- 5 Ocak 2015
- 92
- 36
- 33
cnm hayırlı uğurlu olsunnnn çok güzel bir haber :) Darısı bizlere. Peki sen hiç idrar testi yapmamış mıydın evde, direk kan testi mi yaptın ? belirtilerin oldu mu peki?Kızlar bugün doktor sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor haftaya salı gel keseyi görmeyi umuyorum dedi. Benim ilk denememdi klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. İğne sonrası 10. Gün hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün bugün ise 256,96 çıktı. Uzun oluyor ama ben buradan çok yardım aldım kısaca anlatayım. İğneden 1 gün önce ilişki oldu, iğneden sonra ise 36 saat sonra ve takip eden 5 gün devam etti. İlişkiden sonra kalkmadım duş almadım yattım.( özellikle 36 saat sonra olan) ve 3 aydır folik asit ile glifor kıllanıyordum. Doktor pco için vermişti. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş
cnm hayırlı uğurlu olsunnnn çok güzel bir haber :) Darısı bizlere. Peki sen hiç idrar testi yapmamış mıydın evde, direk kan testi mi yaptın ? belirtilerin oldu mu peki?
Amin Canım Allah hepimize nasip etsin :) 13. Günü yaptım idrar testi ikinci çizgi çıktı ama hafif silikti. Kasık Ağrım ve sık idrara çıkma var başka belirgin bir belirtim yok canım.cnm hayırlı uğurlu olsunnnn çok güzel bir haber :) Darısı bizlere. Peki sen hiç idrar testi yapmamış mıydın evde, direk kan testi mi yaptın ? belirtilerin oldu mu peki?
Insalalh tutmuştur ama biraz bekleyin sabırlı olun.ben catlatma ignesi ile hamile kaldım daha dün öğrendim hatta darısı başınızaMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
belirtilere takılmayin arkadaşlar bende belirtilere bakarsanız kaç aydır hamile hissettim kendimi bu ay öyle fazla düşeni belirti falan aramadim hamile kalmisiminsallah psikolojik degildir ama duyduklarimizdan okuduklarimizdan illaki etkileniyoruz mesela sen simdi 8.gun dedin ben yarindan itibaren kendimi daha cok dinlemeye baslicam:) hakkimizda hayirlisii insallahhh
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum ben 12. Günde kan testi yaptırdığım da 7,34 çıktı 19.günde 325Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 25 kasım ignem 10 aralık da 10.92 13 aralık 51.51 Bugun 37.günüm hala adet olmadım pazartesi ultrason bakilicak inşallah iyi olur sonucum benimde kasik agrim ve Goguslerde ağrı gibi banada dua edin
hiç kullanmadım böyle şeyler inşallah faydası olur hayırlı haberini bekliyoruz.Kızlar ne yapmaktasiniz durumlar ne halde ben adetim in 2.gününden beri bal çörek otu tarçın kürünü kullanıyorum inşallah bu sefer olur ovuslasyon tarihim 26 aralık rabbim sesimizi duysun
Cnm benimde üçüncü denememdi Kasım 22 de iğne vuruldum ve çok şükür hamileyim darısı senin başına inşallahmelzoseta .!.:kızlar ben 3 aydır üçüncü iğneyi yaptırıyorum hatta bugün üçüncüyü yaptırdım ama 2 aydır bişey yok sizde coklu denemeler yaptınızmı
belirtilere takılmayin arkadaşlar bende belirtilere bakarsanız kaç aydır hamile hissettim kendimi bu ay öyle fazla düşeni belirti falan aramadim hamile kalmisim
inşallah canım ya allah kıcagına almayı nasip etsin. dünden beri karnımdan kasıklarıma doğrı cok şiddetli sancım var ama iğneyi daha dün yaptırdım üşütmüşümdür diye düşünüyorum bakalım bu ay bari olsun artık. ama umut oldun valla banaCnm benimde üçüncü denememdi Kasım 22 de iğne vuruldum ve çok şükür hamileyim darısı senin başına inşallah
İnşallah canım hayırlı haberlerini alırım seninde o ağrılar iğneden dolayı oluyor canıminşallah canım ya allah kıcagına almayı nasip etsin. dünden beri karnımdan kasıklarıma doğrı cok şiddetli sancım var ama iğneyi daha dün yaptırdım üşütmüşümdür diye düşünüyorum bakalım bu ay bari olsun artık. ama umut oldun valla bana
allah razı olsun umut oluyosunuz bana. bişey olursa paylaşıp dualarınızı alıcamİnşallah canım hayırlı haberlerini alırım seninde o ağrılar iğneden dolayı oluyor canım
Dua ediyorum canım hepinize nasip etsin allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbimallah razı olsun umut oluyosunuz bana. bişey olursa paylaşıp dualarınızı alıcam
ilk denememde hamile kaldım inşallah seninde sonuncu olurkızlar ben 3 aydır üçüncü iğneyi yaptırıyorum hatta bugün üçüncüyü yaptırdım ama 2 aydır bişey yok sizde coklu denemeler yaptınızmı
17 aralıkta test yaptırmıştım beta 5440 sen ne durumdasın canım 25 aralıkta ultrasonla bakılacak çok heyecanlıyımİnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum ben 12. Günde kan testi yaptırdığım da 7,34 çıktı 19.günde 325
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?