Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah rabbim gonlumuze gore verır :)

Amin inşallah bu kez biraz stresliyim ben yolun sonunda rahim filmi olduğu için sanırım

beyaz akıntı hamileliktede oluyor canım ümidini yitirme sakın 2 yumurta oluşmuş ne güzel inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırız.

Ay bide kist olma ihtimali var demi inş oyle bşy olmamıştır kıstse bi de hap kullancaz bu bebek ler gelmeyecek anladım

beyaz akıntı hamileliktede oluyor canım ümidini yitirme sakın 2 yumurta oluşmuş ne güzel inşallah gebesindir hayırlı haberlerini alırız.

Amin inşallah canım internette araştırdım biraz bu akıntı beyaz olursa adet işareti yazdığı için umudumu yitirdim biraz. Tabi Allahtan ümit kesilmez pazartesi kan testi yaptırcam bakalım nolcak buraya da yazarım sonucu

Ay bide kist olma ihtimali var demi inş oyle bşy olmamıştır kıstse bi de hap kullancaz bu bebek ler gelmeyecek anladım

Aynen canım bu ihtimal olmasa insan o zaman gecikirss sevincek bunda bile sevinemiyoruz sonucu bilmeden. Bundan dolayı pazartesi ben bir test yaptırayım en iyi hakkımızda hayırlısı artık

Buyuk ıhtımal doktor benden de ıstıycek ya bi kere daha klomen kullandırtcak yada bu olmazsa direk tupleré bakacak

İnş hamileyimdir de gerek kalmaz o filme. Ne zormuş bu iş. Evliliğiğimin ilk ayında hamile kaldım. 10 haftalıkkem kalbi durduğu için bebeğimin kürtaj oldum. 1 yıl korunduk ne bilim böle olcağını. 1 yıldırda olmayınca acaba kürtajdan dolayı tüplerde mi hasar oldu diye korkuyorum bir ilgisi varmı onuda bilmiyorum tabi. Birde eşimin sperm hareketi biraz düşük çıktı ya da tek sorun bu bilmiyorum yaşayıp göreceğiz

kızlar iğneden 2 gün sonra gidip yumurta çatladımı çatlamadımı doktorunuz söylüyor ben gittim bu kadar stresin için de birde onu düşünmemek için

kızlar iğneden 2 gün sonra gidip yumurta çatladımı çatlamadımı doktorunuz söylüyor ben gittim bu kadar stresin için de birde onu düşünmemek için

Valla benim dr çağırmadığı için gitmedim. Ama 2. Gün yumurtam ağrıdığı için çatladı diye düşündüm 2 ayda bu ayda ağrı oldu biraz şiddetli bu kez sanırım 2 yumurta olduğu içindi bilmiyorum

ben dayanamayıp gittim :) aynen canım ondan da olmuş olabilir ben hissetmedim çatladığını benim 1 yumurta vardı geçen ay tabi adet oldum inşallah sizlerin olumlu sonuçlanır

Aynen canım bu ihtimal olmasa insan o zaman gecikirss sevincek bunda bile sevinemiyoruz sonucu bilmeden. Bundan dolayı pazartesi ben bir test yaptırayım en iyi hakkımızda hayırlısı artık
Yaptır canim haber ver bizede mutlaka :)

Kızlar slm benim de ilk aşılama tutmadı dün 2. Aşılama yapıldı insallah tutar heyecanla sonucu beklemeye basladik tekrar allah hepimizin yardımcısı olsun insallah :)

Umut_1987 cnm bende senin gibi dr muayene etmedi ama ilk aşılama da bende de kist oluştu bence kanama şeklinden anladim ben çünkü daha once kist oluştu ve kendi kendine döküldü bende doktoruna düşmek cok önemli gerçekten doğru düzgün ilgilenmiyorlardı yoksa

Selam herkese bende 2 aydır ilaç kullanıp ardından çatlatma iğnesi oluyorum 3 aylık evliyken hamile kaldım ve 6. Haftada düşük oldu şimdi 2 sene oldu evliyim bidaha hamile kalmadım ilk ay klomen kullandım 2 tane yumurta oluştu iğne oldum tabi hastalandım sonra bu ay serophene kışladım iğne oldum şimdi adetim 2 gün geçti karın ve kasık Ağrı'm oluyor ara ara bakalım nolucak

Merhaba kızlar bugun 10 gunum test yaptım ıyıce sılınmıs ısıkta belli oluo sanırım ıgne etkısı gectı ne zaman test yapmalıyım ıcım ıcıme sıgmıo ama bı yandan ıcım buruk olmuycak dıe

canım çok erken yapmışsn dicem aynı şeyi zamanında bende yaptım :) ümidini yitirme canım sabret 15. günden sonra test yap çıkmazsada adetin geçerse yaparsn inş.gebesindir

canım çok erken yapmışsn dicem aynı şeyi zamanında bende yaptım :) ümidini yitirme canım sabret 15. günden sonra test yap çıkmazsada adetin geçerse yaparsn inş.gebesindir
İnşallah canım ılacın etkısı ne zaman gecıo ona bakmak için yaptım 5 gun daha bekliyim o zaman olsa cıkar hrrhalde demi idrara gecer yani bşy sprucam canım sımdı benım olsa coktan yerlesmıstır ve kanda yükselmeye baslamıs tir ıdrar sılınmek yerıne koyulasması gerekmio mu hcg varsa nie silinsin yanlıs mı biliyorum

canım o kadar iyi bilmiyorum ama bu işinde bi aşamaları var önce kana karışıyo 6 8 gün arası daha sonra bi o kadar belki daha fazla idrara karışması sabır diliyorum herkese beklemek çok çok zor
canım bende pek anlamıyorum ama bunların bir aşaması var hcg 6 8 günde kana karışıyo bi o kadar belki daha fazla sürede idrara karışıyo beklemekten başka çare yok Allahtan sabır diliyorum hepimize çok çok zor.

Anladım canım bekleyıp gorcez o zaman hakkımızda hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…