Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Cnm gozunaydin. Hemrn bi kan testi yaptir. Silik de olsa hamile oluyorsun. Benim de ilk silik cikmisti. Ins test yanlis degildir ki buyuk ihtimalle dogru :)))

Cnm gozunaydin. Hemrn bi kan testi yaptir. Silik de olsa hamile oluyorsun. Benim de ilk silik cikmisti. Ins test yanlis degildir ki buyuk ihtimalle dogru :)))
canım benim çok sağol, sen benim burada ilk dertleştiğim arkadaşlarımdansın, sen yazınca çok mutlu oluyorum nedense:)var mı diyorsun sence pozitif mi, ben sevinemiyorum tatlım ya dondum kaldım , ne olduğuna anlam veremiyorum daha. bat 13-14 ocak biliyorsun.

Canim bence var. Seni bosa umutlandirmak istemem tabi kii. Ama benim ve en yil yasadigim dusukte de yerlesme kanamasi oldu once. Arkasi gelmedi. Bikac gun sonra test yaptim ve seninkinden cok cok daha silikti. Cizgi hayalet gibiydi. Ertesi gun kanda 235 cikti degerim. Senin de guzel cikacak ins sonucun. Sen pembe lekelenme var diyince ben anladim zaten ama seni erkenden umutlandirmak istemedim. Imkanin varsa kan testi yaptir ve dr a git. Cunku bende de oncesinde hafif lekelenme oldugu icin progestan vermisti dr. Sana da verir belki.

İnşallah canım ya, yılbaşında yeğenlerim geldi, resmen evi doldurdular, çocuk çok güzel şey, kız yeğenimi bana benzetiyorlar, yanımda yürürken kızınız mı diye sordular, çok hoşuma gitti, Senin silik çıkmasına rağmen değer 235 çıkmıştı ha, idrar testleri 50 den küçük değerleri göstermiyor diyorlar, 235 olmasına rağmen silik çıkıyor ha, inşallah pozitiftir sonucum, buradan en az 15 kişi hamilesin dedi ama gel gör ki ben usgde görmeden inanamayacağım galiba. Doktor çoğu kimseye progestan vermiş bana vermedi bir şey, olmadı yarın gider bir kan veririm. Güzel haberlerimizi karşılıklı inşallah paylaşırız buradan...

Kisiden kisiye degisiyor canim demek kii.. Pozitif gorup kanda degeri 30 cikan da var. Demek ki benim idrara gec karismis. Progestani tedavi surecinde degil de hamileligimi ogrendikten sonra verdi dr. Istirahat verdi. Ultrasonda gorsen de degismiyor. Sonra kalp atisini duyayim diye bekliyorsun. Ama kalp atisini duyunca inaniyorsun iste. Kan testi sonucunu beklicem canim. Hadi hayirlisi

Teşekkür ederim tatlışım, inşallah pozitif haberlerle yazarım buraya... İnşallah Allah o duyguları da tattırır hepimize... Hayırlısı Allah'tan...

Hayırlısıyla pozitif cıkar inş ilacın etkisi sıfırlandı mı emin olamadığımdan bişi diyemiorum ben aynı adet olacak gibi sıkıntılıyım canım bugün sabah göğüs ağrısıyla uyandım bütün gün de kasık ağrısı cektim hala öyleyim bu kadar adet belirtisi olmaz sanırım gebelikte

Hayırlısı inşallah, yarın sabah testi tekrarlayacağım, inşallah birkaç güne kadar güzel gelişmeleri yazarız buraya ...

Kızlar merhaba benim çatlama iğnem 31/12/2015 te oldu. Bugün 11.günüm test yaptım negatif çıktı. Testi erken mi yaptım

Sinemnur testi tekrar yaptın mı
Evet canım yaptım, yine 2. çizgi silik, az önce kargodan laboquick marka ovülasyon ve gebelik testlerim geldi, ikisiyle de yaptım 5 dk önce, yine 2. çizgi silik ama 2. dkda belirdi, ovülasyon testide control kadar koyu değil ama epey kırmızı çıktı, onu yorumlamayı bilmiyorum, buradan bilen arkadaşlara soracağım, sen ne durumdasın? test yapmış mıydın?

Bende de kasık ağrısı ve göğüs şişkinliği devam ediyo bilmiorum gerginim

cnm sen kan testi yaptirmadin mi daha? Iyi sabirlisin. Ovu testi de koyu ciktiysa hamilesin bence. Ovu testini erken gebelikleri ogrenmek icin kullaniyorlar cunku

cnm sen kan testi yaptirmadin mi daha? Iyi sabirlisin. Ovu testi de koyu ciktiysa hamilesin bence. Ovu testini erken gebelikleri ogrenmek icin kullaniyorlar cunku
Yarın sabah kan vereceğim canım inşallah,sıvı tüketimine dikkat etmeden yoğun su ve çay tüketerek yaptığım ovü testi ve gebelik testim, bugün akşam üzeri yapmıştım, zaten canım sıkıldıkça test yapıyorum artık, 10. Test oldu eşim bebeğe 2 kutu bez alırdık o paraya diyor:) üstteki ovü testi alttaki gebelik testi.

Eklentiler

• P_20160112_201026_1_p.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 55
Ben bu akşam yaptım test cıkmadı

Deffnem, seninle yakındı durumumuz, naptın test sonucunu, inşallah hayırlı haberi almışsındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…