Teşekkurler amin inş. Ben 25 kasımda adet oldum 26 kasımda klomen e başladım besgun günde bir defada iki tane kullandım 4 aralıkta doktora gittim 20mm olmuştu yumurtam 5 aralığa ovitrelle catlatma iğnesi verdi o gün sabah 8.30 gibi göbekten ignemi vuruldum 5 6 aralıkta iliski daha sonra da gün aşırı iliski demişti doktor 21 aralıkta da idrar testi yaptım ikinci çizgi birinci çizgiye yakın koyulukta çıktı 22 sinde de kan testinde beta hcg hormonun 91.17 çıktı bu perşembe de kismetse keseyi görmeye çalışacağızHayırlı olsun canim cok şükür görmüşsün pozitif kucağına almak Nasip olsun :)
İlac kullanıp mı çatlatma iğnesi olmustun yoksa sadece iğne mi oldun canim ? Biraz bahsedenisin Bnde bugun iğne oldum ikinci denemem
Aaa cok üzüldüm canim siteye yeni girebildimMaalesef yaşadığım gebelik kimyasalmis :-( hayırlısı Allah tan
Hayırlısı artık nasip değilmiş kısmet :-(Aaa cok üzüldüm canim siteye yeni girebildim
İnşallah önümüzde ki aylarda olumlu sonuc alırsın
Canim umarim hamileligin devam ediyordur. Bilmeden tomografi, Im cekilen bicok kisi var. Bebekleri de sapasaglam. Benim ablam da hamileyken yesil receteli bi suru ilac icmisti. Panik atagi vardi. Tabi hamile oldugunu bilmeden. Dr sakat olur alalim dedi. Aldirmadi ablam. Simdi yegenim 12 yasinda sapasaglam cok sukur. Rabbime bisey guc degilMerhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.
Zenderu kaç yumurta vardı olgunlaşan, inşşallah Allah gönlünüze göre verir...Kizlar merhaba. Benim de igneden sonraki 14. Gunum. Idrar sonucu negatif. 18 aralik da ignemi oldum. 17.18.19.21 ve 23 aralikta iliski gunleri. Hala umudum var bir yerlerde ama bir taraftandan da bosa umutlaniyorum gibi geliyor. Genelde 12. 13. Gun silik de olsa cizgi cikmis. Umarim son iliskide dollenme olmustur ve idrarda gorunmuyordur.
2 yumurta var demisti dr canim. Ama sanirim bir tanesi 36 saat sonra catlayacak boyuttaydi. Insallah hepimizin gonlune gore olur canim. Sen ne durumdasin?Zenderu kaç yumurta vardı olgunlaşan, inşşallah Allah gönlünüze göre verir...
İnşallah canım. Biz 30 aydır evliyiz, ama aslında son 4 aydır istiyoruz bebek, ben bu konuda çok cahilmişim, ovülasyon takibi bile bilmiyordum, bu ay kontrolde doktorum çok az seviyede pko gördü, adetin 5. Günü klomen başladım, adetin 15.günü 3 adet yumurta gelişmişti, 2 tanesi 20 mm, bir tanesi 17,3 mm idi, ertesi gün çatlatma iğnesi pregnyl vuruldum, adetin 13. Günü,15. Günü, 16. Gün,17. Gün birliktelik oldu, adet tarihim 14. Aralıktı, çatlatma iğnesini 30 aralıkta vuruldum, beklemedeyim, kasıklarımda basınç hissi var,iğnelerden sanırım.2 yumurta var demisti dr canim. Ama sanirim bir tanesi 36 saat sonra catlayacak boyuttaydi. Insallah hepimizin gonlune gore olur canim. Sen ne durumdasin?
