Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Bende 15.gün adet oldum ilk kez iğne vurulmustum doktorum rahim filmi önerdi yarın onu cektiricem inşallah iyi bir sonuç alırız hepimiz

tatlim benide cagirmadi dr catlayip catlamadigini kontrol etmek icin 22 mm di dun catlatalim dediginde ama gel bakalim demedi hey Allahim yaa ne zor isler seninki kac mm di catlatma ignesi vurdurdugunda

Doktora gittigimde 15mm idi 2 gün sonra igneyi yap 17 mm olmuş olur dedi. Bilmiyorum artık vuruldugumda kaç mm olduğunu OTE="rhbtmu, post: 45939091, member: 751012"]tatlim benide cagirmadi dr catlayip catlamadigini kontrol etmek icin 22 mm di dun catlatalim dediginde ama gel bakalim demedi hey Allahim yaa ne zor isler seninki kac mm di catlatma ignesi vurdurdugunda[/QUOTE]
Dok

İlk aydı canım. Ondan önceki ay Rahim filmi dahil bütün tahlilleri istedi hiçbirinde sorun çıkmadı. Geçen Ay da tedaviye başladı. Yumurta Büyüklüğünü tam görmeden iğneyi şu gün yap dedi. ve ilk ay kist oldu 15 günüm geçti hala adet olmadım.

Ayrıca Gaziantepten birileri varsa bunları okuyan kesinlikle ramazan sürücü denen o doktora gitmesinler. Bütün derdi hastaneye para kazandırmak. Rahim filmi ile birlikte 45 günde 1000 tl paramız gitti hastaneye ve sonuç hayatımda ilk defa kistim oldu ve adetim gecikti.

zaten rahim filmi cekilince 3 ay deneyin demiyolar mi tatlim filmin sonrasinda hemen ilaca mi basladi yani hepsi farkli uygulama yapio dr larinda hangisi dogru karar veremiyoz ama yakin zamanda olur o zmn hayirlisiyla ins tatlim senin rahim filmide ihtimali arttiriyomus diye duydum cunki

Doğru doktora denk gelseydim belki olurdu canım. Ama o doktor tedaviden çok hastaneye para kazandırmak için uğraşıyor. Kanser testi bile istedi benden çok yüklü paralar aldılar ssk lı olduğum halde. Ve bana hiç nasıl bir tedavi yapacağı konusunda bilgi vermedi. Bakıp bakıp gönderdi. Yumurta büyümeden iğne yaptırdı. 2 Ayda bütün psikolojimi bozdu. En son benden genetik Haritamı gösteren bir test yaptırmamı istedi yaptırmadım bende.

sen acilen doktorunu değiştir iyi bi doktor bul canım ben pko hastasıym daha önce bir boş gebelik yaşadım benm gittiğim doktor aşılamaya bile para vermene gerek yok dedi iyiki rahim filmi çektirmemişsn dedi zaten olabiliyr bebeğin Allah iyi insanlarla karşılaştırsn sende herşey normalken nasıl bu kadar test isteyebiliyr Allah yardımcımız olsun kime güveneceğimizi şaşırdık...

Değiştirdim canım 20 gündür başka doktora Gidiyorum doktor tedavi için adet olmamı bekliyor. Söktürücü verdi bekliyoruz.

Kozlar dün 11. Günümdü yumurtam 24 mm olmuştu doktor erkenden büyümüş seninki Dedi bu sabah için iğne verdi. Bende zaten iki gündür bildiğin yumurtayı hissediyor gibiydim oturup kalkarken batıyodu.
Dün gece ilişki oldu
Bu sabah 11 de iğneyi vuruldum ama aynı saatlerde akıntım başladı ve şu an o Ağrı'yı batmayı hissetmiyorum. Sizce iğneden önce çatlamış olabilir mi ilişki için akşamı mı beklesem yoksa çatladı diye Bi daha ilişki olsa mı bilemedim

İnşallah canım. Umarım gelecek ay hepimiz mutlu haberleri yazarız buraya
Amin amin amin
canım dün akşam ilişki olmuş bence akşamı bekle zaten bazı doktorlar gün aşırı bazıları ise her gün ilişkide sorun yok diyor çatlayan yumurtada 24 saat canlı kalabiliyor Allah ol derse olur inşallah

Tamam canım teşekkür ederim ben ağrı geçince Bi de akıntıyı da görünce eve gidip çalışma mı yapsam diye düşündüydüm geceye bırakayım dedim Rabbim inş bu sefer hayırlısıyla olur

ben ağrı yaşamadım yumurta çatlarken canım herkezde farklı oluyor her seferindede farklı amin canım inşallah olur mübarek kandil günü dualarmız kabul olsun inşallah

Herkese gunaydin arkadaslar. Uzun zamandir bu konuyu takip ediyorum ama bir turlu uye olmamistim. Artik bende uyeyim ve sizinleyim:))) Umarim hersey gonlumuzce olur ve bekledigimize deger. Bende 2 yillik evliyim evliligimin ilk ayinda hamile kaldim nasil olduysa ve 10 haftalikken kalbi durdugu icin kurtaj oldum sonra erkeb oldugu icinde 1yil korunma oldu esim tarafindan. Ardindan anne olmaya hazirdim. Once ozele gidip tahlil yaptirdim hormon ve rezervime bakildi bir sorun cikmadi ama 1 yildirda hic gebelik olusmadi. Bu sefer devlet hastanesine gittim gene bir sorun cikmadi kist bile yok dedi doktorum smear testi de temiz. Dr 3 ay takibe alcam dedi. Benim adet duzenim 30-31gun ilk ayda dr klomen vermedi 17.gun prengly 2kutu igne vuruldum yumurta 19mm.Tabi olmadi
2. Ay da klomen vermedi sadece catlatma ignesi oldun 16. Gun 18mm gene olmadi.
3.ayda dr daha erken gelissin ve kalitesi artsin diye klomen deneyelim dedi adetimin 5. Gunu sabah aksam 5 gun kullandim. 13. Gun dr 2 yumurta olustugunu soyledi prenglyy vuruldum 28martta ve beklemedeyim. Bu sefer korkuyorum cunku gene olmazsa rahim filmi cekilecek hakkimizda hayirlisi

Ignede 3. Deneyisim klomende 1. Merakla bekliyorum. Ama bu klomen cok fenaymis yahu gerim gerim gerildim resmen bitene kadar yumurtaliklarim agriyordu resmen , birde kendimi doyuramadim igne gunu sayilirsa 12.gundeyim sayilmiyorsa 11 kendimi zor tutuyorum kan tahlili yaptirmamak icin

Igne vuruldugumun aksami atesin cikti tabi ertesi gunun aksami aman allahim o nasil agridir kasiklarim patlicak sandim sanki tekrardan adet olcak gibi bir agriydi ignenin 3. Gunu biraz azaldi agri aksamkna dogru gecti. Sonra hobaaa 6. Gunde kasiklarim agridi nedendir bilemedim diger ignelerde boyle olmamisti cunku klomenin etkisi belkide bilmiyorum. Ertesi gun agri gecti. Sonra 9.-10.-11. Gun ara ara kasik ve bel agrisi yasadim bel agrisi oldujca beyaz krem gibi akintim oldu 2-3gun boyunca. 11.gune gogus agrisida girdi tabi cok fena. Bunlar olmaya basladikca umuduk kalmadi acikcasi :-( Ama genede insan sonucu bilmedigi icin umit ediyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…