Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bende 5 Martta vuruldum ve suan hiç öyle Belirti yok ama geçen ay bende öyle olmuştum. Bu ay sadece hafif bir kasık ağrım var oda ara Sıra Çok az. Ama geçen ay çok kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı.

benim de geçen ay hiç bişi yoktu ama bu ay fena haldeyim ya ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Benim normal adetim ayın 22 sinde Eğer adet olmazsam ayın 23 ünde yapıcam Ama bu ay çok umudum yok. Çünkü igneyi vuruldum ayın 5 i ve 7 sinde birleşme oldu sadece. Herkez 36. saat kesin birleşme olmalı diyor. Bakalım ne olacak. ="durulavinya, post: 45615450, member: 737362"]benim de geçen ay hiç bişi yoktu ama bu ay fena haldeyim ya ne zaman test yapmayı düşünüyorsun[/QUOTE]

[/QUOTE]
benim de bu ay kötü oldu yürüyemiyorum bile ya ağrıdan titremeye başladı bacak korkuyorum eşimde rapor alalım evde dur diyo benim de 36.saatte birleşme olmadı ki

İlaç yan etki mi yaptı acaba. Yada belki hamilesindir :) inşallah bu ay hamile oluruz cidden kafayı çok taktım. Birde iş yerinden sürekli izin almak zorunda kalıyorum doktor için zor oluyor. benim de bu ay kötü oldu yürüyemiyorum bile ya ağrıdan titremeye başladı bacak korkuyorum eşimde rapor alalım evde dur diyo benim de 36.saatte birleşme olmadı ki[/QUOTE]

İlaç yan etki mi yaptı acaba. Yada belki hamilesindir :) inşallah bu ay hamile oluruz cidden kafayı çok taktım. Birde iş yerinden sürekli izin almak zorunda kalıyorum doktor için zor oluyor.

benim de bu ay kötü oldu yürüyemiyorum bile ya ağrıdan titremeye başladı bacak korkuyorum eşimde rapor alalım evde dur diyo benim de 36.saatte birleşme olmadı ki[/QUOTE]

[/QUOTE]

hayırlısı ya inşallah evet işten izin almak zor ve dikkat çekici ben hala söylemedim kimseye bi de benim doktorum uzak 5 te mesaisi bitiyor zor bela 5,15 e kadar bekletiyorum kadını 40 dk yol gidiyorum

Anlıyorum canım kolay değil. Bende söylemedim kimseye. İnşallah en kısa zamanda emeklerimizin sonucunu alırız. Doktor bir sorun buldu mu sende canım. QUOTE="durulavinya, post: 45617668, member: 737362"][/QUOTE]

hayırlısı ya inşallah evet işten izin almak zor ve dikkat çekici ben hala söylemedim kimseye bi de benim doktorum uzak 5 te mesaisi bitiyor zor bela 5,15 e kadar bekletiyorum kadını 40 dk yol gidiyorum[/QUOTE]

bende 3 martta aynı iğneyi yaptırdım bende hiç bi belirti yok , yine olmadı sanırsam ama sendeki belirtiler iyiye işaret umarım hamilesindir

Kan tahlili yaptır canım. İdrar da yanlış çıkabiliyor. Ablam İkiz hamileydi ve 15 tane idrar testi yapmasına rağmen çıkmadı. Doktora gitti çocukların kalpleri bile atmaya başlamıştı. Hemen ümitsiz olma bence. İnşallah Allah nasip eder hepimize.
inşallah öyleyimdir ama dün test yaptım negatif çıktı Rabbim inşallah hepimize nasip etsin

Merhaba arkadaşlar.ben ayın 7 sinde gece 12 de çatlatma iğnesi oldum ve 34 yada 36 saat te aşılama oldum.aşılamadan 1 gün sonra falan kasıklarımda ağrı çok oldu.bel ağrısı falan şimdi sadece gögüslerim şişik..ovitrelle vücuttan ne zaman atılıyor.ne zaman idrar testi yapsam çıkar mı çok meraklanıyorum bilgi verin tecrübeli arkadaşlar

12 gün sonra kan tahlilinde çıkar.

Ben ayın 5 inde vuruldum iğneye göre cumartesi adet olamam lazım ama normal adetim ayın 23üne çoğu kişi normal adet gününde olduklarını söylüyorlar onun için ayın 24ünde test yapıcam tabi inşallah adet olmazsam
Sağol canım çok teşekkürler.senin ne kadar var test yapmana

amin inşallah canım sağol kan testini artık haftaya yapmayı düşünüyorum

Her ay 15 gün önce adet belirtilerim başlardı. Ama bu ay yok. Eşim de ben de çok heycanlandik ya. İnşallah olmuştur ya.acaba ne zaman yapmalıyım idrar testini Martin 6sinda iğne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…