Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kan testinde ne zaman çıkar acaba?
İğneden kaç gün sonra?
Benim iğneden sonra 12.günüm olacak yarın.
Bat da 15 ocak kan tesiti yapsam mı ?
Genelde doktorların da tavsiyesi 14. Gün, bence testi erken mi yaptım soru işaretini yaşamamak için sen de 2 gün daha bekle diyeceğim ama hafta sonuna geliyor değil mi, idrar testinde cmtsi pazar bakarsın, pztsi de kanda baktırırsın, benim bat 13-14 ocak, iğneden sonraki 9. Günüm, senin yumurtlama çabuk oldu o zaman, hadi inşallah güzel haberi verirsin

Dr.Adet bitiminde gel dedi bana. 8.gün gittim kontrol etti iğneyi vurdu.bakalım hayırlısı inşallah.

Dr.Adet bitiminde gel dedi bana. 8.gün gittim kontrol etti iğneyi vurdu.bakalım hayırlısı inşallah.
8. Gün iğne vurulmuşsun,yumurtaların çok hızlı gelişmiş o zaman, çatlatma iğnesini ben adetin 15. Günü vuruldum, sen yumurta geliştirmek için hap ya da iğne kullanmış mıydın?

8. Gün iğne vurulmuşsun,yumurtaların çok hızlı gelişmiş o zaman, çatlatma iğnesini ben adetin 15. Günü vuruldum, sen yumurta geliştirmek için hap ya da iğne kullanmış mıydın?
Aslında bnm yumurtalarım normal yollarla büyüyür çatlıyor.ama bi neden bulamadıkları için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.Hsg de temiz çıktı.hormonlarda normal.Eşimin tahlilleri de normalleşti çok şükür.RABBİMİN NASİB ETMESİNİ BEKLİYORUZ.

Canım başka başlıktan adet olduğunu okudum, hiç bozma moralini, daha hayırlı bir vakitte Rabbim daha güzel şekilde nasip edecektir. Öpüyorummm
Canim bikac gun once sana yazmistim adet oldugumu :)) unuttun sanirim. Adet olmak artik bozmuyor moralimi. Sende de pembe akinti gelmis. Arkasi geldi mi

Kan testinde ne zaman çıkar acaba?
İğneden kaç gün sonra?
Benim iğneden sonra 12.günüm olacak yarın.
Bat da 15 ocak kan tesiti yapsam mı ?
Kanda cikar canim. Tabi zamaninda dollenme olduysa. (igneden sonraki 36. Saat) bazen gec dollenme olabiliyor cunku

Canim bikac gun once sana yazmistim adet oldugumu :)) unuttun sanirim. Adet olmak artik bozmuyor moralimi. Sende de pembe akinti gelmis. Arkasi geldi mi
Canım ya ben pazar gününden beri hastayım ya inan kafam yerinde değil, kusura bakma, evet konuşmuştuk başladın değil mi tekrar ilaçlara, inşallah şubatta alırız güzel haberini. Benim dün pembe akıntı oldu başka gelmedi. bugün yoğun kasık sancım var, bilemiyorum neden.

Allah nasip eder inşallah, gelişmeleri yazarsan sevinirim buradan...

Bugün dayanamayıp gitcem galiba.
Saat 17 den sonra.Çok korkuyorum hcg yine 0.33 çıkacak diye.Bi taraftan Vardır rabbimin bi bildiği.En hayırlı zamanda Nasip eder inşallah diyorum.Bi taraftan inşallah bu ay en hayırlı vakittir,Artık zamanı gelmiştir diyorum.
Hem umut barındırıyorum Hem korku.
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.
Her eve bıcır bıcır koşuşturan melekler nasib etsin.

Yok cnm sorun degil. Arkasi gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir canim.

Benim de bugün geldi o dediğin pembe akıntı

Benim de bugün geldi o dediğin pembe akıntı
Canım benim dün oldu tek sefer bir daha olmadı...kasık ağrılarım devam ediyor, sende durumlar nasıl, bizim dönemimiz aynıydı değil mi:)ben bugün laf olsun diye test yaptım, hamilelik belirtileri topiğinde eklemiştim, adete kadar devam edeceğim bakalım:)

E
Evet biz aynıyız ben de korktum adet oluorum die ama devam etmedi inş hayırlı bişeye işarettir, testte ne cıktı senin

Sinemnur sende gelişmeler neler bende bugün göğüs ağrısı başladı

Sinemnur sende gelişmeler neler bende bugün göğüs ağrısı başladı
Merveuu günaydınnn, ben 3 gündür test yapıyorum 2. çizgi silik çıkıyor, dün gece göğüslerim çok sancıdı, kasık sancım da devam ediyor, idrar rengim koyulaştı, testi yaptıktan 2-3 saat sonra fotolamıştım, biraz görüntü bozulmuş ama ekleyeyim, senin yorumun ne olacak? Sen de durumlar nasıl?

Eklentiler

• P_20160111_085646.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…