Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Yarin test gunum insallah boyle hatta ikiz oldugunu ogrenirim insallahhhh

bugün itibariyle 35. gün ve halen adet olmadim. Aksam üstü kan testine gidicem. Acaba catlama ignesi ardindan progesteron hormon ilaci kullanan oldumu? Adetimin gecikmesinin nedeni bu ilaclar olmasinmi? Yoksa hala bi umut varmi sizce?

bugün itibariyle 35. gün ve halen adet olmadim. Aksam üstü kan testine gidicem. Acaba catlama ignesi ardindan progesteron hormon ilaci kullanan oldumu? Adetimin gecikmesinin nedeni bu ilaclar olmasinmi? Yoksa hala bi umut varmi sizce?
Pregestan bitikten 10 gun icinde adet gormezseniz doktora gitmelisiniz

Yani hap biteli nekadar oldu o gecikme yapabiliyor

Yani hap biteli nekadar oldu o gecikme yapabiliyor
Öncelikle tsk ederim yorumun icin. Hap biteli 5 gün oluyor. Catlama ignesinden 3 gün sonra baslamami söyledi. 3 gün önce idrar testi yaptim negatif cikti. Aksam üstüde kan testi icin doktora gidicem ya inslh hamileyimdir

Kan testi yaptır ben Progesteron jel kullanıyorum doktor jel verdi daha önce hapını kullandım

[QUOTE="Pukeleka, post: 43874038, member: 720455Peki sende adet gecikmesi yaptimi. Sonuc ne cikti?[/QUOTE]
Daha var benim günüme ama hap kullandığım zaman bir
İki gün gecikme oldu

[QUOTE="Pukeleka, post: 43874038, member: 720455Peki sende adet gecikmesi yaptimi. Sonuc ne cikti?
İki gün gecikme oldu[/QUOTE]
Simdi arastirmalarima göre kisiden kisiye degisiyormus muhtemelen. Gününde adet olan varmis. Gecikende oluyormus. Bende hic bir belirti yok aksam kesinlikle kan testi yaptiricam ve size haber vericem sonuclari. Büyük ihtimal yarin belli olur.

[QUOTE="Pukeleka, post: 43875387, member: 72045511.gün ha var benim günüme ama hap kullandığım zaman bir
İki gün gecikme oldu[/QUOTE]
Simdi arastirmalarima göre kisiden kisiye degisiyormus muhtemelen. Gününde adet olan varmis. Gecikende oluyormus. Bende hic bir belirti yok aksam kesinlikle kan testi yaptiricam ve size haber vericem sonuclari. Büyük ihtimal yarin belli olur.[/QUOTE]
Hayırlı haberler bekliyoruz bendede belirti yok 11.günüm bugün

Lutfen olsun esimle evlenebilmek icin 7 seneden fazla bekledik iki yildirda evliyiz lutfen bebis icin daha fazla bekletmesin benide isteyen herkeside
bizde sizin gibi evlenmek için uzun yıllar beklerik ve 2 yıllık evliyz inşallah gelsin artık mucizemiz

Hosgeldin arkadasim
İki gün gecikme oldu
Simdi arastirmalarima göre kisiden kisiye degisiyormus muhtemelen. Gününde adet olan varmis. Gecikende oluyormus. Bende hic bir belirti yok aksam kesinlikle kan testi yaptiricam ve size haber vericem sonuclari. Büyük ihtimal yarin belli olur.[/QUOTE]
Hoşgeldin arkadaşım. Öncelikle inşallah hamilesindir ama benim de 45 günü bulmuştu. Kan testi sonucunu merak ettim. Hayırlısı insallah istediğin sonuç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…