Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kizlar merhaba araniza yeni katildim 8 aydir deniyoruz dün catlatma ignesi oldum. Dunde bugunde birliktelik oldu ama her ikisindede kasık üstü sancı cektim neden olabilir yardimci olurmusunuz lütfen
İğneden sonra bazı kişilerde vajinal kuruluk olabiliyor. Korkulacak birşey değil. İlişki sonrası ağrının sebebi bu.

Merhaba arkadaşlar bende 27 şubatta çatlatma iğnesi kullandım ikisi 19 biri 17 mm üç yumurtam vardı 28 29 ve 1 martta ilişki oldu. Ara ara batma ve sızı gıbı agrılarım var ve gunler gecsın dıye dua edıyorum keske acıp bakabılsek beklemesek tarıh saymaktan yoruldum en sonunda eve ultrason cıhazı ya da hcg olcebılen bı alet alıcam Allah hakkımızda hayırlısını versın ısteyen herkese de saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsinn

Canım onlar iğnenin etkisi. İnşallah hayırlısı ile iyi bir sonuç alırsın.

Cat
Canim kaygilarini anliyorum ama alican aletlere bayildim Catlatma ignesi bhcg icerir baksan da yuksek cikar ultrasonda da kese en erken 5 haftada gozukur alma bence tarih saymaya devam yani...

Merhaba bayanlar kafamda deli sorular var ya geçen ay aşılama yaptırdık maalesef tutmadı bu ay normal tedavi yapalım dedi doktor ama anlamadığım geçen ay yumurtamı çatlatmak için pregnyl 5000 vermişti sonrasında aşılama yaptırdı bu ay aşılama yapmıyor ama ovitrella iğne verdi burada bir gariplik yok mu

Tuhaf b
tuhaf biraz ignelerin etkisi ayni sonucta

Pregnyl 5000 2 toz bir su seklinde kullanilir yani 10000 alinir... ovitrelle ve pregnylin islevi aynidir biri 20 tl biri 85 tldir gariplik yok demekki dr un ovitrelle sirketiyle iyi geciniyor

Pregnyl 5000 2 toz bir su seklinde kullanilir yani 10000 alinir... ovitrelle ve pregnylin islevi aynidir biri 20 tl biri 85 tldir gariplik yok demekki dr un ovitrelle sirketiyle iyi geciniyor
gecen ay pregnly yazıp bu ay bunu yazınca gecen ay aşılama yaptırdık ya o yüzden tuhaf geldi

slm arkadaşlar bende bu ay ilk defa femara kullandım ama maalesef tek yumurtam oluştu.ama yinede doktorum değerlendirelim dedi ve 2 doz pregnly iğne verdi. onları oldum 1 hafta önce ve progestan jel verdi. 14 günlük. 6 martta iğne oldum ama maalesef sadece 7 ve 8 martta ilişki oldu. bunlar yeterli mi sizce. bi sorum da karnım çok şiş iğneden olabilir mi acaba

canım o pregnly i vurulduğum zaman bende de öyle olmuştu gaz siskinlik .....3 mart da da ben yaptırdım iğne ama ovitrella yaptırdım bu sefer hiç bi sıkıntı olmadı çok rahattı fiyatı fazla ama sonrası daha rahat oluyo ...iğneden sonra 36 saat gectikten sonra ilişki olmuş gün aşırı devam etsenizde olur etmesenizde rabbim nasip etsin ....benimde iğneden sonraki 11. günüm bi iki güne belli olur artık hayırlısı

İnşallah canım ya hayırlı haberler verirsin bize inşallah ya inşallah inşallah

Kızlar günaydınnn
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…