- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Ayy canim benim ben de acemiyim ama hamilesin insaallahkızlarr degerım 14.100 çıktı ben sımdı hamılemıyım adetıme 4 gun var ne olur bı cvp verınnn
Ben de persembe yaptircam bakalim ama 12 gunde ignenin etkisi bu kadar kalir mi yahu prospektusunde 10 gun diyorAyy canim benim ben de acemiyim ama hamilesin insaallah
Insaalkah canim artar bi idrar testi daha yapsanapersembe tekrarlıcam ıns artar kızlar adaaa sevıneyımm mıı bılmedım bı el atın su konuya adet tarıhım 27.si
Ejdacım inşallah hamilesin ben başka topiklerde böyle çok arkadaş tanıyorum...13 ile 27 ile başlayıp değerleri yükselenyapıcam bırazdan canım
Ben 10.gunundeyim ya bisey sorcam igneyi vuruldugumuz gunu 1. Gun sayiyor muyuzsen kacıncı gunundesın ıgnenın
Ben 13 ünde vuruldum iğneyi...saymadım o günü bugün 10. gün sayıyorum...Hatta benim çatladığı zaman çok sancım oluyo anlıyorum... Benim 4 yum vardı 15 i sabah 10 gibi çatladılar...o günden sonrasını sayıyorum daha sağlıklı olsun diye...Ben 10.gunundeyim ya bisey sorcam igneyi vuruldugumuz gunu 1. Gun sayiyor muyuz
Ay canim insaallah hamilesin bana da dua et...valla bende 11 aralık vuruldum 22 aralık kan verdim bu değer cıktı ıste canım
Ayni gin vurulmusuz canim o zaman benim de 10 benim 1 yumosum vardiBen 13 ünde vuruldum iğneyi...saymadım o günü bugün 10. gün sayıyorum...Hatta benim çatladığı zaman çok sancım oluyo anlıyorum... Benim 4 yum vardı 15 i sabah 10 gibi çatladılar...o günden sonrasını sayıyorum daha sağlıklı olsun diye...Matematik profesörü olucaz yakında Döllenmeye göre hesaplarsak daha sağlıklı sanırım çünkü döllendikten sonra 7-10 gün arasında yerleşiyor sonrada b-HCG salgılıyor
Hadi hayrlisi canim benim koyu ciktiysa bence hamisssin dua et bize dekızlar idrar testi yaptım 2.çizgi koyu cıktı bugun 12.gun ıgnenın sanırım varr :))hep dualrımda olucaksınn canlarım benımm sızde bana dua edın olurmu
Benim geçen ayda 4 yum vardı ama olmadı...Ayni gin vurulmusuz canim o zaman benim de 10 benim 1 yumosum vardidoktora sordum neden az diye o da normali bi dedi beni mi kandirdi acep
Hmmm anladim canim .. biz de mi yapsak yarin kan tahliliBenim geçen ayda 4 yum vardı ama olmadı...1 tane yada 4 tane ona takılma canım...günde 2 tane sabah akşam kullandım klomen... yumlarımın gelişimi normaldi ama ihtimali arttırmak için başladık biz...Birde en önemlisi 4 yum demek 4 aylık yumurtayı 1 ayda tüketmek demek...Ben 2 ayda 8 yumla 6 ay daha erken menepoza giricem yani göreceli bir kavram yum olayı...
Insaallah bizlerinde olurkızlarr ne olur uzulmeyın bol bol dua edelım bızde anne olucaz bı gun ınanaın ısyerındeyım aglayarak yazıyorum bunları hepınızı anlıyorum o kadar zorkı yasadııklarımız Allah sabrını verıyo ama benımde 1 tane yumurtam vardı 21 mm tek yumrtaya falan takılmayın Allah ol dedıkten sonra her sey olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?