Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Her ay 15 gün önce adet belirtilerim başlardı. Ama bu ay yok. Eşim de ben de çok heycanlandik ya. İnşallah olmuştur ya.acaba ne zaman yapmalıyım idrar testini Martin 6sinda iğne oldu
Benimde senden 1 gün sonra oldu bende çok heyecanlıyım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur..idrar testi için erken galiba..çaglatma iğnelerinde hamilelik hormonu var zaten 2 çizgi çıkabilir hamilelik olmasa bile hayal kırıklığı olmasın.benimde evde duruyo ama yapmaya cesaret edemiyorum

O kadar çok merak ediyorum ki bende yapmamak için zor duruyorum inşallah ikimiz de güzel haberi alırız

3 mart da iğne oldum hala ses seda yok ne belirti var ne de adet oldum bekliyorum bakalım kadere ne yazılmış

O kadar çok merak ediyorum ki bende yapmamak için zor duruyorum inşallah ikimiz de güzel haberi alırız
canım benim benim bat yarın ayın 3. de iğne oldum sen 6 sında olmuşsun iğneyi haliyle pazartesi gününe kadar bekle olmazsan test yaparsın

canım benim benim bat yarın ayın 3. de iğne oldum sen 6 sında olmuşsun iğneyi haliyle pazartesi gününe kadar bekle olmazsan test yaparsın
Eşim almış bugün. Alma dedim sanki yavaş yavaş belirti var adet ağrısı gibi ;(

Bende çok merak ediyorum. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Göğüs uçlarımda ağrı var. İlk defa böyle birşey oldu. Akıntım da var. Bilmiyorum inşallah bu Ay hayırlısı ile güzel bir haber alırız.

Benimde bugün iğneden sonra 5. günüm fazla bi ağrım yok sadece akıntı arttı.. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Ben hala hasta olmadım ama gebeliğe dair hiç bir belirti yok sadece arada sırada karnımda ufak sancı oluyor iğneden sonraki 15. Gün bugün acaba çaylamadımı yumurta inşallah kist falan olmamıştır....

Dün akşam test yaptım negatif çıktı. Öf yaaa neden böyle oluyor.
Ben hala hasta olmadım ama gebeliğe dair hiç bir belirti yok sadece arada sırada karnımda ufak sancı oluyor iğneden sonraki 15. Gün bugün acaba çaylamadımı yumurta inşallah kist falan olmamıştır....

İğneye göre bugün olması lazım. Daha olmadı. Ama ümidim kalmadı.
Kırmızıları görene kadar bu aydan umudunu kaybetme....benimde iğneye göre olmam gerekiyor ama araştırdım 18 gün sonra bile adet olunabiliyormuş geçen ay iğneden 14 gün sonra olmuştum bu ay bugün 16. Gün bekliyorum kırmızı kart ı

Inşallah kırmızılar değil bebişler gelir bu ay. Sen tahlil yapmadın mı

Inşallah kırmızılar değil bebişler gelir bu ay. Sen tahlil yapmadın mı
Hayır yapmadım belki yarın a kadar olmazsam yaparım çünkü hiçbir şey hissetmiyorum göğüs ağrısı şişkinliği yok kasık ağrısı yok adet olcakmışım gibi 3-4 gündür karnım ağrıyor galiba sökülemiyor

İnşallah bu defa bebek olur canım. Bence yinede yap testi inşallah müjdeli bir haber verirsin.

Bende ilk Hamileliğim de catlatma iğnesi vuruldum ilk denemede başarılı oldu. 6 ay hamile kaldım sonrası gelmedi bu ay dan sonra tekrardan denicez bakalım Allah olsun derse olacak

Önce İyi Bir anne olmak için niyet edelim iyi annelik yapacak çocuğunu ahlaklı yetistirecek tüm isteyenlerin çocuğu olsun isterim ben de iyi bir anne olabileceksem versin Allah im yapamayacaksam vermesin

Arkadaşlar yarın çatlama iğne sinden sonra 16 günüm. Bi kaç gündür ara ara hafif adet ağrısı oluyor. Yarın test yapmalı miyim sizce. Yapsam çıkar mı.

Kızlar benimde bugün 13 günüm idrarda doğru sonucu alabilirmiyim acaba uzgungul insallah hayırlı haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…