Evet beklemek çok zor ben 2 330 kasimda igne oldum bende sanırım 10. Gun ama cok korkuyorum test yapmaya ya ignenin etkisi cikarda hcg yuksek cikarsa umutlanirsam sonra da olmazsa hayal kirikligi yasarsam diye... surekli kendimi dinliyorum vucudumu dinliyorum acaba degisiklik varmi bi belirti var mi diye ama yok diger gebeligimde 26. Gunde vucut isisiyla anlamistim 37.2 olmustu hcg baktirdim ilk 15 cikmisti ama simdi bakiyorum 36.8 devam ediyor oda bos gebelik olmustu... ne zor beklemek... kendimden baska herkesi cok kolay telkin ediyorum ama kendime gelince olay bitiyor...
30 kasimda igne oldum bende sanırım 10. Gun ama cok korkuyorum test yapmaya ya ignenin etkisi cikarda hcg yuksek cikarsa umutlanirsam sonra da olmazsa hayal kirikligi yasarsam diye... surekli kendimi dinliyorum vucudumu dinliyorum acaba degisiklik varmi bi belirti var mi diye ama yok diger gebeligimde 26. Gunde vucut isisiyla anlamistim 37.2 olmustu hcg baktirdim ilk 15 cikmisti ama simdi bakiyorum 36.8 devam ediyor oda bos gebelik olmustu... ne zor beklemek... kendimden baska herkesi cok kolay telkin ediyorum ama kendime gelince olay bitiyor...
Evet beklemek çok zor ben 22 sinde vuruldum İğneyi hergün acaba varmı yokmu diye diye zaman geçirmeye çalışıyorum evden bile çıkmıyorum o derece bekliyorum bakalım adet günümü bekledim bugündü eğer yarında olmazsam test yaptırcam sadece bikaçgündür acayip uykum geliyor uyukluyorum sürekli belirti olabilirmi acaba[/QUOTE]OTE="fcozler, post: 44016059, member: 719289"]30 kasimda igne oldum bende sanırım 10. Gun ama cok korkuyorum test yapmaya ya ignenin etkisi cikarda hcg yuksek cikarsa umutlanirsam sonra da olmazsa hayal kirikligi yasarsam diye... surekli kendimi dinliyorum vucudumu dinliyorum acaba degisiklik varmi bi belirti var mi diye ama yok diger gebeligimde 26. Gunde vucut isisiyla anlamistim 37.2 olmustu hcg baktirdim ilk 15 cikmisti ama simdi bakiyorum 36.8 devam ediyor oda bos gebelik olmustu... ne zor beklemek... kendimden baska herkesi cok kolay telkin ediyorum ama kendime gelince olay bitiyor...
Ne kadar zor olduğunu biliyorum bizimde 1 yıl oldu ama keşke elimizden gelen birşey olsa. Biz ne gerekiyorsa yapıyoruz gerisi Allah tan nasip deyip beklemek ben inanıyorum hepimize hayırlı olan zaman ne zamansa nasip edecektir. Üzülüp durursak hem kendi hem ailevi hem de çevremizdekilerin psikolojisini bozarak stres çemberiyle herşeyi zorlaştırırız. Doktorum stres yaparsan işimizi zorlaştırırsın dedi. Pozitif olmaya çalış Canım iyi şeyler düşünelim iyi olsun30 kasimda igne oldum bende sanırım 10. Gun ama cok korkuyorum test yapmaya ya ignenin etkisi cikarda hcg yuksek cikarsa umutlanirsam sonra da olmazsa hayal kirikligi yasarsam diye... surekli kendimi dinliyorum vucudumu dinliyorum acaba degisiklik varmi bi belirti var mi diye ama yok diger gebeligimde 26. Gunde vucut isisiyla anlamistim 37.2 olmustu hcg baktirdim ilk 15 cikmisti ama simdi bakiyorum 36.8 devam ediyor oda bos gebelik olmustu... ne zor beklemek... kendimden baska herkesi cok kolay telkin ediyorum ama kendime gelince olay bitiyor...
İdrar bazen hemen kesin sonuç vermiyor cnm bikaç gün sonra yine yap testDün kan tahlil gunumdu 25 kasım çatlama iğnesi 10 aralık kan verdim bthcg 10.92 çıktı bu ne kızlar idrar yaptım tek çizgi çıktı ilacın etkisimidir bu
aynı belirtiler bende de vardı cnm. üşüyordum ara ara hafif baş dönmelerim oluyordu. sık idrara çıkma durumu vardı. uzun zamandır giremedim. nasıl gidiyo tedavi tekrar başladın de miBen bu ay yine deneyecem iğneyi bakalım 3. Olacak ama bende şimdi garip bişeyler baş dönmesi baş ağrısı sık idrara çıkma kasiklarda ağrı değilde sancı oluyor bir de yine usuyorum sende ne gibi belirtiler
Adetin ne kadar geçtiBen iğne sonrası 11. Günü kan testi verdim 16,80 çıktı bugün 12. Günü verdim 45,59 çıktı. Hamilemiyim
Adetlerim düzenli değil pco var ama geçen ay 14 ünde olmuştum.Adetin ne kadar geçti
Sonuçlar yükseldiğine göre hamilesin canım hayırlı olsun[/QUOTE]UOTE="elifdnz, post: 44034612, member: 132329"]Ben iğne sonrası 11. Günü kan testi verdim 16,80 çıktı bugün 12. Günü verdim 45,59 çıktı. Hamilemiyim
Ayy gozun aydin cok sevindim :)) Belirtilerin var mi ? Merak ettim :)Ben iğne sonrası 11. Günü kan testi verdim 16,80 çıktı bugün 12. Günü verdim 45,59 çıktı. Hamilemiyim
çok sağol Canım pazartesi doktora gideyim bakalım ne diyecek. Allah hepimize Nasip etsin umutlarımız boşa çıkmasın inş. Kasık Ağrım var, yorgunluk uyku hali, birde yüzüm kızarık pembe pembe yaklaşık 1 haftadır.Ayy gozun aydin cok sevindim :)) Belirtilerin var mi ? Merak ettim :)
Bendede var yorgunluk ve uyku hali Arada da kasığımda batma oluyor aniden[/QUOTE]UOTE="elifdnz, post: 44037114, member: 132329"]çok sağol Canım pazartesi doktora gideyim bakalım ne diyecek. Allah hepimize Nasip etsin umutlarımız boşa çıkmasın inş. Kasık Ağrım var, yorgunluk uyku hali, birde yüzüm kızarık pembe pembe yaklaşık 1 haftadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?