- 13 Şubat 2011
- 22
- 1
- 86
İğneden sonra bazı kişilerde vajinal kuruluk olabiliyor. Korkulacak birşey değil. İlişki sonrası ağrının sebebi bu.Kizlar merhaba araniza yeni katildim 8 aydir deniyoruz dün catlatma ignesi oldum. Dunde bugunde birliktelik oldu ama her ikisindede kasık üstü sancı cektim neden olabilir yardimci olurmusunuz lütfen
Bu ay ikinci kez devam ediyorum tedaviye, inşallah bu ay güzel değerler ve iyi haberler olabilirFatmanuriye
Canim progesteron degerin cok guzel hayirli haberini aliriz insallah :)
Yumurtan çatladığında batma olabilir. Sanki adet öncesi kasıklarda hissettiğin ağırlık hissi gibi birşey. Sağda ya da solda ya da ikisinde de olabilir.Hayır batma gibi sanki kasılma gibi bilemedim nasil tarif edeceğimi
Hayır batma gibi sanki kasılma gibi bilemedim nasil tarif edeceğimi
Yumurtan çatladığında batma olabilir. Sanki adet öncesi kasıklarda hissettiğin ağırlık hissi gibi birşey. Sağda ya da solda ya da ikisinde de olabilir.
Bizde de öyle oldu canım. Özellikle egilince ağrı
Merhaba arkadaşlar bende 27 şubatta çatlatma iğnesi kullandım ikisi 19 biri 17 mm üç yumurtam vardı 28 29 ve 1 martta ilişki oldu. Ara ara batma ve sızı gıbı agrılarım var ve gunler gecsın dıye dua edıyorum keske acıp bakabılsek beklemesektarıh saymaktan yoruldum en sonunda eve ultrason cıhazı ya da hcg olcebılen bı alet alıcam Allah hakkımızda hayırlısını versın ısteyen herkese de saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsinn
Canim kaygilarini anliyorum ama alican aletlere bayildimMerhaba arkadaşlar bende 27 şubatta çatlatma iğnesi kullandım ikisi 19 biri 17 mm üç yumurtam vardı 28 29 ve 1 martta ilişki oldu. Ara ara batma ve sızı gıbı agrılarım var ve gunler gecsın dıye dua edıyorum keske acıp bakabılsek beklemesektarıh saymaktan yoruldum en sonunda eve ultrason cıhazı ya da hcg olcebılen bı alet alıcam Allah hakkımızda hayırlısını versın ısteyen herkese de saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsinn
tuhaf biraz ignelerin etkisi ayni sonuctaMerhaba bayanlar kafamda deli sorular var ya geçen ay aşılama yaptırdık maalesef tutmadı bu ay normal tedavi yapalım dedi doktor ama anlamadığım geçen ay yumurtamı çatlatmak için pregnyl 5000 vermişti sonrasında aşılama yaptırdı bu ay aşılama yapmıyor ama ovitrella iğne verdi burada bir gariplik yok mu
bildiğim kadarıyla ovitrella daha etkili keske aşılama yaptığında bunu verseydiTuhaf b
tuhaf biraz ignelerin etkisi ayni sonucta
Ne gibi etkisi daha iyibildiğim kadarıyla ovitrella daha etkili keske aşılama yaptığında bunu verseydi
pregnly daha düşük dozlu olduğunu biliyorum ama yanılıyor da olabilirim 20 lira hem bide ovitrella 74 liraNe gibi etkisi daha iyi
Pregnyl 5000 2 toz bir su seklinde kullanilir yani 10000 alinir... ovitrelle ve pregnylin islevi aynidir biri 20 tl biri 85 tldir gariplik yok demekki dr un ovitrelle sirketiyle iyi geciniyorMerhaba bayanlar kafamda deli sorular var ya geçen ay aşılama yaptırdık maalesef tutmadı bu ay normal tedavi yapalım dedi doktor ama anlamadığım geçen ay yumurtamı çatlatmak için pregnyl 5000 vermişti sonrasında aşılama yaptırdı bu ay aşılama yapmıyor ama ovitrella iğne verdi burada bir gariplik yok mu
gecen ay pregnly yazıp bu ay bunu yazınca gecen ay aşılama yaptırdık ya o yüzden tuhaf geldiPregnyl 5000 2 toz bir su seklinde kullanilir yani 10000 alinir... ovitrelle ve pregnylin islevi aynidir biri 20 tl biri 85 tldir gariplik yok demekki dr un ovitrelle sirketiyle iyi geciniyor
canım o pregnly i vurulduğum zaman bende de öyle olmuştu gaz siskinlik .....3 mart da da ben yaptırdım iğne ama ovitrella yaptırdım bu sefer hiç bi sıkıntı olmadı çok rahattı fiyatı fazla ama sonrası daha rahat oluyo ...iğneden sonra 36 saat gectikten sonra ilişki olmuş gün aşırı devam etsenizde olur etmesenizde rabbim nasip etsin ....benimde iğneden sonraki 11. günüm bi iki güne belli olur artık hayırlısıslm arkadaşlar bende bu ay ilk defa femara kullandım ama maalesef tek yumurtam oluştu.ama yinede doktorum değerlendirelim dedi ve 2 doz pregnly iğne verdi. onları oldum 1 hafta önce ve progestan jel verdi. 14 günlük. 6 martta iğne oldum ama maalesef sadece 7 ve 8 martta ilişki oldu. bunlar yeterli mi sizce. bi sorum da karnım çok şiş iğneden olabilir mi acaba
İnşallah canım ya hayırlı haberler verirsin bize inşallah ya inşallah inşallahcanım o pregnly i vurulduğum zaman bende de öyle olmuştu gaz siskinlik .....3 mart da da ben yaptırdım iğne ama ovitrella yaptırdım bu sefer hiç bi sıkıntı olmadı çok rahattı fiyatı fazla ama sonrası daha rahat oluyo ...iğneden sonra 36 saat gectikten sonra ilişki olmuş gün aşırı devam etsenizde olur etmesenizde rabbim nasip etsin ....benimde iğneden sonraki 11. günüm bi iki güne belli olur artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?