- 17 Şubat 2016
- 91
- 16
- 38
- 37
geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni sıkma canını buda bizim sınavımız sabredelim Allahm inşallah nasip etmiştir bize anne olmayı vakti zamanını bekliyodur
Teşekkür ederim canım. Klomen+iğne ilk defa bu ay olmuştu. İnşallah birdaha olmaz böyle birşey. İçini rahat tut doktor iyi takip ediyorsa bişey olmaz. Benim doktor yeterince bakmadı. Onun için de doktorumu değiştirdim. Yumurta büyüklüğüne tam bakmadan iğneyi şu gün vurul diyodu. Sonra yumurta çatlamış mı bakmadı. Çok pişman oldum o doktora gittiğime. Herkez o doktoru önerdiği için gitmiştim.
Doktora gittigimde 15mm idi 2 gün sonra igneyi yap 17 mm olmuş olur dedi. Bilmiyorum artık vuruldugumda kaç mm olduğunu OTE="rhbtmu, post: 45939091, member: 751012"]tatlim benide cagirmadi dr catlayip catlamadigini kontrol etmek icin 22 mm di dun catlatalim dediginde ama gel bakalim demedi hey Allahim yaa ne zor isler seninki kac mm
peki ne kadardir deniyonuz tatlim kac ay oldu
İlk aydı canım. Ondan önceki ay Rahim filmi dahil bütün tahlilleri istedi hiçbirinde sorun çıkmadı. Geçen Ay da tedaviye başladı. Yumurta Büyüklüğünü tam görmeden iğneyi şu gün yap dedi. ve ilk ay kist oldu 15 günüm geçti hala adet olmadım.
zaten rahim filmi cekilince 3 ay deneyin demiyolar mi tatlim filmin sonrasinda hemen ilaca mi basladi yani hepsi farkli uygulama yapio dr larinda hangisi dogru karar veremiyoz ama yakin zamanda olur o zmn hayirlisiyla ins tatlim senin rahim filmide ihtimali arttiriyomus diye duydum cunki
sen acilen doktorunu değiştir iyi bi doktor bul canım ben pko hastasıym daha önce bir boş gebelik yaşadım benm gittiğim doktor aşılamaya bile para vermene gerek yok dedi iyiki rahim filmi çektirmemişsn dedi zaten olabiliyr bebeğin Allah iyi insanlarla karşılaştırsn sende herşey normalken nasıl bu kadar test isteyebiliyr Allah yardımcımız olsun kime güveneceğimizi şaşırdık...
umarım memnun kalırsın doktorundan canım birbirimize haber verelimm durumlarımızı iyi haber umut kötü durumlarda tecrübe oluyorDeğiştirdim canım 20 gündür başka doktora Gidiyorum doktor tedavi için adet olmamı bekliyor. Söktürücü verdi bekliyoruz.
umarım memnun kalırsın doktorundan canım birbirimize haber verelimm durumlarımızı iyi haber umut kötü durumlarda tecrübe oluyor
Amin amin aminİnşallah canım. Umarım gelecek ay hepimiz mutlu haberleri yazarız buraya
canım dün akşam ilişki olmuş bence akşamı bekle zaten bazı doktorlar gün aşırı bazıları ise her gün ilişkide sorun yok diyor çatlayan yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor Allah ol derse olur inşallahKozlar dün 11. Günümdü yumurtam 24 mm olmuştu doktor erkenden büyümüş seninki Dedi bu sabah için iğne verdi. Bende zaten iki gündür bildiğin yumurtayı hissediyor gibiydim oturup kalkarken batıyodu.
Dün gece ilişki oldu
Bu sabah 11 de iğneyi vuruldum ama aynı saatlerde akıntım başladı ve şu an o Ağrı'yı batmayı hissetmiyorum. Sizce iğneden önce çatlamış olabilir mi ilişki için akşamı mı beklesem yoksa çatladı diye Bi daha ilişki olsa mı bilemedim
Tamam canım teşekkür ederim ben ağrı geçince Bi de akıntıyı da görünce eve gidip çalışma mı yapsam diye düşündüydüm geceye bırakayım dedim Rabbim inş bu sefer hayırlısıyla olurAmin amin amin
canım dün akşam ilişki olmuş bence akşamı bekle zaten bazı doktorlar gün aşırı bazıları ise her gün ilişkide sorun yok diyor çatlayan yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor Allah ol derse olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?