Benim 29 aralık kontrolünde 2 adet yumurta 20 mm, 1 adet 17,3 mm idi , çatlatma iğnesini ertesi gün vurulmamı söyledi, zaten yumurtalar 18-22 mm aralığında çatlıyorlar diye biliyorum, ben 30 aralıkta çatlatm iğnemi vuruldum, 31 aralıkta kasımlarımdaki sancıdan çatladığını hşssettim ve akıntıdan tabii, yine 2 ocakta yoğun şeffaf akıntı oldu, son yumurtam ogün mü çatladı bilemiyorum, zaten iğneden önceki gün başlayıp sonraki takip eden günlerde gün aşırı ilişki oluyor.İnş canim benim inş tutmuştur sonra geliştiği zaman çatlama iğnesini hemen mi vurduruyorsun canim
3yıldır evliyiz 1buçuk yıldır korunmuyoruz.ilk hamileliğim olcak.dr adet bitiminde çağırdı 3tane yumurta oluşmuş dedi.klomen kullanmıştım.2tane çatlatma iğnesi yaptırdı aynı anda.iğneden36 saat sonra ilişki.sonra gün aşırı 3kez daha ilişki oldu.AMA SORUN ŞU DR a gitti iğneden 2gun sonra yumurtalar çatlamış mı diye.Bakmadı gerizekalı.günün geçince gel dedi.ESTROFEM adlı bide ilaç verdi sabah aksam.bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş.Merhaba deffnem, hayırlı olsun tedavin, inşallah Allah nasip eder anneliği, kaç yıllık evlisin, ilk hamilelik mi olacak, kaç tane yumurtan vardı, çatlama olmuş mu diye kontrole falan gittin mi, aslında erken gebelik testiyle seninki bugün bile çıkabilir, benim bat 13 ya da 14 ocak, test için adet gecikmesi bekleyeyim diyorum ama sabredebilir miyim bilmiyorum. Sen neler yaşadın bu süreçte, benim göğüs hassasiyetim yok, dün çok yoğun bembeyaz akıntım oldu, bugün de yine aşırı yoğun açık sarı yoğun akıntım oldu, kasıklarımda da minicik rahatsız etmeyecek sızı gibi iğne batması gibi bir his var, bende durumlar böyle.
Yakın sayılır hikayelerimiz, biz de 30 aydır evliyiz, 15 aydır korunmuyoruz, çatlama kontrolüne beni de çağırmadı, gecikirsen ya da adet olursan gel dedi. O tarz tutunmayı kolaylaştıran ilaç buradan da okudum çoğu kişiden ama bana vermedi, neden bilmiyorun, sende hiç belirti var mı, nasıl hissediyorsun kendini, inşallah cuma günü güzel haberler verirsin.3yıldır evliyiz 1buçuk yıldır korunmuyoruz.ilk hamileliğim olcak.dr adet bitiminde çağırdı 3tane yumurta oluşmuş dedi.klomen kullanmıştım.2tane çatlatma iğnesi yaptırdı aynı anda.iğneden36 saat sonra ilişki.sonra gün aşırı 3kez daha ilişki oldu.AMA SORUN ŞU DR a gitti iğneden 2gun sonra yumurtalar çatlamış mı diye.Bakmadı gerizekalı.günün geçince gel dedi.ESTROFEM adlı bide ilaç verdi sabah aksam.bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş.
Beklemedeyim işte galiba cuma günü kan testi yaptırcsm
Benim 29 aralık kontrolünde 2 adet yumurta 20 mm, 1 adet 17,3 mm idi , çatlatma iğnesini ertesi gün vurulmamı söyledi, zaten yumurtalar 18-22 mm aralığında çatlıyorlar diye biliyorum, ben 30 aralıkta çatlatm iğnemi vuruldum, 31 aralıkta kasımlarımdaki sancıdan çatladığını hşssettim ve akıntıdan tabii, yine 2 ocakta yoğun şeffaf akıntı oldu, son yumurtam ogün mü çatladı bilemiyorum, zaten iğneden önceki gün başlayıp sonraki takip eden günlerde gün aşırı ilişki oluyor.[/QUOTE
Gün aşırı her gün akşam mi canim yoksa bi aksam beraber olup öbür akşam olmuyormuyuz
Sağol canim benim inş hayırlısıyla tutmuştur erken gebelik testi yaptirsan belli olmaz ki acabaDoktorun söyler zaten sana. Bizim iğne 30 aralıktı, bizim birleşme günleri 27, 29, 30,31 aralık, 2 ve 4 ocaktı. 30 aralık doktor tavsiyesi değildi, ben çatlamayı hissettiğim için değerlendirmek istedim.
Sağol tatlım inşallah tutmuştur, daha çok erken belli olmaz testte, iğnelerin etkisi devam ediyordur, sen de gelişmelerini yaz buradan...Sağol canim benim inş hayırlısıyla tutmuştur erken gebelik testi yaptirsan belli olmaz ki acaba
INŞALLAH Güzel haberler verebilim.Herhangi bi belirti yok. Eşim ikide bir sorup duruyor hamile hissediyor musun diye?Yakın sayılır hikayelerimiz, biz de 30 aydır evliyiz, 15 aydır korunmuyoruz, çatlama kontrolüne beni de çağırmadı, gecikirsen ya da adet olursan gel dedi. O tarz tutunmayı kolaylaştıran ilaç buradan da okudum çoğu kişiden ama bana vermedi, neden bilmiyorun, sende hiç belirti var mı, nasıl hissediyorsun kendini, inşallah cuma günü güzel haberler verirsin.
