Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

cnm hayırlı uğurlu olsunnnn çok güzel bir haber :) Darısı bizlere. Peki sen hiç idrar testi yapmamış mıydın evde, direk kan testi mi yaptın ? belirtilerin oldu mu peki?

cnm hayırlı uğurlu olsunnnn çok güzel bir haber :) Darısı bizlere. Peki sen hiç idrar testi yapmamış mıydın evde, direk kan testi mi yaptın ? belirtilerin oldu mu peki?
Amin Canım Allah hepimize nasip etsin :) 13. Günü yaptım idrar testi ikinci çizgi çıktı ama hafif silikti. Kasık Ağrım ve sık idrara çıkma var başka belirgin bir belirtim yok canım.

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
Insalalh tutmuştur ama biraz bekleyin sabırlı olun.ben catlatma ignesi ile hamile kaldım daha dün öğrendim hatta darısı başınıza

insallah psikolojik degildir ama duyduklarimizdan okuduklarimizdan illaki etkileniyoruz mesela sen simdi 8.gun dedin ben yarindan itibaren kendimi daha cok dinlemeye baslicam:) hakkimizda hayirlisii insallahhh
belirtilere takılmayin arkadaşlar bende belirtilere bakarsanız kaç aydır hamile hissettim kendimi bu ay öyle fazla düşeni belirti falan aramadim hamile kalmisim

Benimde en son 51.51 doktorun kan pıhtılaşması var ondan progestan 3 tane be clexsan kan sulandirici iğne hergun kullanıyorum hergun göbekten ama adet ağrısı gibi agrim var belimde agiriyor akintim var bunlar normalmi sizdede oluyormu bu şekil de

Herkese merhaba; öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. Ben 25 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. İğneden 12 gün sonra evde test yaptım ve 2. çizgi belli belirsizdi. İğneden sonra 19.gün evde test yaptım Bu kez öift çizgi belirgindi hemen kan testini tekrar yaptırdım bu kez beta hcg 325 çıktı yani hamileyim çok şükür. İğneyi vurulduktan sonra ilk haftadan itibaren göğüs ağrılarım ve kasık ağrılarım bulantı ve kabızlık belirtilerim oldu. Henüz kalp atışlarını dinlemedik.

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 25 kasım ignem 10 aralık da 10.92 13 aralık 51.51 Bugun 37.günüm hala adet olmadım pazartesi ultrason bakilicak inşallah iyi olur sonucum benimde kasik agrim ve Goguslerde ağrı gibi banada dua edin

İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum ben 12. Günde kan testi yaptırdığım da 7,34 çıktı 19.günde 325

Kızlar ne yapmaktasiniz durumlar ne halde ben adetim in 2.gününden beri bal çörek otu tarçın kürünü kullanıyorum inşallah bu sefer olur ovuslasyon tarihim 26 aralık rabbim sesimizi duysun

Hi
Kızlar ne yapmaktasiniz durumlar ne halde ben adetim in 2.gününden beri bal çörek otu tarçın kürünü kullanıyorum inşallah bu sefer olur ovuslasyon tarihim 26 aralık rabbim sesimizi duysun
hiç kullanmadım böyle şeyler inşallah faydası olur hayırlı haberini bekliyoruz.

kızlar ben 3 aydır üçüncü iğneyi yaptırıyorum hatta bugün üçüncüyü yaptırdım ama 2 aydır bişey yok sizde coklu denemeler yaptınızmı

melzoseta .!.:
kızlar ben 3 aydır üçüncü iğneyi yaptırıyorum hatta bugün üçüncüyü yaptırdım ama 2 aydır bişey yok sizde coklu denemeler yaptınızmı
Cnm benimde üçüncü denememdi Kasım 22 de iğne vuruldum ve çok şükür hamileyim darısı senin başına inşallah

belirtilere takılmayin arkadaşlar bende belirtilere bakarsanız kaç aydır hamile hissettim kendimi bu ay öyle fazla düşeni belirti falan aramadim hamile kalmisim

:)gecen sene yazdigima cevap yazmissin canim sayende o gunlere gittim:)) belirtiler oylemi boyle mi derken dogurdum 6 aylik oldu bile Allah herkese nasip etsin insallah...

Cnm benimde üçüncü denememdi Kasım 22 de iğne vuruldum ve çok şükür hamileyim darısı senin başına inşallah
inşallah canım ya allah kıcagına almayı nasip etsin. dünden beri karnımdan kasıklarıma doğrı cok şiddetli sancım var ama iğneyi daha dün yaptırdım üşütmüşümdür diye düşünüyorum bakalım bu ay bari olsun artık. ama umut oldun valla bana

İnşallah canım hayırlı haberlerini alırım seninde o ağrılar iğneden dolayı oluyor canım

İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum ben 12. Günde kan testi yaptırdığım da 7,34 çıktı 19.günde 325
17 aralıkta test yaptırmıştım beta 5440 sen ne durumdasın canım 25 aralıkta ultrasonla bakılacak çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…