- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 40
gecikme olabilir ama hemen kanda da çukmayabiliyor biraz daha bekle benimde 14.günüm bakalım hayırlısı[/QUOTE]UOTE="ozlemmmmmmmm, post: 43927398, member: 676198"]Kasim 19 da catlatma ignesi oldum uzerinden 16 gun gecti ama adet olmadim halen. Dun beta hcg me baktirdin 0.004.
Acaba kist mi var ya da strese bagli catlatma ignesine ragmen adet gecikirmi
gecikme olabilir ama hemen kanda da çukmayabiliyor biraz daha bekle benimde 14.günüm bakalım hayırlısı
Catlatma ignesi 36-72 saat icerinde etki eder 2 gun içerisinde olman gerek... olmazsan dr unla gorus ama gebelik yoktur bu hcg ileKasim 19 da catlatma ignesi oldum uzerinden 16 gun gecti ama adet olmadim halen. Dun beta hcg me baktirdin 0.004.
Acaba kist mi var ya da strese bagli catlatma ignesine ragmen adet gecikirmi
Bende yaza kadar ara verdim canim kilom fazlaydi kilo veriyrm 1ayda 10kg gtti smdi temmuza kadar biraz daha vermek istiyrm 20kg kadar o zamana kadar olur sanirim pkonun en buyk sorunu kilo yaYok bende de negatif bende bıraktım artık tedaviyi zaaten 1ay iğne olmadi aşılama demişti bende yaza kadar bekliycem akışina hakkimizda hayırlısı benim dr da cok olumlu idi canli çocuğum ve geçmişte dusukler herşey yolunda ama olmadı ondan hayırlısı olsun hakkimizda
Bugün çatlatma iğnesi sonrası 11. Günün dayanamadım kan testi verdim 16,80 çıktı Umut var mı
Ayyyy inş 2-3 gün sonra tekrar kan veriyim diyorum hayırlısıBence var :)
Bir dahaki ne zaman?
Ayyyy inş 2-3 gün sonra tekrar kan veriyim diyorum hayırlısı
Amin inş hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun, tez zamanda bebişlerimize kavuşalım. Bir belirtim yok gibi hafif kasık ağrım var ama iğne sonrası da 1-2 gün boyunca kasık ağrısı yaşadım.Hakkında hayırlısı olsun canım. Hiç belirtin var mı peki?
Bence hamilesinAmin inş hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun, tez zamanda bebişlerimize kavuşalım. Bir belirtim yok gibi hafif kasık ağrım var ama iğne sonrası da 1-2 gün boyunca kasık ağrısı yaşadım.
Sonuc ne?Doktorum bugün yaptır dedi o yüzden bugün vericem mecburen kan 6 gibi inşallah iyi sonuç alirim hepimiz için hayırlısı olsun
Canim insallah hamilesindir darisi bize :)Bugün çatlatma iğnesi sonrası 11. Günün dayanamadım kan testi verdim 16,80 çıktı Umut var mı
İnş CanımBence hamilesin
İnş Canım olumlu da olumsuz da olsa tekrar yazacağım buradanCanim insallah hamilesindir darisi bize :)
30 kasimda igne oldum bende sanırım 10. Gun ama cok korkuyorum test yapmaya ya ignenin etkisi cikarda hcg yuksek cikarsa umutlanirsam sonra da olmazsa hayal kirikligi yasarsam diye... surekli kendimi dinliyorum vucudumu dinliyorum acaba degisiklik varmi bi belirti var mi diye ama yok diger gebeligimde 26. Gunde vucut isisiyla anlamistim 37.2 olmustu hcg baktirdim ilk 15 cikmisti ama simdi bakiyorum 36.8 devam ediyor oda bos gebelik olmustu... ne zor beklemek... kendimden baska herkesi cok kolay telkin ediyorum ama kendime gelince olay bitiyor...İnş Canım olumlu da olumsuz da olsa tekrar yazacağım buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?