hayirlisi olsun yapcak bisey yok..
Hayırlısı olsun cnm allah büyükKızlar bugün bende kan testti verdim.Sonuç negatif
İnşallah hamilesindir birinede razıyızYarin test gunum insallahboyle hatta ikiz oldugunu ogrenirim insallahhhh
Inşallah güzelim hayırlı haberler alirsinYarin test gunum insallahboyle hatta ikiz oldugunu ogrenirim insallahhhh
Insalaahhhİnşallah hamilesindir birinede razıyız
Lutfen olsun esimle evlenebilmek icin 7 seneden fazla bekledik iki yildirda evliyiz lutfen bebis icin daha fazla bekletmesin benide isteyen herkesideInşallah güzelim hayırlı haberler alirsin
Pregestan bitikten 10 gun icinde adet gormezseniz doktora gitmelisinizbugün itibariyle 35. gün ve halen adet olmadim. Aksam üstü kan testine gidicem. Acaba catlama ignesi ardindan progesteron hormon ilaci kullanan oldumu? Adetimin gecikmesinin nedeni bu ilaclar olmasinmi? Yoksa hala bi umut varmi sizce?
Yani hap biteli nekadar oldu o gecikme yapabiliyorbugün itibariyle 35. gün ve halen adet olmadim. Aksam üstü kan testine gidicem. Acaba catlama ignesi ardindan progesteron hormon ilaci kullanan oldumu? Adetimin gecikmesinin nedeni bu ilaclar olmasinmi? Yoksa hala bi umut varmi sizce?
Öncelikle tsk ederim yorumun icin. Hap biteli 5 gün oluyor. Catlama ignesinden 3 gün sonra baslamami söyledi. 3 gün önce idrar testi yaptim negatif cikti. Aksam üstüde kan testi icin doktora gidicem ya inslh hamileyimdirYani hap biteli nekadar oldu o gecikme yapabiliyor
Cok üzgünüm ya. Rabbim isteyen herkese versin. Benimde hala kücükte olsa bi umudum var iste bekliyorum...Benimde negatif
Kan testi yaptır ben Progesteron jel kullanıyorum doktor jel verdi daha önce hapını kullandımbugün itibariyle 35. gün ve halen adet olmadim. Aksam üstü kan testine gidicem. Acaba catlama ignesi ardindan progesteron hormon ilaci kullanan oldumu? Adetimin gecikmesinin nedeni bu ilaclar olmasinmi? Yoksa hala bi umut varmi sizce?
Peki sende adet gecikmesi yaptimi. Sonuc ne cikti?Kan testi yaptır ben Progesteron jel kullanıyorum doktor jel verdi daha önce hapını kullandım
Daha var benim günüme ama hap kullandığım zaman bir[QUOTE="Pukeleka, post: 43874038, member: 720455Peki sende adet gecikmesi yaptimi. Sonuc ne cikti?
bizde sizin gibi evlenmek için uzun yıllar beklerik ve 2 yıllık evliyz inşallah gelsin artık mucizemizLutfen olsun esimle evlenebilmek icin 7 seneden fazla bekledik iki yildirda evliyiz lutfen bebis icin daha fazla bekletmesin benide isteyen herkeside
Simdi arastirmalarima göre kisiden kisiye degisiyormus muhtemelen. Gününde adet olan varmis. Gecikende oluyormus. Bende hic bir belirti yok aksam kesinlikle kan testi yaptiricam ve size haber vericem sonuclari. Büyük ihtimal yarin belli olur.[/QUOTE]Daha var benim günüme ama hap kullandığım zaman bir
İki gün gecikme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?