Belkide dollenne oldu tuplerden assagi indigi icin agrin var moralini yuksek tutMerhaba kızlar bende yeni katılıyorum içinize.
Bende Ocak 3o da Rahim filmi çekildim hiç bir şey çıkmadı şükür.
Şubat 7 sinde çatlatma iğnesi vuruldum.
şuan belimde ve sol Kasığımda ağrı var.
Normalde adet öncesi böyle olmaz bende ama ümitli de değilim
Kapali kutu hayatim normal yumurtlayanlarda bile gebelik sansi % 15 cok dusunme 18 ile 22 mm arasinda yapilir 17 cok kucuk bi deger degil ultrasonun yanilma payi da vardir gonlunu ferah tut
Belkide dollenne oldu tuplerden assagi indigi icin agrin var moralini yuksek tut
Bi yerden sonra nasip 3 kez klomen kullandım sirasiyla 18 22 ve 20 mm de catlattik tutmadı bosuna dusunme... igne evresine gectim 2 yildir ogrendigim tek sey gebelik süreci sabir istiyor...İnşallah öyledir canım Doktorum bu ay hayırlı haberi alırız felan dedi umarım dediği gibi olur.
Bi yerden sonra nasip 3 kez klomen kullandım sirasiyla 18 22 ve 20 mm de catlattik tutmadı bosuna dusunme... igne evresine gectim 2 yildir ogrendigim tek sey gebelik süreci sabir istiyor...
Atesin cok yukselmediyse agir ilaclar kullanmadiysan herhangi birsey olmazBana da yardımcı olursanız çok sevinirim.klomen ve çatlatma iğnesi oldum iğneden 1 gün sonra ve ertesi gün 2kez ilişkiyd girdim. Yanlız iğneden 4 gün sonra grip oldum hamilelik oluşur mu
Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.klomen ve çatlatma iğnesi oldum iğneden 1 gün sonra ve ertesi gün 2kez ilişkiyd girdim. Yanlız iğneden 4 gün sonra grip oldum hamilelik oluşur mu
Canım yumurta büyüklüğü 17-22 mm arasında olması gerekiyor. Yani 17 mm ye iğne verebilir doktorun. Benim de 15 mm yumurtam olduğunu gördü doktor adetin 14. Günü ultrasonda. İki gün sonra iğneyi kendim yaptım. Doktorun dediği zaman kan verdim. Sonuçlara bakınca doktor beklediğinden çok daha iyi olduğunu söyledi. Kaliteli bir çatlama olmuş dedi. Benim de tek yumurta. Bu şekilde hamile kalan da çok var. Önemli olan çatlaması. Sonrası denk gelmesine bağlı.Kızlar doktorum çatlatma iğnesini vur dediğinde tek yumurtam vardı ve 17mm idi sizce yumurta bu kadar küçük yumurta ile hamile kalınır mı. Bu doktora çok fazla öneri üzerine gittim. Kafam çok karışık yardım edermisiniz
Canım yumurta büyüklüğü 17-22 mm arasında olması gerekiyor. Yani 17 mm ye iğne verebilir doktorun. Benim de 15 mm yumurtam olduğunu gördü doktor adetin 14. Günü ultrasonda. İki gün sonra iğneyi kendim yaptım. Doktorun dediği zaman kan verdim. Sonuçlara bakınca doktor beklediğinden çok daha iyi olduğunu söyledi. Kaliteli bir çatlama olmuş dedi. Benim de tek yumurta. Bu şekilde hamile kalan da çok var. Önemli olan çatlaması. Sonrası denk gelmesine bağlı.
Ben 7 şubat gündüz 12'de iğne yaptım. 15 şubatta kan verdim. Progesteron en az 5 olursa çatlama olmuş demek. Benim progesteron değerim 15 çıktı. Senin iğneden sonra bakıldı mı progesterona?Teşekkür ederim canım. Sen ne zaman vuruldun igneyi canım.
[/QUOTE]Hayır canım bakılmadı doktorum bana adet olmazsan Şubat 21 de gel dedi. Adet olursan da 3 günü gel dedi sadece QUOTE="fatmanuriye, post: 45234656, member: 268750"]Ben 7 şubat gündüz 12'de iğne yaptım. 15 şubatta kan verdim. Progesteron en az 5 olursa çatlama olmuş demek. Benim progesteron değerim 15 çıktı. Senin iğneden sonra bakıldı mı progesterona?
Kizlar merhaba araniza yeni katildim 8 aydir deniyoruz dün catlatma ignesi oldum. Dunde bugunde birliktelik oldu ama her ikisindede kasık üstü sancı cektim neden olabilir yardimci olurmusunuz lütfen
Canım catlatma iğnesi yumurtalıklarda ağrı yapıyor korkacak birşey yok
Gaz sancisi gibi sislik gibi bir agrimiydi?Canm tesekkur ederim cevap verdigin icin. Ignenin agri yaptigini duymustum ama birliktelikten hemen sonra siddetlenmesi korkuttu :/ sagol tekrar canm :*
Bu arada başarıya ulasan varmi?
Gaz sancisi gibi sislik gibi bir agrimiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?