Canim daha cok yeniymis senin olur ins en kisa zamanda. Sabirsiz bekleme gunleri de baslamis. Ins tutar. Batmalar agrilar tamamen ignenin etkisi. Ozellikle uykuda sicak basmalar cok oluyor. Bu kis gununde bile. Igneyi vuruldugum gunler bende de cok agri oldu. Ama ignenin etkisi gecince azaldi tamamen. Tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalabilirsin. Hic sonrasini dusunme. Cunku dusundukce kafaya taktikca bir bakmissin seneler gecmisİnşallah canım. Biz 30 aydır evliyiz, ama aslında son 4 aydır istiyoruz bebek, ben bu konuda çok cahilmişim, ovülasyon takibi bile bilmiyordum, bu ay kontrolde doktorum çok az seviyede pko gördü, adetin 5. Günü klomen başladım, adetin 15.günü 3 adet yumurta gelişmişti, 2 tanesi 20 mm, bir tanesi 17,3 mm idi, ertesi gün çatlatma iğnesi pregnyl vuruldum, adetin 13. Günü,15. Günü, 16. Gün,17. Gün birliktelik oldu, adet tarihim 14. Aralıktı, çatlatma iğnesini 30 aralıkta vuruldum, beklemedeyim, kasıklarımda basınç hissi var,iğnelerden sanırım.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canımcım, inşallah Rabbim istyen herkese nasip eder, er ya da geç, hayırlısı olsun tabii. Sıcaklık kotrolünü deneyeyim diyorum, vücut ısım öyle afaki yükselmedi 36,3 dereceydi 2 haftadır filan, son günlerde de 36,6 derece, gebelik yoksa vücut sıcaklığı 36 mı oluyor ve kaçıncı gün düşmeye başlar acaba, 2 haftadır yumurta takibi sürecinde stresliydim, meraklıydım ama şimdi nedense bir rahatlık geldi. Bir de misafir ağırlıyorum, ayaktayım, yoruldum, vücudumu dinlemmeye çalışıyorum. 3,5 yaşındaki yeğenim bizde, 2 gündür yüksek ateşi var, gece başını bekeldik, herhalde diyorum Allah beni antremanla beraber sınıyor:)çocuk hakikaten çok güzel bir şey amma velakin çok da zor bir şey, Rabbim yokluğuyla sınamasın, amin.Canim daha cok yeniymis senin olur ins en kisa zamanda. Sabirsiz bekleme gunleri de baslamis. Ins tutar. Batmalar agrilar tamamen ignenin etkisi. Ozellikle uykuda sicak basmalar cok oluyor. Bu kis gununde bile. Igneyi vuruldugum gunler bende de cok agri oldu. Ama ignenin etkisi gecince azaldi tamamen. Tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalabilirsin. Hic sonrasini dusunme. Cunku dusundukce kafaya taktikca bir bakmissin seneler gecmis
Aminn canim. Tabi ki oyle sevgileri olmasa 1 dk bile cekilmezler :) ates olcme yontemini ben de yapayim dedim birara ama uykudan kalkinca hep unuttum olcmeyi :) gecen yil dusukle sonuclananbir gebelik yasadim. Bendeki belirtiler birebir adet belirtisi idi. Hic belirti yasamayan da var. Bugunlerde mesgul olman iyi ama. Dusunmezsin daha iyi. Bu arada miniginize de gecmis olsun. Rabbim sifa versin.Güzel dileklerin için teşekkür ederim canımcım, inşallah Rabbim istyen herkese nasip eder, er ya da geç, hayırlısı olsun tabii. Sıcaklık kotrolünü deneyeyim diyorum, vücut ısım öyle afaki yükselmedi 36,3 dereceydi 2 haftadır filan, son günlerde de 36,6 derece, gebelik yoksa vücut sıcaklığı 36 mı oluyor ve kaçıncı gün düşmeye başlar acaba, 2 haftadır yumurta takibi sürecinde stresliydim, meraklıydım ama şimdi nedense bir rahatlık geldi. Bir de misafir ağırlıyorum, ayaktayım, yoruldum, vücudumu dinlemmeye çalışıyorum. 3,5 yaşındaki yeğenim bizde, 2 gündür yüksek ateşi var, gece başını bekeldik, herhalde diyorum Allah beni antremanla beraber sınıyor:)çocuk hakikaten çok güzel bir şey amma velakin çok da zor bir şey, Rabbim yokluğuyla sınamasın, amin.
Inşallah canım yaa doktorda öyle söyledi risk var ama sağlam doğanda çok dedi.Her foruma yazıyorum tüpleri tıkalı olanlar yazdıklarımı yapsın.Kimse umudunu kaybetmesin. Olmasaydı benim olmazdı laparoskopiyle bile açılmayan tüplerim buharla ve tamponla açıldı. Allah isteyen herkese versin inşallah.içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederimCanim umarim hamileligin devam ediyordur. Bilmeden tomografi, Im cekilen bicok kisi var. Bebekleri de sapasaglam. Benim ablam da hamileyken yesil receteli bi suru ilac icmisti. Panik atagi vardi. Tabi hamile oldugunu bilmeden. Dr sakat olur alalim dedi. Aldirmadi ablam. Simdi yegenim 12 yasinda sapasaglam cok sukur. Rabbime bisey guc degil
Teşekkür ederimmmm, kaç gündür yoğunluktan ben de ölçemiyorum, termometremi de miniğime kaptırdığım için:)gece dudaklarım ateşten yandı, sabah da kalktığımda kanamış, iğnenin etkisi kaç gün sürüyor acaba?Senin durumun nasıl, adetlerin düzenli mi normalde, adet tarihin ne zaman, sen de mutlaka cevap ver,ben de çok merak ederim, benim 13 ya da 14 ocak adet olmam lazım, eğer adet olmazsam tarihin geçmesini beklerim herhalde. Sen de gelişmeleri yaz lütfen.Aminn canim. Tabi ki oyle sevgileri olmasa 1 dk bile cekilmezler :) ates olcme yontemini ben de yapayim dedim birara ama uykudan kalkinca hep unuttum olcmeyi :) gecen yil dusukle sonuclananbir gebelik yasadim. Bendeki belirtiler birebir adet belirtisi idi. Hic belirti yasamayan da var. Bugunlerde mesgul olman iyi ama. Dusunmezsin daha iyi. Bu arada miniginize de gecmis olsun. Rabbim sifa versin.
