Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba bende 8 gün önce çatlatma iğnesi vurundum bu ikinci iğnem bekliyorum hayırlısı herşeyn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn...

Bende doktora geçen hafta gittim sağda kist var soldaki iki yumurta çatlamış dedi. Kan testi yaptı negatif çıktı. Adet olunca gel dedi. Ama ben hala adet olmadım. Bugün 9 gün oldu geçeli kan testi yanlış sonuç vere bilir mi. TE="SerpilSerpill, post: 45803673, member: 748246"]a.slm canım Allah yardımcımız olsun en iyi biz anlarz birbirimizi vakti zamanı var herşeyin bende bu ay pek ümitli değilim inşallah tez zmanda gelir bebeklerimiz[/QUOTE]

[/QUOTE]
tekrar kan testi yap canım belki geç döllenme olmuştur geç çatlamıştır yumurtan veya kistten dolayı adet olmamış olabilirsin doktorunla görüşmende fayda var ne desek havada kalır inşallah hamilesindir Allah yardımcımız olsun

İnşallah Hamileliktir canım hayırlısı ile 4 gün önce kahve rengi bir leke geldi 1 gün sonra geçti şimdi hiçbirşey yok. Teyzem ablam ve kuzenim de de keseyi görmeden hiçbir test pozitif çıkmadı. Aileden gelen bişi ola bilir mi acaba diyorum. tekrar kan testi yap canım belki geç döllenme olmuştur geç çatlamıştır yumurtan veya kistten dolayı adet olmamış olabilirsin doktorunla görüşmende fayda var ne desek havada kalır inşallah hamilesindir Allah yardımcımız olsun[/QUOTE]

böyle şeyler genetik olabiliyor canım inşallah öyledir yerleşme kanaması olan çok kişi duydum ne zaman gidiceksn doktora inş melegin seninledr

İnşallah canım inşallah. Eşim haftaya gidelim dedi. Tahlil de çıkma sa bile kese görünür varsa dedi. İnşallah adet olmazsam pazartesi gidicem. Bu arada ilk kez adetim gecikiyor. Ablam hemşire yumurta çatlamışsa Kist olsa bile adet olurdun dedi. Bakalım hayırlı ile inşallah bebiş vardır çok istiyorum çünkü. İnşallah hepimize nasip eder rabbim.
böyle şeyler genetik olabiliyor canım inşallah öyledir yerleşme kanaması olan çok kişi duydum ne zaman gidiceksn doktora inş melegin seninledr

Merhaba kızlar ben çatlatma iğnesinden 19 gün sonra adet oldum sizde durumlar nedir hamile olan varmı...

Bende kist oldu onun için hâlâ adet olmadım. Doktor söktürücü verdi bugün 5 gün hala adet olmadım. Çok canım Sıkkın

kiyamam yaa cok gecmis olsun tatlim sen ilk kez mi vuruldun bu igneyi bende ilk kez dun vuruldum cok korkuyorum kist falan olursa diye

Bende kist oldu onun için hâlâ adet olmadım. Doktor söktürücü verdi bugün 5 gün hala adet olmadım. Çok canım Sıkkın
geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni sıkma canını buda bizim sınavımız sabredelim Allahm inşallah nasip etmiştir bize anne olmayı vakti zamanını bekliyodur

Teşekkür ederim canım. Klomen+iğne ilk defa bu ay olmuştu. İnşallah birdaha olmaz böyle birşey. İçini rahat tut doktor iyi takip ediyorsa bişey olmaz. Benim doktor yeterince bakmadı. Onun için de doktorumu değiştirdim. Yumurta büyüklüğüne tam bakmadan iğneyi şu gün vurul diyodu. Sonra yumurta çatlamış mı bakmadı. Çok pişman oldum o doktora gittiğime. Herkez o doktoru önerdiği için gitmiştim.
kiyamam yaa cok gecmis olsun tatlim sen ilk kez mi vuruldun bu igneyi bende ilk kez dun vuruldum cok korkuyorum kist falan olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…