- 5 Ocak 2016
- 170
- 170
- 23
- 34
inan bi heycanla ilk senin yazdiklarini okudum ve sana yazdim . sonradanda fark ettim tarihi Allah bagislasin ve gozun aydin olsun. hayirli evlat olsun iyisallah bebegin rabbim isteyen herkeze nasip etsin. ayin 28 inde test yapicam ve zaman gecmek bilmiyor inan....canim ben o mesaji gecen sens yazmisim ve hamile kalmisim cok sukur simdi 6bucuk aylik oldu kucagmda :) insallahh sen ds bu duyguyu yasarsin :) benmde sancim olmustu tek tarafli genelde sag tarafta batmalar olmustu bide adet olcakmisim gibi olmstm hep.. bol bol dinlen canim
amin canim saol.. seni okadar iyi anliyorum ki.. azicik sabret ve zor olsa da elinden geldigince dusunmemeye calis stres yapma rahatlat vucudunu 28i goz acip kapayincaya kadar gelir:) insallah sende kucagna alirsin:)inan bi heycanla ilk senin yazdiklarini okudum ve sana yazdim . sonradanda fark ettim tarihi Allah bagislasin ve gozun aydin olsun. hayirli evlat olsun iyisallah bebegin rabbim isteyen herkeze nasip etsin. ayin 28 inde test yapicam ve zaman gecmek bilmiyor inan....
slm burcunuman eger gecikme varsa bi ihtimal gebe olabilirsin. zaten catlatma ignesi kullandigin icin gebe deilsen mutlaka regl oluyosun. bende cok kullandim klomeni ve hastaligim hic hecikmeden oldu. iyisallah hamilesindir iki gun sonra tekrar kan tesi yaptirmani oneririm...Kızlar benim adetim 2 gün gecikti test yaptım negatif çıktı. Bu ay klomen ve ovitrelle ile denedik. Sizce gebelik varmıdır? Gec döllenme olmuş olabilir mi
Yumurta catlamasindan 14 gun sonra adet gorulur bu değişmez bir durumdur... tahmini 36 37 38. Gun adet gormen lazimmerhabalar herkese.
Bu ay ilk defa ovitrelle çatlatma iğnesi oldum yumurta 20 mm geçmişti. ama tam 22. günümdü. yani ortalama hesaplarla kendim takip etsem kesin kaçırırdım. belki de bu yüzden mi tutturamadık bilmiyorum.
bugün iğneden sonra 10 günüm. iğnenin testleri etkilediğini de yeni öğrendim yapmaya korkuyorum o yüzden.
benim sorum;
zaten 22 23 günde yumurta çatladı yani adeti taa 35-40 günde mi olacağım acaba?
inşallah gelmez ve bebiş vardır.
ama bizde sperm sorunu da var malesef. mlde 11milyon.
yani aslında umutlu değilim
hayırlısı Rabbimden
Yumurta catlamasindan 14 gun sonra adet gorulur bu değişmez bir durumdur... tahmini 36 37 38. Gun adet gormen lazim
Gecerse 24 subat gibi kan testi yaptir hemen baktirma kimyasal olabiliyorKizlar ben 3subatta oldum catlatma ignesi adet günüm 21i ignenden 14gun sonra mi ogrenirim sonucu yoksa günüm gecmesimi lazim
.... canim zaten catlatma ignesi olduysan eger tutmazsa adet gunun gelmeden yada tam o gun adet oluyorsun .bence adet gunune kadar bekle eger adet olmazsan test yaparsin. hayirlisi oolsunKizlar ben 3subatta oldum catlatma ignesi adet günüm 21i ignenden 14gun sonra mi ogrenirim sonucu yoksa günüm gecmesimi lazim
Hersey gonlunce olsun... dogru dusunuyorsun da tam adet gununde baslamadigi da oluyor ben 2 defa kimyasal gecirdim ilkinde drum bakma 21. Gun bak dedi heyecan yaptim baktim dusuk cikti 2 gun sonra tekrar baktim dusuk ve sonuc 21. Gun adet basladi moralimin bozulmasina yanayim 2 kez igneden canimin yanmasina... ikincisinde de bakmadan 19. Gun adet basladi... normalde catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catlar ve yumurta catladiktan dollenme olmazsa 14 gun sonra adet olmasi gerekir ama boyle istisnai durumlarda olabiliyor....... canim zaten catlatma ignesi olduysan eger tutmazsa adet gunun gelmeden yada tam o gun adet oluyorsun .bence adet gunune kadar bekle eger adet olmazsan test yaparsin. hayirlisi oolsun
arkadaslar yeni tup bebege basladim bugun . dualarinizi bekliyorum.
Benim yumurtam da 17 mm ve doktor iğne vermedi bile 2 gün sonra kendiliğinden çatlar dedi gonderdi. Madem kendiliğinden çalışıyorsa bir buçuk yıldır hiç mi denk gelmedi. İnan benim kafam da çok karışık önceden bu kadar takmiyordum ama doktora gitmeye başladığımdan beri psikolojim bozuldu iyice.Kızlar doktorum çatlatma iğnesini vur dediğinde tek yumurtam vardı ve 17mm idi sizce yumurta bu kadar küçük yumurta ile hamile kalınır mı. Bu doktora çok fazla öneri üzerine gittim. Kafam çok karışık yardım edermisiniz
Benim yumurtam da 17 mm ve doktor iğne vermedi bile 2 gün sonra kendiliğinden çatlar dedi gonderdi. Madem kendiliğinden çalışıyorsa bir buçuk yıldır hiç mi denk gelmedi. İnan benim kafam da çok karışık önceden bu kadar takmiyordum ama doktora gitmeye başladığımdan beri psikolojim bozuldu iyice.
Benim kafamı internete paylaşımlar karıştırdı. Herkeze 18mm üzeri olunca çatlatma iğnesi vermiş doktor bana 17mm
olunca yap dedi ve çok olumlu konuştu ama sayfaya bakıyorum 17mm olunca olmaz deyip göndermiş doktorlar. İnşallah güzel haberler alırız bu Ay. Bu süreç çok yıpratıcı.
İnsaallah Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim kafamı internete paylaşımlar karıştırdı. Herkeze 18mm üzeri olunca çatlatma iğnesi vermiş doktor bana 17mm
olunca yap dedi ve çok olumlu konuştu ama sayfaya bakıyorum 17mm olunca olmaz deyip göndermiş doktorlar. İnşallah güzel haberler alırız bu Ay. Bu süreç çok yıpratıcı.
Kapali kutu hayatim normal yumurtlayanlarda bile gebelik sansi % 15 cok dusunme 18 ile 22 mm arasinda yapilir 17 cok kucuk bi deger degil ultrasonun yanilma payi da vardir gonlunu ferah tutKızlar doktorum çatlatma iğnesini vur dediğinde tek yumurtam vardı ve 17mm idi sizce yumurta bu kadar küçük yumurta ile hamile kalınır mı. Bu doktora çok fazla öneri üzerine gittim. Kafam çok karışık yardım edermisiniz
İnsaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?