Sonucu mutlaka haber ver olur mu? Merak ederim :')
Canim benim eskiden adetlerim cok duzenliydi. 3.5 yildir bebek dusunmeye basladigimizdan beri size i bozuldu. Gecen ocak ayinda kendiginden bi hamileligim var dusukle sonuclanan. Ondan sonra nispeten daha duzenli. En azindan 1 hafta gecikmeli de olsa adet oluyorum. Agustosta histereskopi oldum. Rahimde sekil bozuklugu varmis. O yuzden bu ay cok umitliydim. Ama idrar testleri negatif diyor. Adetimi beklicem. 5 ocak. Ama onceki tedavilerime gore ignenin 17. Gunu adet olmam lazim. Yani pazartesi. Cikmadik candan umut kesilmez. Bekliyorum simdilik. Yazarim sonucu sana mutlakaTeşekkür ederimmmm, kaç gündür yoğunluktan ben de ölçemiyorum, termometremi de miniğime kaptırdığım için:)gece dudaklarım ateşten yandı, sabah da kalktığımda kanamış, iğnenin etkisi kaç gün sürüyor acaba?Senin durumun nasıl, adetlerin düzenli mi normalde, adet tarihin ne zaman, sen de mutlaka cevap ver,ben de çok merak ederim, benim 13 ya da 14 ocak adet olmam lazım, eğer adet olmazsam tarihin geçmesini beklerim herhalde. Sen de gelişmeleri yaz lütfen.
Rica ederim cnm. Ins hayirlisi olur hakkinda. Bebegini kucagini da almak nasip olur. Bircok kisiye umut oldun sen deInşallah canım yaa doktorda öyle söyledi risk var ama sağlam doğanda çok dedi.Her foruma yazıyorum tüpleri tıkalı olanlar yazdıklarımı yapsın.Kimse umudunu kaybetmesin. Olmasaydı benim olmazdı laparoskopiyle bile açılmayan tüplerim buharla ve tamponla açıldı. Allah isteyen herkese versin inşallah.içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim
Canım seninle aynı durumdayım benim de ikinci tupumun kapalı olduğunu öğrendim ayın 12 sinde bende laparoskopi olacagim bakalım ne cikacakInşallah canım yaa doktorda öyle söyledi risk var ama sağlam doğanda çok dedi.Her foruma yazıyorum tüpleri tıkalı olanlar yazdıklarımı yapsın.Kimse umudunu kaybetmesin. Olmasaydı benim olmazdı laparoskopiyle bile açılmayan tüplerim buharla ve tamponla açıldı. Allah isteyen herkese versin inşallah.içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim
Canim hiç girişme derim laparoskopiyle. Benim ameliyat çok zor geçti Doktor damarimi zedeledi 1 hafta iç kanamadan hastanede yattım boş yere.Bence laparoskopi olmadan 2 ay adaçayı yağı tamponu ve süt maydonoz buharını dene.Boş yere ameliyata gerek kalmaz belki.Çok geçmiş olsun canım.Canım seninle aynı durumdayım benim de ikinci tupumun kapalı olduğunu öğrendim ayın 12 sinde bende laparoskopi olacagim bakalım ne cikacak
Süt buharını bir kere debedim ada çayı yağı tamponu nasil yapiliyor anlatabilirsinizCanim hiç girişme derim laparoskopiyle. Benim ameliyat çok zor geçti Doktor damarimi zedeledi 1 hafta iç kanamadan hastanede yattım boş yere.Bence laparoskopi olmadan 2 ay adaçayı yağı tamponu ve süt maydonoz buharını dene.Boş yere ameliyata gerek kalmaz belki.Çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?