17 aralıkta test yaptırmıştım beta 5440 sen ne durumdasın canım 25 aralıktaultrasonla bakılacak çok heyecanlıyımAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 25 kasım ignem 10 aralık da 10.92 13 aralık 51.51 Bugun 37.günüm hala adet olmadım pazartesi ultrason bakilicak inşallah iyi olur sonucum benimde kasik agrim ve Goguslerde ağrı gibi banada dua edin
allahım ne kadar sanslısın. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınİlk
ilk denememde hamile kaldım inşallah seninde sonuncu olur
bende 19 aralıkta yaptırdım .3 iğnem bekliyorum 26 aralıkta gidicem doktora21 aralikta yaptirdim bu 2. İgnem beklemedeyim
Benim dr cagiemadi adeti bekliycembende 19 aralıkta yaptırdım .3 iğnem bekliyorum 26 aralıkta gidicem doktora
3 aydır aynı seyi yağıyo iğneden bi hafta sonra cagırıp gebelik testi yapıyoBenim dr cagiemadi adeti bekliycem
İyi seninki canim ben memnun degilim hic cagirmiyo kontrole3 aydır aynı seyi yağıyo iğneden bi hafta sonra cagırıp gebelik testi yapıyo
Canım yeni dahil oldum ben sayfaya benim de 14 gün oldu iğnem olalı ama iğneden 1 hafta sonra gebelik değil önce progesteron testi istedi gebelik testini yarın yapacak daha3 aydır aynı seyi yağıyo iğneden bi hafta sonra cagırıp gebelik testi yapıyo
Çok teşekkür ederim darısını başına inşallahallahım ne kadar sanslısın. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
10-12 gün sürebiliyorİgnenin etkisi kaç gün sürüyor arkadaşlar bu arada
Benim dün 13.gün du erken gebelik testi yaptım baya silik ama ikinci çizgi vardı ignenin etkisidir diye çok umutlanmadim10-12 gün sürebiliyor
Daha çok erken canım ignenin etkisiyle pozitif çıkıp yaniltabilir seni ben bile dün yaptigim teste emin olamadım etkisi devam ediyosa diye benim yarın 15.günüm yarın kan tahlili yapacak daha doktorayın 19unda iğne yaptırdım bn ve daha 2 kere birlikte olduk. test yapsam bişey cıkarmı
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk iğnemde hamileyim 6+1 kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı başınızaMrb arkadaşlar çok sukur artık bende bir anne adayıyım ilk ignemde olmamıştı ama ikinci ignemden sonra pozitifi gorduk ama henüz bebisimizi goremedik doktor henüz çok yeni dedi perşembe günü bakacağız perşembe gününü iple cekiyoruz inş. Hayırlısı olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMrb arkadaşlar çok sukur artık bende bir anne adayıyım ilk ignemde olmamıştı ama ikinci ignemden sonra pozitifi gorduk ama henüz bebisimizi goremedik doktor henüz çok yeni dedi perşembe günü bakacağız perşembe gününü iple cekiyoruz inş. Hayırlısı olur
Hayırlı olsun canim cok şükür görmüşsün pozitif kucağına almak Nasip olsun :)Mrb arkadaşlar çok sukur artık bende bir anne adayıyım ilk ignemde olmamıştı ama ikinci ignemden sonra pozitifi gorduk ama henüz bebisimizi goremedik doktor henüz çok yeni dedi perşembe günü bakacağız perşembe gününü iple cekiyoruz inş. Hayırlısı olur
Teşekkurler amin inş. Bizde dinleyebilirizHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk iğnemde hamileyim 6+1 kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?