- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah rabbim gonlumuze gore verır :)bende pazar gün kullanmaya başlicam klomene bu sefer 2 tane verdi senin gbi bakalım normal canım bende ağrı az az çektim hamile olanda olmayanda ağrı çekiyor tabi ağrımayanda oluyor yani kişiden kişiye değişiyor hayırlısı
Oyle dusunme canım benım ıgneden sonra o kadar yogun akıntım oldu kı ben o kadaf akımtım olmadı hiç ama sogan suyu ıcıom ben belkı ondamdır Allahtan umıt kesılmez inşallah guzel sonuclar alıcaz rabbim buyuk :)
beyaz akıntı hamileliktede oluyor canım ümidini yitirme sakın 2 yumurta oluşmuş ne güzel inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırız.Klomen kullanırken ağrıdı biraz. İğne 13. Gün yapıldı akşamı biraz ateşim arttı ertesi gün fena bir kasık ağrısı oldu. 3.günü azalarak geçti. 6. Gün tekrar bir kasık ağrısı oldu. 7-8normal 9-10-11 ara ara bel ve çok çok az kasık ağrısı 1dk belim ağrıdılça beyaz akıntı olduğunj farkettim. Sanırım kırmızıları görecem. Ben buna alıştırdım kendimi.
Ay bide kist olma ihtimali var demi inş oyle bşy olmamıştır kıstse bi de hap kullancaz bu bebek ler gelmeyecek anladımİşin kötüsü korkumdan kan testide idrar testide yapamıyorum :-( 14. Güne kadar kendime söz vermiştim çünkü. Hafta Pazartesi veya cuma mı kan testi yaptırsam kararsızım tabi cumaya kadar kist olmadıysa çoktan adet olurum
beyaz akıntı hamileliktede oluyor canım ümidini yitirme sakın 2 yumurta oluşmuş ne güzel inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırız.
Buyuk ıhtımal doktor benden de ıstıycek ya bi kere daha klomen kullandırtcak yada bu olmazsa direk tupleré bakacakAmin inşallah bu kez biraz stresliyim ben yolun sonunda rahim filmi olduğu için sanırım
Ay bide kist olma ihtimali var demi inş oyle bşy olmamıştır kıstse bi de hap kullancaz bu bebek ler gelmeyecek anladım
Buyuk ıhtımal doktor benden de ıstıycek ya bi kere daha klomen kullandırtcak yada bu olmazsa direk tupleré bakacak
kızlar iğneden 2 gün sonra gidip yumurta çatladımı çatlamadımı doktorunuz söylüyor ben gittim bu kadar stresin için de birde onu düşünmemek için
ben dayanamayıp gittim :) aynen canım ondan da olmuş olabilir ben hissetmedim çatladığını benim 1 yumurta vardı geçen ay tabi adet oldum inşallah sizlerin olumlu sonuçlanırValla benim dr çağırmadığı için gitmedim. Ama 2. Gün yumurtam ağrıdığı için çatladı diye düşündüm 2 ayda bu ayda ağrı oldu biraz şiddetli bu kez sanırım 2 yumurta olduğu içindi bilmiyorum
Yaptır canim haber ver bizede mutlaka :)Aynen canım bu ihtimal olmasa insan o zaman gecikirss sevincekbunda bile sevinemiyoruz sonucu bilmeden. Bundan dolayı pazartesi ben bir test yaptırayım en iyi hakkımızda hayırlısı artık
canım çok erken yapmışsn dicem aynı şeyi zamanında bende yaptım :) ümidini yitirme canım sabret 15. günden sonra test yap çıkmazsada adetin geçerse yaparsn inş.gebesindirMerhaba kızlar bugun 10 gunum test yaptım ıyıce sılınmıs ısıkta belli oluo sanırım ıgne etkısı gectı ne zaman test yapmalıyım ıcım ıcıme sıgmıo ama bı yandan ıcım buruk olmuycak dıe
İnşallah canım ılacın etkısı ne zaman gecıo ona bakmak için yaptım 5 gun daha bekliyim o zaman olsa cıkar hrrhalde demi idrara gecer yani bşy sprucam canım sımdı benım olsa coktan yerlesmıstır ve kanda yükselmeye baslamıs tir ıdrar sılınmek yerıne koyulasması gerekmio mu hcg varsa nie silinsin yanlıs mı biliyorumcanım çok erken yapmışsn dicem aynı şeyi zamanında bende yaptım :) ümidini yitirme canım sabret 15. günden sonra test yap çıkmazsada adetin geçerse yaparsn inş.gebesindir
canım o kadar iyi bilmiyorum ama bu işinde bi aşamaları var önce kana karışıyo 6 8 gün arası daha sonra bi o kadar belki daha fazla idrara karışması sabır diliyorum herkese beklemek çok çok zorİnşallah canım ılacın etkısı ne zaman gecıo ona bakmak için yaptım 5 gun daha bekliyim o zaman olsa cıkar hrrhalde demi idrara gecer yani bşy sprucam canım sımdı benım olsa coktan yerlesmıstır ve kanda yükselmeye baslamıs tir ıdrar sılınmek yerıne koyulasması gerekmio mu hcg varsa nie silinsin yanlıs mı biliyorum
canım bende pek anlamıyorum ama bunların bir aşaması var hcg 6 8 günde kana karışıyo bi o kadar belki daha fazla sürede idrara karışıyo beklemekten başka çare yok Allahtan sabır diliyorum hepimize çok çok zor.İnşallah canım ılacın etkısı ne zaman gecıo ona bakmak için yaptım 5 gun daha bekliyim o zaman olsa cıkar hrrhalde demi idrara gecer yani bşy sprucam canım sımdı benım olsa coktan yerlesmıstır ve kanda yükselmeye baslamıs tir ıdrar sılınmek yerıne koyulasması gerekmio mu hcg varsa nie silinsin yanlıs mı biliyorum
Anladım canım bekleyıp gorcez o zaman hakkımızda hayırlısı olsun :))canım o kadar iyi bilmiyorum ama bu işinde bi aşamaları var önce kana karışıyo 6 8 gün arası daha sonra bi o kadar belki daha fazla idrara karışması sabır diliyorum herkese beklemek çok çok zor
canım bende pek anlamıyorum ama bunların bir aşaması var hcg 6 8 günde kana karışıyo bi o kadar belki daha fazla sürede idrara karışıyo beklemekten başka çare yok Allahtan sabır diliyorum hepimize çok çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?