- 15 Mart 2016
- 8
- 2
- 1
- 30
Benimde senden 1 gün sonra oldu bende çok heyecanlıyım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur..idrar testi için erken galiba..çaglatma iğnelerinde hamilelik hormonu var zaten 2 çizgi çıkabilir hamilelik olmasa bile hayal kırıklığı olmasın.benimde evde duruyo ama yapmaya cesaret edemiyorumHer ay 15 gün önce adet belirtilerim başlardı. Ama bu ay yok. Eşim de ben de çok heycanlandik ya. İnşallah olmuştur ya.acaba ne zaman yapmalıyım idrar testini Martin 6sinda iğne oldu
O kadar çok merak ediyorum ki bende yapmamak için zor duruyorum inşallah ikimiz de güzel haberi alırızBenimde senden 1 gün sonra oldu bende çok heyecanlıyım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur..idrar testi için erken galiba..çaglatma iğnelerinde hamilelik hormonu var zaten 2 çizgi çıkabilir hamilelik olmasa bile hayal kırıklığı olmasın.benimde evde duruyo ama yapmaya cesaret edemiyorum
canım benim benim bat yarın ayın 3. de iğne oldum sen 6 sında olmuşsun iğneyi haliyle pazartesi gününe kadar bekle olmazsan test yaparsınO kadar çok merak ediyorum ki bende yapmamak için zor duruyorum inşallah ikimiz de güzel haberi alırız
Eşim almış bugün. Alma dedim sanki yavaş yavaş belirti var adet ağrısı gibi ;(canım benim benim bat yarın ayın 3. de iğne oldum sen 6 sında olmuşsun iğneyi haliyle pazartesi gününe kadar bekle olmazsan test yaparsın
canım benim benim bat yarın ayın 3. de iğne oldum sen 6 sında olmuşsun iğneyi haliyle pazartesi gününe kadar bekle olmazsan test yaparsın
Ben hala hasta olmadım ama gebeliğe dair hiç bir belirti yok sadece arada sırada karnımda ufak sancı oluyor iğneden sonraki 15. Gün bugün acaba çaylamadımı yumurta inşallah kist falan olmamıştır....Bende çok merak ediyorum. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Göğüs uçlarımda ağrı var. İlk defa böyle birşey oldu. Akıntım da var. Bilmiyorum inşallah bu Ay hayırlısı ile güzel bir haber alırız.
Ben hala hasta olmadım ama gebeliğe dair hiç bir belirti yok sadece arada sırada karnımda ufak sancı oluyor iğneden sonraki 15. Gün bugün acaba çaylamadımı yumurta inşallah kist falan olmamıştır....
Adetine kaç gün var ki...bi bilsem 2 yıldır negatif görmekten sıkıldım..nasip değilmiş demek kiDün akşam test yaptım negatif çıktı. Öf yaaa neden böyle oluyor.
Adetine kaç gün var ki...bi bilsem 2 yıldır negatif görmekten sıkıldım..nasip değilmiş demek ki
Kırmızıları görene kadar bu aydan umudunu kaybetme....benimde iğneye göre olmam gerekiyor ama araştırdım 18 gün sonra bile adet olunabiliyormuş geçen ay iğneden 14 gün sonra olmuştum bu ay bugün 16. Gün bekliyorum kırmızı kart ıİğneye göre bugün olması lazım. Daha olmadı. Ama ümidim kalmadı.
Kırmızıları görene kadar bu aydan umudunu kaybetme....benimde iğneye göre olmam gerekiyor ama araştırdım 18 gün sonra bile adet olunabiliyormuş geçen ay iğneden 14 gün sonra olmuştum bu ay bugün 16. Gün bekliyorum kırmızı kart ı
Hayır yapmadım belki yarın a kadar olmazsam yaparım çünkü hiçbir şey hissetmiyorum göğüs ağrısı şişkinliği yok kasık ağrısı yok adet olcakmışım gibi 3-4 gündür karnım ağrıyor galiba sökülemiyorInşallah kırmızılar değil bebişler gelir bu ay. Sen tahlil yapmadın mı
Hayır yapmadım belki yarın a kadar olmazsam yaparım çünkü hiçbir şey hissetmiyorum göğüs ağrısı şişkinliği yok kasık ağrısı yok adet olcakmışım gibi 3-4 gündür karnım ağrıyor galiba sökülemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?