- 17 Şubat 2016
- 91
- 16
- 38
- 37
Arkadaşlar yarın çatlama iğne sinden sonra 16 günüm. Bi kaç gündür ara ara hafif adet ağrısı oluyor. Yarın test yapmalı miyim sizce. Yapsam çıkar mı.
Umut_1987 tsk ederim ne bilim dr çarşamba çağırdı ya o günden once hüsrana uğramak istemiyorumama cokta merak ediyorum kesin sonuc alabilirmiyim acaba idrardan insallah hepimizin bebeği bizimledir :)
Umut_1987 tsk ederim ne bilim dr çarşamba çağırdı ya o günden once hüsrana uğramak istemiyorumama cokta merak ediyorum kesin sonuc alabilirmiyim acaba idrardan insallah hepimizin bebeği bizimledir :)
Amin tsk ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Benim yumurta çatlamadi galiba ya. Negatif çıktı test.adet ağrıları var az az da ve bugün 17. Gün[/Q
Bilemiyorum ki. İnşallah kist falan olmamıştır ya bide onlarla ugrasmasak ;(Bende aynı şeyi düşünüyorum. Bugün 18.gün adet olmadım kist mi oldu acaba. Offf yaaaa
Bilemiyorum ki. İnşallah kist falan olmamıştır ya bide onlarla ugrasmasak ;(
Canım doktora gittim sağ Yumurtalık da kist olmuş dedi tahlil istedi Yarın sonuça göre yol gösterecek offfff yaa[/QUOTE
Hey Allahım ya. Of geçmiş olsun canım inşallah bi an önce gider kist. İmtihan dünyası işte. Ben de de var galiba
Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?