- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
3 yumurtam olustu canım ıkısı catlama seviyesinde biri daha kucuktu onu saymıom kazana dustu o. :)) ılk ıgnemı oldum cok heycanlıyımadetlerinin düzenli olması çok iyi canım benm düzensiz maalesef kaç yumurtan oluşmuştu bu ay inşallah tutar Allah yardımcımız olsun
3 yumurtam olustu canım ıkısı catlama seviyesinde biri daha kucuktu onu saymıom kazana dustu o. :)) ılk ıgnemı oldum cok heycanlıyım
olsun bellimi olur Allahn işi belki o çatlar tutar :) klomeni günde kaç adet kullandın peki yumurtalarn çok iyi oluşmuş canım benm 1 yumurta vardı geçen ay ümidini yitirme olur Allah izin verirse3 yumurtam olustu canım ıkısı catlama seviyesinde biri daha kucuktu onu saymıom kazana dustu o. :)) ılk ıgnemı oldum cok heycanlıyım
Hormonlarda bir sorun çıkmadı. Ultrasondada prblem görülmedi ama 1 yıl hamile kalamadım 2 yıllık evliyim. Eşimin sperm hareketi biraz düşükmüş ya tek neden bu ya da benim tüplerde bunuda bilmiyorum tabi bu ay hsg çekilcek bakalım eğer adet olursam tabi.
Bende şuan ilk klomeni kullandım ve 3. Çatlatma iğnemi vuruldum 11. Gündeyim bekliyorum melül melül
Kürlere gelince 7 8 tane inciri elinle yarıya böl 2 bardak su ile kaynatıp demlemeye bırak sonra onu içiyorsun.
Soğan kürüde gene 2 bardak suya 1 soğanı 4 veya 6 ya bölüp kaynatıyorsun ılık birşekilde sabah akşam içiyorsun 15 gün.
Aynen canım cok zor valla :)Hayırlı olur inşallah canım. Beklemez zor değil mi?
iki su bardağı suya soğan koyuyorsun ben soyup dörde bölüp yapmıştım (kabuğu soymadan yapanlarda var)kaynat 5 dakika ılıyınca içiyorsun tadı kötü ama olsun incir kürünüde kaynamış suya atıyorsun kaynatıp onuda ılık içiyorsn incir soğana göre daha güzel tadı :)
sen daha şanslı gibisin.sende bir problem yok.eşinin tedavisi olur sanırım bu durumda.tüplerine de bakılınca haber verirsin canım.umarım yumurtalar bir an önce çatlar.bebiş haberi verirsin bize... bu iki kürde ayda 15günmü yapılıyor.ikisi bi arada yapılabilir mi peki*
Gunde 2 tane kullandım canım sabah aksam ama yanı sora bal tarcın corek otu da yaptım bırı 19 mm diğrrı 18 mm idi ertesi gune oldum iğnemi 21 diğero 20 mm olmustur o zaman iğne oldum işte ama suan 7 gunum ve kasık agrım devam edıo normal mı buolsun bellimi olur Allahn işi belki o çatlar tutar :) klomeni günde kaç adet kullandın peki yumurtalarn çok iyi oluşmuş canım benm 1 yumurta vardı geçen ay ümidini yitirme olur Allah izin verirse
Aynen canım cok zor valla :)
Soğan kürünü her ay yapma. 6 ayda bir yapman uygunmuş. Ama incir kürünü her ay yapabilirsin tabi kilolar bol bol gelirher ikisini birlikte kullananda var soğan kürü bittikten sonra ertesi günüde incir kürüne başlayan var.
sen daha şanslı gibisin.sende bir problem yok.eşinin tedavisi olur sanırım bu durumda.tüplerine de bakılınca haber verirsin canım.umarım yumurtalar bir an önce çatlar.bebiş haberi verirsin bize... bu iki kürde ayda 15günmü yapılıyor.ikisi bi arada yapılabilir mi peki*
Ay inşallah olur canım saglıklı sıhhatlı ve burada hamileyimmm cıglıkları atarsın :))Bende son günleri oynuyorum dananın kuyruğu bir kaç güne belli olacak. Bu tedavilerde daha stresliymiş ben bunu anladım hergün kendimi dinler oldum.
ahahah dombili olurum iyice.yok yok standartlara uyalım biz.bende 6ayda bir yapayım en iyisi
Ay inşallah olur canım saglıklı sıhhatlı ve burada hamileyimmm cıglıkları atarsın :))
tabi neden olmasın :)allahım yemek tarifi gibi... soğanın tadını şimdiden tahmin edebiliyorum.ruh halimizi anlasın diye eşimize de içirebiliyor muyuz
Benımde oluo kasık ve bacak agrım benımkı ogne etkısı bemce senınkı bebıs cunku igneyi coktan atmıstır vucudunValla bilmiyorum ki biran hayal kuruyorum sonra hemen durduruyorum kendimi ümitlenme diyekafama takmamaya çalışıyorum . Klomeni ilk defa kullandığım için diğer 2 ay takibimle kıyaslama yapamadığım için karışıyorum biraz. Çünkü bu ay çok daha kasık ağrılarım oldu. Bunuda klomene yoruyorum
bende pazar gün kullanmaya başlicam klomene bu sefer 2 tane verdi senin gbi bakalım normal canım bende ağrı az az çektim hamile olanda olmayanda ağrı çekiyor tabi ağrımayanda oluyor yani kişiden kişiye değişiyor hayırlısıGunde 2 tane kullandım canım sabah aksam ama yanı sora bal tarcın corek otu da yaptım bırı 19 mm diğrrı 18 mm idi ertesi gune oldum iğnemi 21 diğero 20 mm olmustur o zaman iğne oldum işte ama suan 7 gunum ve kasık agrım devam edıo normal mı bu
Benımde oluo kasık ve bacak agrım benımkı ogne etkısı bemce senınkı bebıs cunku igneyi coktan atmıstır vucudun
Benımde oluo kasık ve bacak agrım benımkı ogne etkısı bemce senınkı bebıs cunku igneyi coktan atmıstır vucudun
Oyle dusunme canım benım ıgneden sonra o kadar yogun akıntım oldu kı ben o kadaf akımtım olmadı hiç ama sogan suyu ıcıom ben belkı ondamdır Allahtan umıt kesılmez inşallah guzel sonuclar alıcaz rabbim buyuk :)Klomen kullanırken ağrıdı biraz. İğne 13. Gün yapıldı akşamı biraz ateşim arttı ertesi gün fena bir kasık ağrısı oldu. 3.günü azalarak geçti. 6. Gün tekrar bir kasık ağrısı oldu. 7-8normal 9-10-11 ara ara bel ve çok çok az kasık ağrısı 1dk belim ağrıdılça beyaz akıntı olduğunj farkettim. Sanırım kırmızıları görecem. Ben buna alıştırdım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?