Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

adaa kızzz ben bı sey yaptımm kan testi yaptırdımm yarın sabah alcam sonucu ben zaten eczacı teknikeriyim eczanede calsıyorumm burdaa yaptırdımm yarın cıkıcakk dogru deger cıkar artık demı 11.gunu

adaa kızzz ben bı sey yaptımm kan testi yaptırdımm yarın sabah alcam sonucu ben zaten eczacı teknikeriyim eczanede calsıyorumm burdaa yaptırdımm yarın cıkıcakk dogru deger cıkar artık demı 11.gunu
Insaalkah canim ama olumsuzda ciksa uzulme hamis olsan bile cikmayabilir...ejda hangi gebelik testini yaptin su 5 liralik olani mi ben de aksama alcm da

evet ucuz olanlarından yaptımm. ben bursada olsanız sıze parasız verırdım eczanemden ama :)

ada sence atıuyorum beta hcg 20 çıktı ee o zamanda mı ıgne etkısıdır cıksa bıle teredutlu sevıncem

Cok sekersin ya aceleci kiz seni hadi insaalllah hamissindir dualarimda olcaksin

merhaba arkadadaşlar ılk kloemen ve çatlatma iğnem başarısız oldu ıkı yumurta gelişti 18 ve 19 mm büyüklüğünde ama olmadı 2 gün geçikmeli mens oldum.şimdi ikinci 1 kutu daha klomen kullandım ve yarın kontrole gidicem ümitsizliğe kapılıyorum bu tedaviden artık olumlu sonuç arkadaşlar yardım eder misiniz

Hcg sanirim 5 ten yuksek olmasi gerekiyor hamis olsan bile 3 haftalik olur 3 haftalikken hcg degeri kac olur acaba

Canim benim umitsiz olma guzel dusun guzel olsun benimde ilk denemem olumsuz olursa cok uzulcem ama her tedavide bebisime daha cok yaklastigimi dusuncem Rabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insaallah

canım benım sızde cxok sekersınız ınanın cok yıprandımm bu tedavılerden..bundan 1 yıl once bu tedavıyle hamıle kaldım ikizlerim vardı ıkısınıde kaybettım kalpleri atmadı kürtajla aldılarr ınan yasadıklarım aklıma gelınce pskılojım bozuluyo bende sıze cok dua edıcemm ınss hepımız bı gun anne olucaz yeterkı ınanalımm2,5 yıldır ıstıyorum bende

Ejda canim 5 ile 50 arasi oluyormus hcg degeri 3 haftalikken mesela 30 cikti ignenin etkisi bu kadar olmaz heralde

Canim benim Allah sabir versin ama bak sen hamile kalabiliyorsun bi daha neden olmasin daha bende tik yok

demii canım benım bencede sende yaptır 2 gun sonra bole mrkla bıtmıyo gunler

ooyy cok yenı ıstıyosun be canımm daha olurr 6 ay nekii..ben 4.yılımı gırıyorumm evleneli yasım 24:)ben kucugum daha da esımın yası var

ooyy cok yenı ıstıyosun be canımm daha olurr 6 ay nekii..ben 4.yılımı gırıyorumm evleneli yasım 24:)ben kucugum daha da esımın yası var
Yeni istiyorumda yastan dolayi sorun yapiyorum canim ya esimde benden 2 yas buyuk o hic takmiyor ... ne guzel 24 yasindasin ya super

sevem canım nasılsın var mı bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…