Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Ben bir daha test yapmadım biraz daha bekleyeceğim daha bugün 12.gün senin kaçıncı gün belli oldu
Benim iğnem 30.12.2015 sabah 11:30 da vurulmuştu, iğne gününü de sayarsak bugün 14. Gün, son 3 gündür yapıyorum testleri, 2. Çizgi silik şekilde çıkıyor, sanırım artık iğnenin etkisi kalmamıştır.inşallah güzel haberler alırız.

Aramızda iğne vurulması 1 gün varmış :) hayırlısı olsun inşallah. Ben cumaya kadar bekleyeceğim tabii dayanabilirsem

Deffnem, seninle yakındı durumumuz, naptın test sonucunu, inşallah hayırlı haberi almışsındır...
Mrb kızlar moralim bozuktu yazamadım.
Ben bu doktora ne kadar kızsam az.Hakkımı helal etmiyorum uyuza.
Hatırlarsanız demiştim.iş çıkışı 1 saat yol gidip hastaneye yetiştim.çatlatma iğnesinden sonra çatlamış mı kontrol edelim dedin.BANA GEREK YOK BAKMAYA dedi.bende geri gittim eve.Kesşke başka doktora gitseydim.Siz siz olun klomen ve çatlatma iğnesi kullandıktan sonra yumurta çatlmış mı diyekontrole gidip ZORLADA OLSA BAKTIRIN.6 mm lik kist oluşmuş.ve doğum kontrol hapı kullanıyorum.bide soğan suyu kürüne başladım.DUA EDİN NE OLUR KIZLAR KİSTİM GEÇSİN.Gitti bu ay bnm yine.2 TANE ÇATLATMA İĞNESİ AYNI ANDA OLDUM VE 3 YUMURTAM VARDI 1 TANESİ ÇATLAMAMIŞ

benim 7 gun oldu igne.olali 2 gundur hic bi hareket hissetmiyorm kendimde sizde ne zaman basladi sancilar?
slm arkadasim ben de 6 gun once vurundum catlatma ignesini ve 5 gundur yattim sureklide sanciliydim normalmi hic bilmiyorum ikinci asilamam bu iyisallah sende hamile kalirsin

Maalesef canim adet oldum yarın 5.gunum ilac kullanmaya devam
Sen iğneden sonra iliski durumunu Nasıl yaptın ? Biraz tuyo versen :)
sslm prenses ben 11.01.2016 asilama yaptirdim.asilama yada hap farketmez ilaclari kullanirken yumurtalar buyumesine yardim olmasi icin incir kuru yapmani oneririm vve benim doktorum 4 gun catlatma ignesini vurduktan ve asilama dansonra ilski onerdi .haftaya test uapicam herkez icin hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Maalesef canim adet oldum yarın 5.gunum ilac kullanmaya devam
Sen iğneden sonra iliski durumunu Nasıl yaptın ? Biraz tuyo versen :)
Canım benim, hayırlısı olsun, benim çatlatma iğnem 30 aralıkta vuruldu,
Yumurta kontrolüm 29 aralıkta yapılmıştı, 27 aralık ilişki olmuştu, 28 aralık olmamıştı, 29 aralık ilişki olmuştu, 30 aralık ilişki olmuştu, (doktor tavsiyesinde yoktu, yumurtalarım 20 mm idi çatlama ihtimaline karşı bizde ilişki oldu)31 aralık çatlamayı hissettim ilişki olmuştu,1 ocak ilişki yok, 2 ocak ilişki var( son yumurtamın o gün çatladığını hissetmiştim), son ilişkiyi 4 ocak demişti doktor, hasta olduğun için olnadı, 6 ocakta oldu, bu şekildeydi tatlım. Bence yumurtaların 20 mm üzerşnde ise gün aşırı ilişki yerine daha sık ilişki iyi olabilir, en azından iğne günü ve ertesi gün de ilişki olursa iyi olur, sperm kalitesi için gün aşırı deniyor ama sonuçta bir sperme bakıyor:)inşallah güzel haberlerini alırız kuzum, gelişmeleri yaz lütfen.

slm arkadasim ben de 6 gun once vurundum catlatma ignesini ve 5 gundur yattim sureklide sanciliydim normalmi hic bilmiyorum ikinci asilamam bu iyisallah sende hamile kalirsin
canim ben o mesaji gecen sens yazmisim ve hamile kalmisim cok sukur simdi 6bucuk aylik oldu kucagmda :) insallahh sen ds bu duyguyu yasarsin :) benmde sancim olmustu tek tarafli genelde sag tarafta batmalar olmustu bide adet olcakmisim gibi olmstm hep.. bol bol dinlen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…