ben ağrı yaşamadım yumurta çatlarken canım herkezde farklı oluyor her seferindede farklı amin canım inşallah olur mübarek kandil günü dualarmız kabul olsun inşallah
Igne vuruldugumun aksami atesin cikti tabi ertesi gunun aksami aman allahim o nasil agridir kasiklarim patlicak sandim sanki tekrardan adet olcak gibi bir agriydi ignenin 3. Gunu biraz azaldi agri aksamkna dogru gecti. Sonra hobaaa 6. Gunde kasiklarim agridi nedendir bilemedim diger ignelerde boyle olmamisti cunku klomenin etkisi belkide bilmiyorum. Ertesi gun agri gecti. Sonra 9.-10.-11. Gun ara ara kasik ve bel agrisi yasadim bel agrisi oldujca beyaz krem gibi akintim oldu 2-3gun boyunca. 11.gune gogus agrisida girdi tabi cok fena. Bunlar olmaya basladikca umuduk kalmadi acikcasi :-( Ama genede insan sonucu bilmedigi icin umit ediyor sanirim
aynen canim ben ikisini de hapida igneyide ilk kez kullandim sali gunu vuruldu ignem dun aksam biraz iyilestim ama karnim hala sis Allah yardimcimiz olsun umutlarim iyice tukendi bu arada hos geldin
kızlar merhaba... bende polisiktik overim.evlendiğimden beri adetim düzenli denebilir.8aylık evliyim.hiç korunmadık.doktora gittim.vajinal muayene normal görünüyor.progesteron sonucu düşük malesef... ilk zamanlar istemiyordum.ama şimdi cok istiyorum bir bebeğimin olmasını.progesteron 21.gün kontrolünde 0,830 çıktı.doktor birde adetin 3.günü görmek istedi.tekrar test yapılacak.benim gibi olanlar bilgi verebilir mi... sanırım bir tedavi sürecine giricem.ama pek bilgim yok.doktorum görüceksin dedi acele etme.iğne yada hap tedavisi olacak muhtemelen dedi.tam değerlerine bakıp ona göre bir yol alcaz dedi.tabi bu arada eşiminde spermogram sonuclarını istedi... umarım cok yorucu ve yıpratıcı bir süreç olmaz bizim için.epimiz için...allah isteyen herkese nasip etsin...
kızlar merhaba... bende polisiktik overim.evlendiğimden beri adetim düzenli denebilir.8aylık evliyim.hiç korunmadık.doktora gittim.vajinal muayene normal görünüyor.progesteron sonucu düşük malesef... ilk zamanlar istemiyordum.ama şimdi cok istiyorum bir bebeğimin olmasını.progesteron 21.gün kontrolünde 0,830 çıktı.doktor birde adetin 3.günü görmek istedi.tekrar test yapılacak.benim gibi olanlar bilgi verebilir mi... sanırım bir tedavi sürecine giricem.ama pek bilgim yok.doktorum görüceksin dedi acele etme.iğne yada hap tedavisi olacak muhtemelen dedi.tam değerlerine bakıp ona göre bir yol alcaz dedi.tabi bu arada eşiminde spermogram sonuclarını istedi... umarım cok yorucu ve yıpratıcı bir süreç olmaz bizim için.epimiz için...allah isteyen herkese nasip etsin...
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Benim bildigim vaginal ultrasonda ve adetli iken hormon testlerinde problem yoksa pco olmuyor. Sadece 21. Gun yapilan teste bagli kalma onemli olan adetli iken yapilan hormon testi
adetlerinin düzenli olması çok iyi canım benm düzensiz maalesef kaç yumurtan oluşmuştu bu ay inşallah tutar Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar bende pko varmıs yenı ogrendım bu arada adetlerım duzenli ama pko teshisi kondu bu ay klomen kullandım ve gecen hafta cmts catlatma iğnemı oldum bugun 7. Gunum test yaptım pozitif iğnenın etkisidir die dusunuyorum ne zaman etkısı gecıcek içimde bu ay olmuycak gibi gelio
canım ben bal çörekotu ve tarçın karışımı yapıcam internette okudum yumurta geliştiriyormuş sabah akşam 3 çay kaşığı tüketiliyrmuşÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için.Polikistik over olduğum kesin canım.çünkü bu yeni birşey değil.bekarlığımdan beri biliyorum.işte 21. gün düşük çıktı.yumurtlama da zayıflık var dedi.progesteron düşük.şimdi adet dönemini beklıyorum.ama sabırsızlanıyorum.bu arada yapmam gereken bişeyler varsa bilmek istiyorum.bazı kürler falan duydum.ama burdan da sizlere danışmak istiyorum...
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.Polikistik over olduğum kesin canım.çünkü bu yeni birşey değil.bekarlığımdan beri biliyorum.işte 21. gün düşük çıktı.yumurtlama da zayıflık var dedi.progesteron düşük.şimdi adet dönemini beklıyorum.ama sabırsızlanıyorum.bu arada yapmam gereken bişeyler varsa bilmek istiyorum.bazı kürler falan duydum.ama burdan da sizlere danışmak istiyorum...
21.gun yapilan hormon testide yumurta catlayip catlamadigi belli oluyor. Seninki dusuk oldugu icin catlamiyor anlasilan sadece buna bakilarak pco teshisi konuldugunu ya ben bilmiyorum ya da boylede teshis konulabiliyor.
daha çok
hayır canım buna göre pco teşhisi koymadı.bu önceden konulmuş bir teşhisti... biraz karışık mı anlattım acaba :) şimdi ben bebek için gittim doktora... daha cok yeniyim.bu sürecin başındayım.o yüzden sizleri okudum.biraz olsun anlamak için.aslında merak içindeyim.çok önemli bir durum mu.. acaba bebeğim olmaz mı diye birsürü soru kafamda....
canım ben bal çörekotu ve tarçın karışımı yapıcam internette okudum yumurta geliştiriyormuş sabah akşam 3 çay kaşığı tüketiliyrmuş
Pco hamile olmana engel değil tabi takip edildiğinde daha rahat hamile kalırsın. Diğer türlü biraz zaman alır. Tüplerde de tıkanıklık yoksa ilaç tedavisinin başarısını görürsün inşallah.
soğan kürü yaptım sırf bebek için bi hafta ancak dayanabildm :) inşallah emeklerimizn karşılığını alırızyenilebilir bişey canım.denemeye değer... :) bende yapayım
soğan kürü yaptım sırf bebek için bi hafta ancak dayanabildm :) inşallah emeklerimizn karşılığını alırız
inşallah canım.inşallah...zaten bir doktor sürecine girdik.bundan sonra kendi başıma yapmaya calısmam.doktor desteğiyle artık ne gerekiyorsa tedaviyle olur umarım. sen ne durumdasın.tedavi sürecinde misin.birde bu soğanla incir kürü nasıl oluyor*
iki su bardağı suya soğan koyuyorsun ben soyup dörde bölüp yapmıştım (kabuğu soymadan yapanlarda var)kaynat 5 dakika ılıyınca içiyorsun tadı kötü ama olsun incir kürünüde kaynamış suya atıyorsun kaynatıp onuda ılık içiyorsn incir soğana göre daha güzel tadı :)ya böyle konuşuyorum ama tabi ki olmazsa elimden ne gelirse yaparım.kötüde olsa yerim yani.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım.peki bu soğan kürü nasıl.çiğ çiğ yiyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?