Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bence kan testi yaptır ben 2 gün önce idrar Testi yaptım çıkmadı eğer Salı günü ne kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam. Benimde bugün 16. Gün
Arkadaşlar yarın çatlama iğne sinden sonra 16 günüm. Bi kaç gündür ara ara hafif adet ağrısı oluyor. Yarın test yapmalı miyim sizce. Yapsam çıkar mı.

Umut_1987 tsk ederim ne bilim dr çarşamba çağırdı ya o günden once hüsrana uğramak istemiyorum ama cokta merak ediyorum kesin sonuc alabilirmiyim acaba idrardan insallah hepimizin bebeği bizimledir :)

Bende negatif çıktı 2 gün önce. Onun için bilemiyorum. Eğer hamileysen ve negatif çıkar sa boşu boşuna morelin bozulur. Benimki bozuldu mesela.
Umut_1987 tsk ederim ne bilim dr çarşamba çağırdı ya o günden once hüsrana uğramak istemiyorum ama cokta merak ediyorum kesin sonuc alabilirmiyim acaba idrardan insallah hepimizin bebeği bizimledir :)

Inşallah hepimiz hayırlısı ile biran önce bebeklerimize kavuşuruz. Çok zor bir dönem yaşıyoruz manevi olarak.

Merhaba kızlar iyi akşamlar hayırlı haber alan varmı babada bugünü saymazsak 1 gün kaldı çarşamba belli olacak herşey idrar testi yapmadım bilerek bugun 14. Günüm cok endişeli ve meraklı yım :) herkese iyi geceler

Benim yumurta çatlamadi galiba ya. Negatif çıktı test.adet ağrıları var az az da ve bugün 17. Gün

Sıkma canını canım bende de bu ay kist çıktı adetim de ondan gecikmiş Yasmin doğum kontrol hapı kullan bu ay dedi zaten 21 gün kullanıyorsun bırakınca 3 gün içinde adet oluyorsun iyice sokuyor kist falan kalmıyor ben de bu aşamalardan sonra klomen ve catlatma iğnesi olacam vardır bunda da bir hayır

Hey

Ya bir şey sorcam bu günlerde orami yıkarken sanki yuvarlak et var gibi biraz içerde böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…