Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

selam arkadaslar catlatma ignemi 28.03 de yaptirdim bugun igneden sonra 20.gunum test yaptirmali miyim bir onerisi olan var mi cikmazsa diye cok endiseliyim.

selam arkadaslar catlatma ignemi 28.03 de yaptirdim bugun igneden sonra 20.gunum test yaptirmali miyim bir onerisi olan var mi cikmazsa diye cok endiseliyim.
a.slm canım hoşgeldin adetin geciktimi bi kaç gün gecikme yapabiliyor iğne ama test yaptır çıkar nasıl sabrettin bu kadar :) hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gebesindir...

valla sabretmek cok zor ama yinede inanamiyor insan daha beklim diyor bana gore 3 gun gecti doktor da 21.gun ters yap demisti yani yarin bakalim belki test yaparim evde

valla sabretmek cok zor ama yinede inanamiyor insan daha beklim diyor bana gore 3 gun gecti doktor da 21.gun ters yap demisti yani yarin bakalim belki test yaparim evde
evet çok zor Allah bol sabır versin hepimize bende klomen kullandım pazartesi gidicem çatlatma iğnesi verir yine sanırım hayırlısı...Yap canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

İnşallah seninde isteyen herkesin de en hayırlı zamanda olur ne kadardır uğraşıyorsunuz canım

Ben 3yillik evliyim ilk yılı iki haftalık dusuk oldu bir daha da olmadı insllh bu sefer olur bir sorun yok diyorlar ama neden olmuyor bende bilmiyorum

Ben 3yillik evliyim ilk yılı iki haftalık dusuk oldu bir daha da olmadı insllh bu sefer olur bir sorun yok diyorlar ama neden olmuyor bende bilmiyorum
inşallah vakti zamanını bekliyor canım sabretmek lazım bitkisel şeyler denednmi bilmiyrm ama ben çörek otu bal ve tarçın karışımı yaptım kendime yumurtalıklar için faydalıymış

Adaçayı içtim bir sure onun dışında soğan kuru denedim o kadar iğne yaptık bu ay iki yumurtam vardı inşallah biri tutmuştur

Sende mutlaka yaz ben herkese dua ediyorum inşallah ümitsiz kimse kalmaz nerde yaşıyorsun sorması ayıp olmazsa

Hemşerimiz desene orduluyum ama yurt dışında yaşıyorum ne yazıkki yoksa ön kere test yapmıştım burda anca biriyle gideceksin

Merhaba, femara ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ay. Adet beklediğim normal tarihte önce koyu sonra biraz daha açık ama çok az kanamam oldu . Ve negatif diye düşündüm. Ve bugün 17 nisanda biraz önce kanamam olduğunu farkettim. Normal adet tarihime 11 gün var. ovitrelle kullandıktan sonra böyle birşey yaşayan varmı arkadaşlar.. Şimdiden teşekkürler.

Ben catlatma ignesiyle hamile kaldim kizlar yalniz biz doktorun verdigi gune uymadik igneden onceki gun iliski ve takip eden 3 gun her gun iliskiye girdik ve somic bebisimizi bekliyoruz allah hepinize nasip etsin

Ben catlatma ignesiyle hamile kaldim kizlar yalniz biz doktorun verdigi gune uymadik igneden onceki gun iliski ve takip eden 3 gun her gun iliskiye girdik ve somic bebisimizi bekliyoruz allah hepinize nasip etsin[/QUO
Ben catlatma ignesiyle hamile kaldim kizlar yalniz biz doktorun verdigi gune uymadik igneden onceki gun iliski ve takip eden 3 gun her gun iliskiye girdik ve somic bebisimizi bekliyoruz allah hepinize nasip etsin
hayırlı olsun canım Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.bi kaç sorum olacak kaç yumurtan oluşmuştu ve neden bebeğiniz olmuyordu canım

Kızlar slm nasılsınız bende heyecanlı ve meraklıyım ne olacak cuma günü bilmiyorum Bugün 2. aşılamanın 12. günü ve gebelik testinde çok silik bir çi,zgi çıkıyor sizde gerçekten doğrumu yoksa yanlışmı'dır . ilacın etkisi kaç gün sürüyor acaba bilen varmı düşünmekten kafayı yiyeceğim Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…