Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Süt buharını bir kere debedim ada çayı yağı tamponu nasil yapiliyor anlatabilirsiniz
Aktardan adaçayı yağı aldım. Acı elma diye de geçiyor .Adetimin 5. Günü gece yatmadan pamuğa 4 damla damlatıp tampon gibi koyup yattım sabah çıkardım. Bunu 6 gün her gece yaptım.O bittiği gün sabah akşam süt buhari yaptım.Ikisini de aynı ay dene bence

Canim ben dun adet oldum
Yarin dr a gidiyorum tekrar femaraya baslicam bakalim. Ins bu ay tutar.
Senden iyi haber bekliyorum.

Canim ben dun adet oldum
Yarin dr a gidiyorum tekrar femaraya baslicam bakalim. Ins bu ay tutar.
Senden iyi haber bekliyorum.
Canım benim sakın moralini bozma, Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir, moral önemli biliyorsun. Ben de gelişmeleri yazacağım sana buradan, inşallah bu ay tutar senin de.

Canım benim sakın moralini bozma, Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir, moral önemli biliyorsun. Ben de gelişmeleri yazacağım sana buradan, inşallah bu ay tutar senin de.
Canim alistim artik...bir iki gunu gecmiyor moral bozuklugu. Senden de iyi haberler bekliyorum :))

Canim alistim artik...bir iki gunu gecmiyor moral bozuklugu. Senden de iyi haberler bekliyorum :))
Canım ya inşallah, hastalandım ilaç içmemek için direndim, ya hamileysem diye, eşim de içirmek için ikna etmeye çalışıyor bir yandan, erkenden beklentiye girmeyeyim dedim ama böyle de olunca otomatik bir moda girdim. Buradaki herkes için de dua ediyorum, Allahım isteyen, dileyen herkese nasip etsin.

Ben de ayni durumdaydim:) bikac gundur hastayim ilac icmiyordum. Dun basladim ben de. Bence icme canim. Bal limon karisimli dogal biseyler yap. Ne olur ne olmaz

Ben de ayni durumdaydim:) bikac gundur hastayim ilac icmiyordum. Dun basladim ben de. Bence icme canim. Bal limon karisimli dogal biseyler yap. Ne olur ne olmaz
Sana da çok geçmiş olsun tatlım, acil şifalar diliyorum.2 gün direndim ama dün gece artık ateşim 39 olunca en masumu parol diye içtim, bir de doğal bir pastil almış eşim onu alıyorum. Bal, tarçın,süt ,nane, limon filan tüketiyorum ama yetmedi işte, baya şiddetli geçiyor hastalık. Akıntım başladı, kasıklarımda da inceden bir sızı var, eğer ki hamilelik varsa parolun olumsuz etkisi olmaz değil mi, son adet tarihinden 31-35 gün sonraki dönem ilac kullanımı için riskli dönem başlangıcı diye biliyorum ama tüm ilaçlar için değildir herhalde, parolu hamile bayanlar kullanıyor diye biliyorum sanki.

Parolden bir sey olacagini sanmiyorum. Benim ablam yesil receteli ilaclar kullandi hamile oldugunu ogrenene kadar. Panik atagi vardi. Hatta dr bebegi alalim sakat olabilir sonra gec olur dedi ama razi olmadi ablam. Cok sukur hicbir sey olmadi. Rabbim korur ins varsa da.

Zenderu, canım ya benden aşırı yoğun bembeyaz akıntı geliyor, sende de olmuş muydu,neyin nesi bu?
Doktorlar meslekleri gereği riskten bahsetmeleri gerekiyor evet ama bu karşı taraf için çok zor olabiliyor, Allaha emanetiz.

Canim nasil bir akinti? Seffaf yogun bir akinti ise yumurta catlama akintisi o. Hamile kaldigim ay avuc dolusu gelmisti ben de. Beyaz bir akintiysa simdiye kadar hic olmadi ben de.

