Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

UOTE="ozlemmmmmmmm, post: 43927398, member: 676198"]Kasim 19 da catlatma ignesi oldum uzerinden 16 gun gecti ama adet olmadim halen. Dun beta hcg me baktirdin 0.004.
Acaba kist mi var ya da strese bagli catlatma ignesine ragmen adet gecikirmi
gecikme olabilir ama hemen kanda da çukmayabiliyor biraz daha bekle benimde 14.günüm bakalım hayırlısı[/QUOTE]

Sen nezaman baktirmayi dusunuyorsun canim

OTE="ozlemmmmmmmm, post: 43931433, member: 676198"]gecikme olabilir ama hemen kanda da çukmayabiliyor biraz daha bekle benimde 14.günüm bakalım hayırlısı[/QUOTE]

Sen nezaman baktirmayi dusunuyorsun canim[/QUOTE]
Ben

gecikme olabilir ama hemen kanda da çukmayabiliyor biraz daha bekle benimde 14.günüm bakalım hayırlısı

Sen nezaman baktirmayi dusunuyorsun canim[/QUOTE]
Benim adet günüme 2 gün var oyüzden bekliyorum normalde erken olurum 4_5gün ilaçlardan dolayı belki gecikme olur diye düşünüyorum bilmiyorum çok zor bu durumlar bekle bekle ister istemez stres oluyor

Igneyi 22 mm de yaptik bugun 6. Gun goguslerim sismeye basladi igne boyle bisi yapar mi ? Istahim da acildi zaten kilodan pkos var boyle istah acilacaksa yandim

Kasim 19 da catlatma ignesi oldum uzerinden 16 gun gecti ama adet olmadim halen. Dun beta hcg me baktirdin 0.004.
Acaba kist mi var ya da strese bagli catlatma ignesine ragmen adet gecikirmi
Catlatma ignesi 36-72 saat icerinde etki eder 2 gun içerisinde olman gerek... olmazsan dr unla gorus ama gebelik yoktur bu hcg ile

Günaydın arkadaşlar benimde 28.günüm daha olmadım adet agrim var ama 24.gün yaptım 0.92 çıktı yarin 10 aralık dedi doktorun test yapicam yukselirmi sizce 25 kasimdi çatlama iğnenin günü nolur dua edin birşeyler söyleyin 8 yıldır Bekliyorum

[QUO22kasımdimmm, post: 43981103, member: 167363"]Günaydın arkadaşlar benimde 28.günüm daha olmadım adet agrim var ama 24.gün yaptım 0.92 çıktı yarin 10 aralık dedi doktorun test yapicam yukselirmi sizce 25 kasimdi çatlama iğnenin günü nolur dua edin birşeyler söyleyin 8 yıldır Bekliyorum[/QUOTE]
Benim 22kasımdı iğnem bekliyorum sende bira, daha bekle cnm

Bende yaza kadar ara verdim canim kilom fazlaydi kilo veriyrm 1ayda 10kg gtti smdi temmuza kadar biraz daha vermek istiyrm 20kg kadar o zamana kadar olur sanirim pkonun en buyk sorunu kilo ya

Bugün çatlatma iğnesi sonrası 11. Günün dayanamadım kan testi verdim 16,80 çıktı Umut var mı

Hakkında hayırlısı olsun canım. Hiç belirtin var mı peki?
Amin inş hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun, tez zamanda bebişlerimize kavuşalım. Bir belirtim yok gibi hafif kasık ağrım var ama iğne sonrası da 1-2 gün boyunca kasık ağrısı yaşadım.

İnş Canım olumlu da olumsuz da olsa tekrar yazacağım buradan
30 kasimda igne oldum bende sanırım 10. Gun ama cok korkuyorum test yapmaya ya ignenin etkisi cikarda hcg yuksek cikarsa umutlanirsam sonra da olmazsa hayal kirikligi yasarsam diye... surekli kendimi dinliyorum vucudumu dinliyorum acaba degisiklik varmi bi belirti var mi diye ama yok diger gebeligimde 26. Gunde vucut isisiyla anlamistim 37.2 olmustu hcg baktirdim ilk 15 cikmisti ama simdi bakiyorum 36.8 devam ediyor oda bos gebelik olmustu... ne zor beklemek... kendimden baska herkesi cok kolay telkin ediyorum ama kendime gelince olay bitiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…