Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Hoşgeldin arkadaşım. Öncelikle inşallah hamilesindir ama benim de 45 günü bulmuştu. Kan testi sonucunu merak ettim. Hayırlısı insallah istediğin sonuç olur.[/QUOTE]
Hosbuldum tsk ederim. Dün kan testi icin doktora gittim sonuclar 2-3 saat icinde belli olucak aricak doktorum. Bugün 36. günüm ne gelen var ne giden :) aglarmisin gülermisin bilemedim. Bi yanim hamileyim diyor öteki yanim kesin progestan yüzünden adet gecikmesi yasiyorum diyor. Nasil olsa anlasilicak bugün... Haber veririm

Bu arada sende nasil oldu yani 45 günü buldu demissin. Sendemi ayni tedaviyi gördün sonuc ne oldu inslh hamilesindir..

Bu arada sende nasil oldu yani 45 günü buldu demissin. Sendemi ayni tedaviyi gördün sonuc ne oldu inslh hamilesindir..
Hadi bakalım güzel haberler ver bize. Benim daha önceki aylarda progestan kullandığım zamanlarda 45 günü bulmuştu ama bu ay zaten gonal f ve ovitrelle kullandım sonuç bekliycem artık.

bizde sizin gibi evlenmek için uzun yıllar beklerik ve 2 yıllık evliyz inşallah gelsin artık mucizemiz
Ben burdaki tüm arkadaşların birgün anne olacağına gönülden inanıyorum. Tabi inşallah çabuk olur. Bol bol dua edelim birbirimize. Allah sevdiği kulunun duasını hemen kabul etmezmis.

Test yaptıracak olanlar nerde iyi haberler duymak istiyorum inşallah

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranizaben 8 yıllık evliyim doğuştan rahmimin bir tarafı gelişmemiş 3 dusuk var daha 3 haftalıkken 2 aşılama 1 tüp bebek tüp bebek düşük oldu 2 ay önce kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim coraspirin kullanıyorum bu ay klomen kullandım 2 yumurta gelişti 1 21ml diğeri 22 ml çatlama iğnesi vuruldum 25 kasımda 3 aralıkta progestana başladım doktor kontrolünde folibol de kullanıyorum test için doktor 10 aralık dedi ama nasıl sabredicem bilmiyorum yarin idrar testi yapsam miki

Bence bekle 22kasımda bende iğnemi vuruldum bekliyorum yapmadım test

Canim kanda bile bazen zor cikiyor idrar yapma bence

Arkadaslaarr... Kan testi icin persembe günü doktora gitmistim. Doktorum ariyacakti beni aramadi unuttu sanirim.. Ancak pazartesi alirim sonuclari. Bugün 37. gün adet olmadim fakat sabahtan beri adete benzer sancilarim var hafif ama bir türlü adet olmuyorum. Sadece wc giderken pecetede belli oluyor kahverengi veya pembemsi lekelenmeler görülüyor.. Arkadaslarima anlattim durumu ve her ikiside yerlesme kanamasi vs olabilir diyor yani her ikiside yasamis ayni durumu ve sonra hamile olduklarini ögrenmisler..

İnşallah hamilesindir cnm

Kasim 19 da catlatma ignesi oldum uzerinden 16 gun gecti ama adet olmadim halen. Dun beta hcg me baktirdin 0.004.
Acaba kist mi var ya da strese bagli catlatma ignesine ragmen adet gecikirmi

UOTE="ozlemmmmmmmm, post: 43927398, member: 676198"]Kasim 19 da catlatma ignesi oldum uzerinden 16 gun gecti ama adet olmadim halen. Dun beta hcg me baktirdin 0.004.
Acaba kist mi var ya da strese bagli catlatma ignesine ragmen adet gecikirmi[/QUOTE]gecikme olabilir ama hemen kanda da çukmayabiliyor biraz daha bekle benimde 14.günüm bakalım hayırlısı

Sabah aradi doktorum. Kan testi icin 32. günde gitmistim. Hcg degeri normal yani hamile degilsin görülüyor ama halen adet olmadiysan testi tekrarlamanda fayda var cünkü hcg günden güne cikiyor. Bi bakmissin birden cikmis dedi. Bugün 38. günüm ve kahverengi akintim oldugunu söyledim normal adet olamiyorum dedim. Kendisi kadin doktoru degil aile hekimimiz o yüzden fazla anladigi alan degil sanirim. Bekleyip görelim dedi. Regl yerine kahverengi (igrencligimin kusuruna bakmayin nolur) sümük seklinde akintisi olan oldumu? Ve sonra hamile kalan oldumu? Yarin normal test yapicam tekrar...

Daha önce olmuştu bende ama şuan hiçbişey yok doktorun dediği doğru olabilir birden yükselirmiş zaten bikaçgün sonra yine yaptır test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…