- 11 Ocak 2016
- 50
- 6
- 1
- 37
Ben bir daha test yapmadım biraz daha bekleyeceğim daha bugün 12.gün senin kaçıncı gün belli olduCanım senin sonucun ne oldu, merak ettim
Benim iğnem 30.12.2015 sabah 11:30 da vurulmuştu, iğne gününü de sayarsak bugün 14. Gün, son 3 gündür yapıyorum testleri, 2. Çizgi silik şekilde çıkıyor, sanırım artık iğnenin etkisi kalmamıştır.inşallah güzel haberler alırız.Ben bir daha test yapmadım biraz daha bekleyeceğim daha bugün 12.gün senin kaçıncı gün belli oldu
Hayırlısı ya ne diyeyim Rabbim bilirİnşallah geç döllenme filan vardır canım, adet olana kadar umut var sonuçta
Aramızda iğne vurulması 1 gün varmış :) hayırlısı olsun inşallah. Ben cumaya kadar bekleyeceğim tabii dayanabilirsemBenim iğnem 30.12.2015 sabah 11:30 da vurulmuştu, iğne gününü de sayarsak bugün 14. Gün, son 3 gündür yapıyorum testleri, 2. Çizgi silik şekilde çıkıyor, sanırım artık iğnenin etkisi kalmamıştır.inşallah güzel haberler alırız.
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum, habersiz bırakma canım.Aramızda iğne vurulması 1 gün varmış :) hayırlısı olsun inşallah. Ben cumaya kadar bekleyeceğim tabii dayanabilirsem
İnşallah canım :)İnşallah güzel haberlerini bekliyorum, habersiz bırakma canım.
Evet ben de merak ettimSinemnur kan testi yaptırdın mı
Bildirim gelmeyince mesajı görmemişim, kan verdim sabah ama bugün sonucu öğrenemedim yarın sabah öğreneceğim inşallah. Benimle beraber bekleyen temiz yüreklerin dualarını kabül etsin Rabbim.Evet ben de merak ettim
Mrb kızlar moralim bozuktu yazamadım.Deffnem, seninle yakındı durumumuz, naptın test sonucunu, inşallah hayırlı haberi almışsındır...
Bugün tekrar test yaptım iğneden sonra 13.günüm negatif yine canım hayırlısı bakalımİnşallah canım :)
Sinemnur sonuc ne?almadin mi henuzBildirim gelmeyince mesajı görmemişim, kan verdim sabah ama bugün sonucu öğrenemedim yarın sabah öğreneceğim inşallah. Benimle beraber bekleyen temiz yüreklerin dualarını kabül etsin Rabbim.
Canım benim hamileyim şükürler olsun,Sinemnur sonuc ne?almadin mi henuz
Canım benim hamileyim şükürler olsun,58,22 çıktı sonucum, Rabbim hayırlısıyla sonuna kadar nasip etsin inşallah.Senden de güzel haberleri bekliyorum...
Canım benim çok teşekkür ederim, amin inşalah, dualarımdasjnkz, Rabbim kabül etsin...tebrik ederim canim. Bekledigimiz buydu. Ins kucagina almak da nasip olur. Darisi basimiza...
Maalesef canim adet oldumCanım ne oldu sonucun, yazdın da ben mi kaçırdım, inşallah gğzel haberler almışsındır
slm arkadasim ben de 6 gun once vurundum catlatma ignesini ve 5 gundur yattim sureklide sanciliydim normalmi hic bilmiyorum ikinci asilamam bu iyisallah sende hamile kalirsinbenim 7 gun oldu igne.olali 2 gundur hic bi hareket hissetmiyorm kendimde sizde ne zaman basladi sancilar?
sslm prenses ben 11.01.2016 asilama yaptirdim.asilama yada hap farketmez ilaclari kullanirken yumurtalar buyumesine yardim olmasi icin incir kuru yapmani oneririm vve benim doktorum 4 gun catlatma ignesini vurduktan ve asilama dansonra ilski onerdi .haftaya test uapicam herkez icin hayirlisi olsunMaalesef canim adet oldumyarın 5.gunum ilac kullanmaya devam
Sen iğneden sonra iliski durumunu Nasıl yaptın ? Biraz tuyo versen :)
Canım benim, hayırlısı olsun, benim çatlatma iğnem 30 aralıkta vuruldu,Maalesef canim adet oldumyarın 5.gunum ilac kullanmaya devam
Sen iğneden sonra iliski durumunu Nasıl yaptın ? Biraz tuyo versen :)
canim ben o mesaji gecen sens yazmisim ve hamile kalmisim cok sukur simdi 6bucuk aylik oldu kucagmda :) insallahh sen ds bu duyguyu yasarsin :) benmde sancim olmustu tek tarafli genelde sag tarafta batmalar olmustu bide adet olcakmisim gibi olmstm hep.. bol bol dinlen canimslm arkadasim ben de 6 gun once vurundum catlatma ignesini ve 5 gundur yattim sureklide sanciliydim normalmi hic bilmiyorum ikinci asilamam bu iyisallah sende hamile kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?