Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

17 aralıkta test yaptırmıştım beta 5440 sen ne durumdasın canım 25 aralıktaultrasonla bakılacak çok heyecanlıyım

Kızlar slmlar.beni hatırladınız mı bilmiyorum üç ay kadar önce yazmıştım burda.bugün kandil aklıma geldiniz ve dua etmek istedim hepinize.öncelikle hikayemi ve kendimi hatırlatayım.çocuk sahibi Olmayı çok istiyorduk ve her ay hüsranla sonuçlanıyordu.gerçi evleneli çok uzun zaman olmamıştı ama yaşımdan dolayı hemen olsun istiyorduk(32 yaşındayım)neyse en son ay gebelik belirtileriyle Dr a gittik ama yine hüsran.dr hamile olmadığımı yumurtamın çatlamış olduğunu hala hamile kalabileceğimi fakat hamile kalmazsam adetimin 3.günü gelmemi klomen+çatlatma iğnesine başlayacağımızı söyledi.bu arada adetime 8 gün vardı.çok düzenli adet olmama rağmen yumurtam yeni çatlamıştı.bin tane hayal kırıklığı ve soruyla eve geldik.o gün ve adet günüme kadar gün aşırı eşimle birlikte olduk.bu arada bu topiği buldum klomeni çatlatma iğnesini araştırdım burada arkadaşlar bana çok yardımcı oldular Allah Razı olsun.adetimin 3.gününü bekliyorduk tedaviye başlamak için.ben adet olmam gereken günün ertesi günü 4+1 hamile olduğumu öğrendim Şükürler olsun:)işte benim mucizem böyle gerçekleşti.belki hatırlayanlar olmuştur.aklıma geldiniz güzel anne Adayları bu mübarek gecede dua etmek istedim hepiniz en kısa zamanda en hayırlı zamanda hamile kalıp bebişleriniZi kucağınıza alırsınız inşallah

3 aydır aynı seyi yağıyo iğneden bi hafta sonra cagırıp gebelik testi yapıyo
Canım yeni dahil oldum ben sayfaya benim de 14 gün oldu iğnem olalı ama iğneden 1 hafta sonra gebelik değil önce progesteron testi istedi gebelik testini yarın yapacak daha

ayın 19unda iğne yaptırdım bn ve daha 2 kere birlikte olduk. test yapsam bişey cıkarmı

ayın 19unda iğne yaptırdım bn ve daha 2 kere birlikte olduk. test yapsam bişey cıkarmı
Daha çok erken canım ignenin etkisiyle pozitif çıkıp yaniltabilir seni ben bile dün yaptigim teste emin olamadım etkisi devam ediyosa diye benim yarın 15.günüm yarın kan tahlili yapacak daha doktor

Mrb arkadaşlar çok sukur artık bende bir anne adayıyım ilk ignemde olmamıştı ama ikinci ignemden sonra pozitifi gorduk ama henüz bebisimizi goremedik doktor henüz çok yeni dedi perşembe günü bakacağız perşembe gününü iple cekiyoruz inş. Hayırlısı olur

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk iğnemde hamileyim 6+1 kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı başınıza

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canim cok şükür görmüşsün pozitif kucağına almak Nasip olsun :)

İlac kullanıp mı çatlatma iğnesi olmustun yoksa sadece iğne mi oldun canim ? Biraz bahsedenisin Bnde bugun iğne oldum ikinci denemem

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk iğnemde hamileyim 6+1 kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı başınıza
Teşekkurler amin inş. Bizde dinleyebiliriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…