- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Daha ilk defa klomen ve catlatma ignesi oldum 3 ay kullancaz dedi doktor bakalim ben cok stres yapiyorum malsfmerhaba canım yaşa takılıp stres yapma hangi tedavileri gördün
sana tavsiyede bulunayım benim dr bana hemen klomen vermedi önce araştırdı eşimin tahlilini istedi sonra rahim filmini çektirdi ondan sonra bana klomeni verdi çünkü eşinde bir sorun varsa veya tüplerin kapalıysa boşuna dr sana hormon ilacı veriyor vücuda hormon alma derim iyi bir dr git derim benim 2 ay klomeni kullanışım ve son olacak aşılamaya geçeceğiz boşuna hormon kullanmıyalım dedi olsa ilk ay da olur dediDaha ilk defa klomen ve catlatma ignesi oldum 3 ay kullancaz dedi doktor bakalim ben cok stres yapiyorum malsf
Canim sen ne kadar suredir deniyorsun
Esimin sperm tahlili yapildi onda bi sorun yok ben de degistirmeyi dusunuyorum doktorumu zaten rahim filmi zor musana tavsiyede bulunayım benim dr bana hemen klomen vermedi önce araştırdı eşimin tahlilini istedi sonra rahim filmini çektirdi ondan sonra bana klomeni verdi çünkü eşinde bir sorun varsa veya tüplerin kapalıysa boşuna dr sana hormon ilacı veriyor vücuda hormon alma derim iyi bir dr git derim benim 2 ay klomeni kullanışım ve son olacak aşılamaya geçeceğiz boşuna hormon kullanmıyalım dedi olsa ilk ay da olur dedi
canım ben özelde çektirdim narkozla olunca hiç bir şey farketmiyorsun çektir derim varsa tıkanıklar filim çekilince açılıyor buda daha çabuk gebe kalmanı sağlayacaktır benim çikolata kistlerim var rahmim ters dua et canım zor bir süreçEsimin sperm tahlili yapildi onda bi sorun yok ben de degistirmeyi dusunuyorum doktorumu zaten rahim filmi zor mu
İYİM CNMMMM SEN NASILSIN ? YARIN OGLEDEN SONRA DOKTORA GITCEM ADETIMIN 4, GUNU.BAKICAK ILAC YAZAR SONRA IGNE ICIN TEKRAR GEL IGNE VURULUR DÖNERIM :) BU İŞLER BOYLE CUNKU :) UCUNCU IGNE BAKALIM.SEN NASILSIN NE DURUMDASINsevem canım nasılsın var mı bir gelişme
Canim benim bende de cikolata kisti var ama doktor engel olacak boyutta degil dedi rahim filminde narkoz veriyorlar micanım ben özelde çektirdim narkozla olunca hiç bir şey farketmiyorsun çektir derim varsa tıkanıklar filim çekilince açılıyor buda daha çabuk gebe kalmanı sağlayacaktır benim çikolata kistlerim var rahmim ters dua et canım zor bir süreç
evet narkozla acıyı hissetmiyorsun bazı dr yapmıyor direk ilacı veriyorlar tıkanıklık varsa çok acıyor ondan dr önermiyor benim 2 . ay canım dua etCanim benim bende de cikolata kisti var ama doktor engel olacak boyutta degil dedi rahim filminde narkoz veriyorlar mi
Sen ne kadar suredir deniyorsun canim
Canim insaallah en yakin zamanda hayirlisiyla kavusuruz meleklerimizeevet narkozla acıyı hissetmiyorsun bazı dr yapmıyor direk ilacı veriyorlar tıkanıklık varsa çok acıyor ondan dr önermiyor benim 2 . ay canım dua et
İnşaalllaaaaaah teeez zaamaaanda. ben 13,14 gunden sonra yapıodum.kan tahlılı vererek.cunku eczaneden alınanlar pek dogru sonuc vermıodu.14, gunundede yapsan olur.ay banada yazıver sonucu :)sevem hadi inşallah bu kere olur çok dua et bende zamanın geçmesini bekliyorum yarın bir hafta olacak iğne yapalı testi ne zaman yapayım canım
yazarım canım o zaman haftaya yaparım zaman geçerse :) bu arda hiç bir belirti yok yaaİnşaalllaaaaaah teeez zaamaaanda. ben 13,14 gunden sonra yapıodum.kan tahlılı vererek.cunku eczaneden alınanlar pek dogru sonuc vermıodu.14, gunundede yapsan olur.ay banada yazıver sonucu :)
3 gunum kaldi o zaman yazarim tabi sonucumu canim benim dua et bana neolurİnşaalllaaaaaah teeez zaamaaanda. ben 13,14 gunden sonra yapıodum.kan tahlılı vererek.cunku eczaneden alınanlar pek dogru sonuc vermıodu.14, gunundede yapsan olur.ay banada yazıver sonucu :)
dusunme bıseyler bu sefer psıkolojık olur hersey.benımde ılkınde tuhaf seyler vardı dedık herhalde hamıııı :) boş cıktı ıkıncısındede bısey hıssetmedım zaten.bakalım ılk 5 gunun onemlı suan.yazarım canım o zaman haftaya yaparım zaman geçerse :) bu arda hiç bir belirti yok yaa
Canim sen hamilimisin suandusunme bıseyler bu sefer psıkolojık olur hersey.benımde ılkınde tuhaf seyler vardı dedık herhalde hamıııı :) boş cıktı ıkıncısındede bısey hıssetmedım zaten.bakalım ılk 5 gunun onemlı suan.
yokkkkkk beee canımmm nerrrdeeee :) inşallah ucuncu denememde kalırım :) uzucu durum ama burda hepımız bırbırımıze destekle moral alıyoruz işte :)Canim sen hamilimisin suan
Inşallah hamilelik vardır da cektirmezsin canım ama eğer olmaz ise kesinlikle cektir çünkü tüpler kontrol ediliyor.bu arada film adetin 6.gunu cekildi filmden sonra ilişki 1 hafta yasak çünkü kimyasal veya dış gebelik olusabilirmis.dikkat edin kizlaray canımm çok geçmiş olsun.bu ay hamilelik olmaz ise önümüzdeki ay banada rahim filmi çekilecek. çok tırsıyorum.şu an ovulasyon sonrsı dönemde yim.ve çok kötü nezle oldum.hapşura öksüre öldüm zaten bu ay yumurta birleşsede bu sarsıntıya dayanamaz tutunamazki.offf çok mutsuzum
Ejda naptin kuzum umarim guzel haberlerle gelirsinadaa kızzz ben bı sey yaptımm kan testi yaptırdımm yarın sabah alcam sonucu ben zaten eczacı teknikeriyim eczanede calsıyorumm burdaa yaptırdımm yarın cıkıcakk dogru deger cıkar artık demı 11.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?