İnşallah canımGuzel zamanlama hayirli olsun :)) darisi bize insallah
Cevaplama yerinde dosya yükle yeri var ordan yükleyebilirsin canimm[/QUOTE]Nasıl atılıyor foto atiyim
[/QUOTE]Cevaplama yerinde dosya yükle yeri var ordan yükleyebilirsin canimm
İlk yaptığımda silik gibiydi sonra iyice kırmızılaştı 3yumurtam vardı cnm İğneyi vuruldugum gün başladık beraber olmaya 5gün boyunca devam etti birde progesteron jel verdi doktorum onu kullandım[/QUOTE]Maşallah kıpkırmızı cikmis ya :) canim birde bu ay ilişkilerini Nasıl degerlendirdin ? Kac yumurtan vardı
Kusura bakma canim cok soru sordum sanada :)UOTE="prensinin_prensesi, post: 44052468, member: 655665"]İlk yaptığımda silik gibiydi sonra iyice kırmızılaştı 3yumurtam vardı cnm İğneyi vuruldugum gün başladık beraber olmaya 5gün boyunca devam etti birde progesteron jel verdi doktorum onu kullandım
Sorun değil canım sorabilirsin istediğini olmadım canım İğneyi vuruldugum gün başladık aslında bu ay benimde pek umudum yoktu allah büyük canım umudunu kaybetme aslında çok beraber olmakta önemli değil çatlama zamanını tutturmak lazım[/QUOTE]Kusura bakma canim cok soru sordum sanada :)
Bnmde yarın 14.gunum iğne catladiktan sonra pek degerlendiremedik test falanda yapmadım umudum yok Ağrım var en gec pazartesi adet olmuş olurum.
Canim son bisey daha iğneden once birliktelik olmusmuyduu
Tekrardan Allah kucağına almayı nasip etsin canm isteyen kim varsa tez Zaman'da nasip olsun inşallah . Bu ay değilde önümüzdeki ay pesinden gelirim inşallah :)[/QUOTE]Sorun değil canım sorabilirsin istediğini olmadım canım İğneyi vuruldugum gün başladık aslında bu ay benimde pek umudum yoktu allah büyük canım umudunu kaybetme aslında çok beraber olmakta önemli değil çatlama zamanını tutturmak lazım
Bence iyi hamilesin canım allah'ın izniyleKızlar test yaptırdım 10 aralıkta 10.92 13 aralık bugün 51.51 nasıl sizce
Amin canımİnşallah allahım hepimize nasip etsin iğneye başlattı clexcan
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederKızlar bugün doktor sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor haftaya salı gel keseyi görmeyi umuyorum dedi. Benim ilk denememdi klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. İğne sonrası 10. Gün hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün bugün ise 256,96 çıktı. Uzun oluyor ama ben buradan çok yardım aldım kısaca anlatayım. İğneden 1 gün önce ilişki oldu, iğneden sonra ise 36 saat sonra ve takip eden 5 gün devam etti. İlişkiden sonra kalkmadım duş almadım yattım.( özellikle 36 saat sonra olan) ve 3 aydır folik asit ile glifor kıllanıyordum. Doktor pco için vermişti. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş
Amin Canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.. Hepimize nasip etsinGözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?