Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Belkide dollenne oldu tuplerden assagi indigi icin agrin var moralini yuksek tut

İnşallah öyledir canım Doktorum bu ay hayırlı haberi alırız felan dedi umarım dediği gibi olur.
Kapali kutu hayatim normal yumurtlayanlarda bile gebelik sansi % 15 cok dusunme 18 ile 22 mm arasinda yapilir 17 cok kucuk bi deger degil ultrasonun yanilma payi da vardir gonlunu ferah tut

İnşallah öyledir canım Doktorum bu ay hayırlı haberi alırız felan dedi umarım dediği gibi olur.
Bi yerden sonra nasip 3 kez klomen kullandım sirasiyla 18 22 ve 20 mm de catlattik tutmadı bosuna dusunme... igne evresine gectim 2 yildir ogrendigim tek sey gebelik süreci sabir istiyor...

Haklısın canım. Bizimde 1 yıldır olmuyor. Doktorum 1 yıl dolmadan hiçbirşey yapmadı bütün tahlil ve filmleri bu ay yaptı ve hepsi temiz çıktı çok sitresli bir dönem
Bi yerden sonra nasip 3 kez klomen kullandım sirasiyla 18 22 ve 20 mm de catlattik tutmadı bosuna dusunme... igne evresine gectim 2 yildir ogrendigim tek sey gebelik süreci sabir istiyor...

Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.klomen ve çatlatma iğnesi oldum iğneden 1 gün sonra ve ertesi gün 2kez ilişkiyd girdim. Yanlız iğneden 4 gün sonra grip oldum hamilelik oluşur mu

Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.klomen ve çatlatma iğnesi oldum iğneden 1 gün sonra ve ertesi gün 2kez ilişkiyd girdim. Yanlız iğneden 4 gün sonra grip oldum hamilelik oluşur mu
Atesin cok yukselmediyse agir ilaclar kullanmadiysan herhangi birsey olmaz

Birşey olmaz canım Bebek rahme tutmadan önce içilen ilaçlar herhangi bir etki yapmıyormuş daha önce Doktora Teyzem sormuş tu.

Canım yumurta büyüklüğü 17-22 mm arasında olması gerekiyor. Yani 17 mm ye iğne verebilir doktorun. Benim de 15 mm yumurtam olduğunu gördü doktor adetin 14. Günü ultrasonda. İki gün sonra iğneyi kendim yaptım. Doktorun dediği zaman kan verdim. Sonuçlara bakınca doktor beklediğinden çok daha iyi olduğunu söyledi. Kaliteli bir çatlama olmuş dedi. Benim de tek yumurta. Bu şekilde hamile kalan da çok var. Önemli olan çatlaması. Sonrası denk gelmesine bağlı.

Teşekkür ederim canım. Sen ne zaman vuruldun igneyi canım.

Hayır canım bakılmadı doktorum bana adet olmazsan Şubat 21 de gel dedi. Adet olursan da 3 günü gel dedi sadece QUOTE="fatmanuriye, post: 45234656, member: 268750"]Ben 7 şubat gündüz 12'de iğne yaptım. 15 şubatta kan verdim. Progesteron en az 5 olursa çatlama olmuş demek. Benim progesteron değerim 15 çıktı. Senin iğneden sonra bakıldı mı progesterona?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Bana da aynısını söyledi ama progesteron istedi bir de çatlamış mı diye bakmak için. Sen iğneyi ne zaman yaptın canım?

Bana da aynısını söyledi ama progesteron istedi bir de çatlamış mı diye bakmak için. Sen iğneyi ne zaman yaptın canım?[/QUOTE]
7 Şubat ta saat 11 de vuruldum canım. Doktor iğne vuruldugun Akşam ve bir sonraki akşam boş geçmeyin dedi bizde öyle yaptım canım

Kizlar merhaba araniza yeni katildim 8 aydir deniyoruz dün catlatma ignesi oldum. Dunde bugunde birliktelik oldu ama her ikisindede kasık üstü sancı cektim neden olabilir yardimci olurmusunuz lütfen

Canım catlatma iğnesi yumurtalıklarda ağrı yapıyor korkacak birşey yok
Kizlar merhaba araniza yeni katildim 8 aydir deniyoruz dün catlatma ignesi oldum. Dunde bugunde birliktelik oldu ama her ikisindede kasık üstü sancı cektim neden olabilir yardimci olurmusunuz lütfen

Fatmanuriye

Canim progesteron degerin cok guzel hayirli haberini aliriz insallah :)

Canm tesekkur ederim cevap verdigin icin. Ignenin agri yaptigini duymustum ama birliktelikten hemen sonra siddetlenmesi korkuttu :/ sagol tekrar canm :*
Bu arada başarıya ulasan varmi?
Gaz sancisi gibi sislik gibi bir agrimiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…