Genelde doktorların da tavsiyesi 14. Gün, bence testi erken mi yaptım soru işaretini yaşamamak için sen de 2 gün daha bekle diyeceğim ama hafta sonuna geliyor değil mi, idrar testinde cmtsi pazar bakarsın, pztsi de kanda baktırırsın, benim bat 13-14 ocak, iğneden sonraki 9. Günüm, senin yumurtlama çabuk oldu o zaman, hadi inşallah güzel haberi verirsinKan testinde ne zaman çıkar acaba?
İğneden kaç gün sonra?
Benim iğneden sonra 12.günüm olacak yarın.
Bat da 15 ocak kan tesiti yapsam mı ?
Canım inşallah ardışık bir sürü hamiş haberi gelecek buradanSelam kızlar benimde iğneden sonra bugun 11.gunum merakla bekliyorummm
İnsallh canim uzun zamandır bekliyorum bu ikinci ayım iğne olalıCanım inşallah ardışık bir sürü hamiş haberi gelecek buradan
Genelde doktorların da tavsiyesi 14. Gün, bence testi erken mi yaptım soru işaretini yaşamamak için sen de 2 gün daha bekle diyeceğim ama hafta sonuna geliyor değil mi, idrar testinde cmtsi pazar bakarsın, pztsi de kanda baktırırsın, benim bat 13-14 ocak, iğneden sonraki 9. Günüm, senin yumurtlama çabuk oldu o zaman, hadi inşallah güzel haberi verirsin
8. Gün iğne vurulmuşsun,yumurtaların çok hızlı gelişmiş o zaman, çatlatma iğnesini ben adetin 15. Günü vuruldum, sen yumurta geliştirmek için hap ya da iğne kullanmış mıydın?Dr.Adet bitiminde gel dedi bana. 8.gün gittim kontrol etti iğneyi vurdu.bakalım hayırlısı inşallah.
İnş canim bakalim şimdilik prolaktin hormonum yüksek onun için hap verdi bu ay doktorSağol tatlım inşallah tutmuştur, daha çok erken belli olmaz testte, iğnelerin etkisi devam ediyordur, sen de gelişmelerini yaz buradan...
Canım başka başlıktan adet olduğunu okudum, hiç bozma moralini, daha hayırlı bir vakitte Rabbim daha güzel şekilde nasip edecektir. ÖpüyorummmIns bebisin habercisidir o akintilar.
Aslında bnm yumurtalarım normal yollarla büyüyür çatlıyor.ama bi neden bulamadıkları için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.Hsg de temiz çıktı.hormonlarda normal.Eşimin tahlilleri de normalleşti çok şükür.RABBİMİN NASİB ETMESİNİ BEKLİYORUZ.8. Gün iğne vurulmuşsun,yumurtaların çok hızlı gelişmiş o zaman, çatlatma iğnesini ben adetin 15. Günü vuruldum, sen yumurta geliştirmek için hap ya da iğne kullanmış mıydın?
Canim bikac gun once sana yazmistim adet oldugumu :)) unuttun sanirim. Adet olmak artik bozmuyor moralimi. Sende de pembe akinti gelmis. Arkasi geldi miCanım başka başlıktan adet olduğunu okudum, hiç bozma moralini, daha hayırlı bir vakitte Rabbim daha güzel şekilde nasip edecektir. Öpüyorummm
Kanda cikar canim. Tabi zamaninda dollenme olduysa. (igneden sonraki 36. Saat) bazen gec dollenme olabiliyor cunkuKan testinde ne zaman çıkar acaba?
İğneden kaç gün sonra?
Benim iğneden sonra 12.günüm olacak yarın.
Bat da 15 ocak kan tesiti yapsam mı ?
Canım ya ben pazar gününden beri hastayım ya inan kafam yerinde değil, kusura bakma, evet konuşmuştukCanim bikac gun once sana yazmistim adet oldugumu :)) unuttun sanirim. Adet olmak artik bozmuyor moralimi. Sende de pembe akinti gelmis. Arkasi geldi mi
Allah nasip eder inşallah, gelişmeleri yazarsan sevinirim buradan...Aslında bnm yumurtalarım normal yollarla büyüyür çatlıyor.ama bi neden bulamadıkları için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.Hsg de temiz çıktı.hormonlarda normal.Eşimin tahlilleri de normalleşti çok şükür.RABBİMİN NASİB ETMESİNİ BEKLİYORUZ.
Yok cnm sorun degil. Arkasi gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir canim.Canım ya ben pazar gününden beri hastayım ya inan kafam yerinde değil, kusura bakma, evet konuşmuştukbaşladın değil mi tekrar ilaçlara, inşallah şubatta alırız güzel haberini. Benim dün pembe akıntı oldu başka gelmedi. bugün yoğun kasık sancım var, bilemiyorum neden.
Benim de bugün geldi o dediğin pembe akıntıCanım ya ben pazar gününden beri hastayım ya inan kafam yerinde değil, kusura bakma, evet konuşmuştukbaşladın değil mi tekrar ilaçlara, inşallah şubatta alırız güzel haberini. Benim dün pembe akıntı oldu başka gelmedi. bugün yoğun kasık sancım var, bilemiyorum neden.
İnşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsin...Yok cnm sorun degil. Arkasi gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir canim.
Canım benim dün oldu tek sefer bir daha olmadı...kasık ağrılarım devam ediyor, sende durumlar nasıl, bizim dönemimiz aynıydı değil mi:)ben bugün laf olsun diye test yaptım, hamilelik belirtileri topiğinde eklemiştim, adete kadar devam edeceğim bakalım:)Benim de bugün geldi o dediğin pembe akıntı
Evet biz aynıyız ben de korktum adet oluorum die ama devam etmedi inş hayırlı bişeye işarettir, testte ne cıktı seninCanım benim dün oldu tek sefer bir daha olmadı...kasık ağrılarım devam ediyor, sende durumlar nasıl, bizim dönemimiz aynıydı değil mi:)ben bugün laf olsun diye test yaptım, hamilelik belirtileri topiğinde eklemiştim, adete kadar devam edeceğim bakalım:)
Sinemnur sende gelişmeler neler bende bugün göğüs ağrısı başladıCanım benim dün oldu tek sefer bir daha olmadı...kasık ağrılarım devam ediyor, sende durumlar nasıl, bizim dönemimiz aynıydı değil mi:)ben bugün laf olsun diye test yaptım, hamilelik belirtileri topiğinde eklemiştim, adete kadar devam edeceğim bakalım:)
Merveuu günaydınnn, ben 3 gündür test yapıyorum 2. çizgi silik çıkıyor, dün gece göğüslerim çok sancıdı, kasık sancım da devam ediyor, idrar rengim koyulaştı, testi yaptıktan 2-3 saat sonra fotolamıştım, biraz görüntü bozulmuş ama ekleyeyim, senin yorumun ne olacak? Sen de durumlar nasıl?Sinemnur sende gelişmeler neler bende bugün göğüs ağrısı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?