Canim nasil bir akinti? Seffaf yogun bir akinti ise yumurta catlama akintisi o. Hamile kaldigim ay avuc dolusu gelmisti ben de. Beyaz bir akintiysa simdiye kadar hic olmadi ben de.
Canım o dediğin şeffaf akıntı en son cumartesi oldu bana, dışarıya çıkmıştım, afedersin resmen pantolonuma kadar sırılsıklamdı, ıslak bir yere oturdum sandım. 17.3 mm olan bir yumurtam daha vardı, o gün sanırım son yumurtam çatladı, ben de öyle tahmin ettim, ama bu akıntı bildiğin beyaz krem renginde, çamaşırımı komple doldurmuş. çok şaşırdım, sabah da kasıklarımda ve belimde ince bir ağrıyla uyandım, hayırlısı bakalım, bekleyeceğiz.

Ins bebisin habercisidir o akintilar.

Kizçeler biri bana yumurtlama takibi çatlatma iğnesi nasıl oluyor anlatabilir mi benim süt hormonum yüksek onun icin bu ay dostinex kullaniyorum ve rahim filmi çekildi bende simdi catlatma iğnesini deneyim dedim ama aşılama maddi açıdan şu ara yaptiramiyacagiz

Ben kendi sürecimi anlatayım sana, aralık ayında adetim 1 hafta geciktiği için doktora gittim, karından ultrasonla muayenede hafif pko tespit etti, adet de geciktiği için kanda gebelik testi istedi, eğer sonuç negatif olursa diye adet söktürücü verdi,zaten ertesi gün de adet oldum.adet söktürücü içmedim, adetimin 4. Günü özele doktora gittim, adetimin 5. Gününden başlamak üzere günde 2x50 mg klomen başladık, ve aşılama yapalım dedi, 5 gün süreyle klomen içtim ve araştırma hastanesine başka bir doktora gittim,o da aşılamaya gerek yok, 3 defa klomen+ çatlatma iğnesi+ sık ilişki ile deneyelim dedi. adetimin 15. Günü 3 adet yumurtam olgunlaştı, ertesi gün yani 30 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 8. Günüm, beklemedeyim, bat 13 ya da 14 ocak. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

sinemnur mrblar 25 aralıkta çatlatma iğnesi oldum.bende beklemedeyim.kan testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun

Kızlaaar bal çorekotu tarçın kürü yumurta çatlatmaya yardımcıymış.deneyen oldu mu

Şimdi canim klomeni günde iki defa 3 gün mü içtin canim yani o klomen kaç gün kullanılıyo bide ne zaman başlanıyor inş tutmuştur bizede haber et

sinemnur mrblar 25 aralıkta çatlatma iğnesi oldum.bende beklemedeyim.kan testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Merhaba deffnem, hayırlı olsun tedavin, inşallah Allah nasip eder anneliği, kaç yıllık evlisin, ilk hamilelik mi olacak, kaç tane yumurtan vardı, çatlama olmuş mu diye kontrole falan gittin mi, aslında erken gebelik testiyle seninki bugün bile çıkabilir, benim bat 13 ya da 14 ocak, test için adet gecikmesi bekleyeyim diyorum ama sabredebilir miyim bilmiyorum. Sen neler yaşadın bu süreçte, benim göğüs hassasiyetim yok, dün çok yoğun bembeyaz akıntım oldu, bugün de yine aşırı yoğun açık sarı yoğun akıntım oldu, kasıklarımda da minicik rahatsız etmeyecek sızı gibi iğne batması gibi bir his var, bende durumlar böyle.

Şimdi canim klomeni günde iki defa 3 gün mü içtin canim yani o klomen kaç gün kullanılıyo bide ne zaman başlanıyor inş tutmuştur bizede haber et
Canım adetin beşinci günü başlanıyor 5 gün boyunca içiliyor. Ben günde 2 doz içtim, doktor bazılarına tek doz da verebiliyormuş, ilaçlar bittikten 3 gün sonra kontrole gidiyorsun, yumurtalarına bakılıyor, ben gittiğimde gelişmemişti, 4 gün daha beklemek gerekliymiş zaten, klomen biraz geç etki ediyormuş, nitekim öyle oldu, bu sefer gelişmişti yumurtalar. Bazılarında da klomen etkili olmuyor o zaman daha etkili olan iğne tedavisi uugulanıyor, ben de klomen yumurta gelişimi için işe yaradı, inşallah bebişim de tutunmuştur bana. RABBİM isteyen herkese versin.

İnş canim benim inş tutmuştur sonra geliştiği zaman çatlama iğnesini hemen mi vurduruyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…