İnşallah canım, benim adetime 6- 7 gün var, az önce tuvalette peçeteye çok az pembe leke geldi, nedendir acaba.böyle olan var mı?INŞALLAH Güzel haberler verebilim.Herhangi bi belirti yok. Eşim ikide bir sorup duruyor hamile hissediyor musun diye?
Merhabalar aynıymışız ben de 30 aralıkta çatltma iğnemi vuruldum ben bu ay puregon vurdum üç yumurtam büyüdü ama en büyüğü 17 mm civarındaydıBenim 29 aralık kontrolünde 2 adet yumurta 20 mm, 1 adet 17,3 mm idi , çatlatma iğnesini ertesi gün vurulmamı söyledi, zaten yumurtalar 18-22 mm aralığında çatlıyorlar diye biliyorum, ben 30 aralıkta çatlatm iğnemi vuruldum, 31 aralıkta kasımlarımdaki sancıdan çatladığını hşssettim ve akıntıdan tabii, yine 2 ocakta yoğun şeffaf akıntı oldu, son yumurtam ogün mü çatladı bilemiyorum, zaten iğneden önceki gün başlayıp sonraki takip eden günlerde gün aşırı ilişki oluyor.
Ben denedim ama benim o ay kanamam çok fazla oldu bayılacak gibi oldum bir kaç kere bilmiiyorum ondan mı ama kötü geçti bi daha kullanmadım korktumKızlaaar bal çorekotu tarçın kürü yumurta çatlatmaya yardımcıymış.deneyen oldu mu
Merhabalar, sizde durumlar nasıl, benim bugün tuvalette peçeteme açık pembe leke geldi , 2 gündür de yoğun akıntım var, bat 13-14 ocak, sizde hiç değişim, belirti filan var mı?Merhabalar aynıymışız ben de 30 aralıkta çatltma iğnemi vuruldum ben bu ay puregon vurdum üç yumurtam büyüdü ama en büyüğü 17 mm civarındaydı
Benim de bat tarihi aynı :) ben de bugün 4. Gün kasık ağrım var ilk iki gün daha fazlaydı hatta 2. gece yatamadım aynı adet olacakmış gibi kasık ve üst bacaklarımda ağrı vardı bugün azaldı benim de cok akıntım var hiç kuru kalamıorumMerhabalar, sizde durumlar nasıl, benim bugün tuvalette peçeteme açık pembe leke geldi , 2 gündür de yoğun akıntım var, bat 13-14 ocak, sizde hiç değişim, belirti filan var mı?
İnşallah beraber alırız güzel haberleri buradan veririz. Bende kasıkta incecik ağrı var, gece gece pastırma, kuru köfte filan canım çekiyor:) az önce de arabadan inince mide bulantım oldu ama bilemiyorum tabii daha erken sanırım ama bacak ağrım çok yok.Benim de bat tarihi aynı :) ben de bugün 4. Gün kasık ağrım var ilk iki gün daha fazlaydı hatta 2. gece yatamadım aynı adet olacakmış gibi kasık ve üst bacaklarımda ağrı vardı bugün azaldı benim de cok akıntım var hiç kuru kalamıorum
Bence de erken. cok heveslenmek istemiyorum ben de. benim gece midem bulanıo iki gündür ama iğnenin etkisidir die kandırıorum kendimi inşallah güzel haberler gelir hepimize :)İnşallah beraber alırız güzel haberleri buradan veririz. Bende kasıkta incecik ağrı var, gece gece pastırma, kuru köfte filan canım çekiyor:) az önce de arabadan inince mide bulantım oldu ama bilemiyorum tabii daha erken sanırım ama bacak ağrım çok yok.
İğnelerin etkisi 12 gün falan devam ediyor sanırım. Ben de kasıkalrda aşırı basınç hissi yapmıştı, o geçti mesela. Gelişmeleri yaz canım buradan, merak ederim.Bence de erken. cok heveslenmek istemiyorum ben de. benim gece midem bulanıo iki gündür ama iğnenin etkisidir die kandırıorum kendimi inşallah güzel haberler gelir hepimize :)
Kan testinde ne zaman çıkar acaba?İğnelerin etkisi 12 gün falan devam ediyor sanırım. Ben de kasıkalrda aşırı basınç hissi yapmıştı, o geçti mesela. Gelişmeleri yaz canım buradan, merak ederim.
İğnelerin etkisi 12 gün falan devam ediyor sanırım. Ben de kasıkalrda aşırı basınç hissi yapmıştı, o geçti mesela. Gelişmeleri yaz canım buradan, merak ederim.
Bence bekle birkaç gün daha inşallah güzel haberler alırızKan testinde ne zaman çıkar acaba?
İğneden kaç gün sonra?
Benim iğneden sonra 12.günüm olacak yarın.
Bat da 15 ocak kan tesiti yapsam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?