Insaalkah canim ama olumsuzda ciksa uzulme hamis olsan bile cikmayabilir...ejda hangi gebelik testini yaptin su 5 liralik olani mi ben de aksama alcm daadaa kızzz ben bı sey yaptımm kan testi yaptırdımm yarın sabah alcam sonucu ben zaten eczacı teknikeriyim eczanede calsıyorumm burdaa yaptırdımm yarın cıkıcakk dogru deger cıkar artık demı 11.gunu
Canim benim umitsiz olma guzel dusun guzel olsun benimde ilk denemem olumsuz olursa cok uzulcem ama her tedavide bebisime daha cok yaklastigimi dusuncem Rabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insaallahmerhaba arkadadaşlar ılk kloemen ve çatlatma iğnem başarısız oldu ıkı yumurta gelişti 18 ve 19 mm büyüklüğünde ama olmadı 2 gün geçikmeli mens oldum.şimdi ikinci 1 kutu daha klomen kullandım ve yarın kontrole gidicem ümitsizliğe kapılıyorum bu tedaviden artık olumlu sonuç arkadaşlar yardım eder misiniz
Canim benim Allah sabir versin ama bak sen hamile kalabiliyorsun bi daha neden olmasin daha bende tik yokcanım benım sızde cxok sekersınız ınanın cok yıprandımm bu tedavılerden..bundan 1 yıl once bu tedavıyle hamıle kaldım ikizlerim vardı ıkısınıde kaybettım kalpleri atmadı kürtajla aldılarr ınan yasadıklarım aklıma gelınce pskılojım bozuluyo bende sıze cok dua edıcemm ınss hepımız bı gun anne olucaz yeterkı ınanalımm2,5 yıldır ıstıyorum bende
Ben 1.5 yillik evliyim 6 aydir istiyorum olmadisenın kac sene oldu canımm ısteyelı
Yeni istiyorumda yastan dolayi sorun yapiyorum canim ya esimde benden 2 yas buyuk o hic takmiyor ... ne guzel 24 yasindasin ya superooyy cok yenı ıstıyosun be canımm daha olurr 6 ay nekii..ben 4.yılımı gırıyorumm evleneli yasım 24:)ben kucugum daha da esımın yası var
sevem canım nasılsın var mı bir gelişmeENİSEEEM GÜNAYDIN NABER ? BEN DUN AKSAM KANDA TEST YAPTIM DAYANAMADIM.2,1 CIKMIS.GECEN AY 3,1 Dİ.USTUNE ADET GORDUM.BUSEFERDE TUTMADI GALIPA :) HEMSIRE BI KAC GUN SONRA YINE YAP NE HAMILESIN NEDE DEGILSIN DIYEMEM DEDI.PEEEEEEEEH DEDIM.AMA DURMAK YOK BEYİNİ YENMEMİZ LAZIM UMUT VAR HEP DEVAM HEP DEVAM TUTANA KADAR :)
merhaba canım yaşa takılıp stres yapma hangi tedavileri gördünYasimda 28 1 ay sonra 29 olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?