- 17 Şubat 2016
- 91
- 16
- 38
- 37
Ya bir şey sorcam bu günlerde orami yıkarken sanki yuvarlak et var gibi biraz içerde böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Inşallah hayırlı haberlerini verirsin canımMerhaba bende 8 gün önce çatlatma iğnesi vurundum bu ikinci iğnem bekliyorum hayırlısı herşeyn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn...
saol inşallah canım hepimiz iyi haberlere tez vakit kavuşalmInşallah hayırlı haberlerini verirsin canım
a.slm canım Allah yardımcımız olsun en iyi biz anlarz birbirimizi vakti zamanı var herşeyin bende bu ay pek ümitli değilim inşallah tez zmanda gelir bebeklerimizKızlar slm iyi geceler bende de sonuç negatif ne yazıkkihakkımızda hayırlısı olsun insallah
[/QUOTE]Bende doktora geçen hafta gittim sağda kist var soldaki iki yumurta çatlamış dedi. Kan testi yaptı negatif çıktı. Adet olunca gel dedi. Ama ben hala adet olmadım. Bugün 9 gün oldu geçeli kan testi yanlış sonuç vere bilir mi. TE="SerpilSerpill, post: 45803673, member: 748246"]a.slm canım Allah yardımcımız olsun en iyi biz anlarz birbirimizi vakti zamanı var herşeyin bende bu ay pek ümitli değilim inşallah tez zmanda gelir bebeklerimiz
böyle şeyler genetik olabiliyor canım inşallah öyledir yerleşme kanaması olan çok kişi duydum ne zaman gidiceksn doktora inş melegin seninledr
amin canım gönlünü ferah tut pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz bizlerede umut olursun
Merhaba kızlar ben çatlatma iğnesinden 19 gün sonra adet oldum sizde durumlar nedir hamile olan varmı...
Bende kist oldu onun için hâlâ adet olmadım. Doktor söktürücü verdi bugün 5 gün hala adet olmadım. Çok canım Sıkkın
geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni sıkma canını buda bizim sınavımız sabredelim Allahm inşallah nasip etmiştir bize anne olmayı vakti zamanını bekliyodurBende kist oldu onun için hâlâ adet olmadım. Doktor söktürücü verdi bugün 5 gün hala adet olmadım. Çok canım Sıkkın
kiyamam yaa cok gecmis olsun tatlim sen ilk kez mi vuruldun bu igneyi bende ilk kez dun vuruldum cok korkuyorum kist falan olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?