Birde avuç içlerim yanıyor[/QUOTE]Bendede var yorgunluk ve uyku hali Arada da kasığımda batma oluyor aniden
Senin test günün ne zaman Canım inş güzel haberlerin gelir[/QUOTE]Birde avuç içlerim yanıyor
Ben yarın test alıp kendim yapıcam önce adet olmazsam eğer sabaha[/QUOTE]Senin test günün ne zaman Canım inş güzel haberlerin gelir
Pazarteside kan testi yaptırcam[/QUOTE]Ben yarın test alıp kendim yapıcam önce adet olmazsam eğer sabaha
Ben iğne sonrası 11. Günü kan testi verdim 16,80 çıktı bugün 12. Günü verdim 45,59 çıktı. Hamilemiyim
İnş Canım pazartesi 14 gün geçmiş olacak birde o zaman tekrarlayıp doktora gideceğim. İnş seninde güzel haberlerini alırız. Allah hepimize nasip etsin..canım hyamilesin bence 1 günde bile katlanmış güzel
Hadi inş sonuçlarından haberdar et içimden güzel şeyler geçiyor inş güzel haberlerin olacak[/QUOTE]elifdnz44038340 .!.:Pazarteside kan testi yaptırcam
Catlatma ignesi mi yapildi ?Arkadaşlar hayırlı akşamlar doğru yere mı yazıyorum bılmıyorum ama siz tecrubeli arkadaşlara danısmak istedim.. Reglım geceli 9 gun oldu. 5. gununde kan tahlılı verdiğimde HCG 0.100 cıktı Dr. negatif 1 haftaya kadar olmazsa tekrar test yaparız dedi lakin ben dayanamayacagım sanırımBirde ilk defa bu kadar cok geçti günüm o yuzden ınsan ıster ıstemez umutlanıyor sanırım :/ sizce gebe kalmıs olma ihtimalim varmıdır ?
Çok sevindim Canım inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :)Kızlar test yaptım sonuç pozitif pazartesi de kan testi yaptırcam
Igneyi yapali kacinci gunun ?Kızlar test yaptım sonuç pozitif pazartesi de kan testi yaptırcam
Amin canım inşallahÇok sevindim Canım inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :)
İğne yapalı 20.günüm canımfcoz post: 44046953 .!.:Igneyi yapali kacinci gunun ?
Hayırlı olsun canim :)Kızlar test yaptım sonuç pozitif pazartesi de kan testi yaptırcam
Guzel zamanlama hayirli olsun :)) darisi bize insallahİğne yapalı 20.günüm canım
Nasıl atılıyor foto atiyim[/QUOTE]TE="prensinin_prensesi, post: 44050836, member: 655665"]Hayırlı olsun canim :)
Testin fotosunu paylasirmisinn ??
hayır :)Catlatma ignesi mi yapildi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?