Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

10.günü çok silik çıktı bugun gıttım kan verdım deger 14,100 nese sımdı 12.gun bı daha ıdrar testı yaptım sılık deıl koyu cıktı sımdı t bolgesı

ada sende yapsana canım silikte olsa belkı bı sey cıkar

ada sende yapsana canım silikte olsa belkı bı sey cıkar
Canim ben yapmistim cook silik cikmisti yani zor gorunuyordu... dun test aldim esime bunu sakla benden dedim yapmiyim diye yarin yapcm sana sonucu soylerim

10.günü çok silik çıktı bugun gıttım kan verdım deger 14,100 nese sımdı 12.gun bı daha ıdrar testı yaptım sılık deıl koyu cıktı sımdı t bolgesı
Ayy masallah canim peki sen hic belirti yasadinmi kasik agrisi batma falan

tmm canım valla ben hala hamıleyım dıyemıyorumm bugun 12.gun bu kadar koyu cıkmaz herhalde sımdıkı yaptıgım test dıyorum somra cok sevınme ıgnenın etkısıdır dıyorum yanı delırmeye az kaldıı Allahım ne zor seyler yaw

Canim soyle dusunuyorum ignenin etkisi olsa cizginin gittikce daha silik cikmasi lazimdi senin ki koyulasmiz Allah in izniyle hamissin bence

daha yenı evlıymıssınnn canım benımm ben 4 yılıma gırdımm hıc mrk etme olucak bak görr

ooyy cok yenı ıstıyosun be canımm daha olurr 6 ay nekii..ben 4.yılımı gırıyorumm evleneli yasım 24:)ben kucugum daha da esımın yası var
Ya yillardir ug
kızlar idrar testi yaptım 2.çizgi koyu cıktı bugun 12.gun ıgnenın sanırım varr :))hep dualrımda olucaksınn canlarım benımm sızde bana dua edın olurmu
Canim isalla hamilesindir bnde sabirsizlandim artik guzel seyler duymayada ihtiyacimiz var forumda ki umidimiz her ay gectikce kirilmasin hayirli haberler verirsin isalla burdan hepimuze :)

valla alsericimm 12.gün koyu cıktı t blgesı sen kacıncı gunundesın yapsana bı tane.

canım bana adetten 5 gun sonra adet olmazsan kan testı yaptır dedı ama ben ıgneyı olduktan sıonra test yapmaya basladım ılk koyu kırmızı cıktı ılk gun gıt gıde azaldı 10.gunn baya sılıklestı 11.gun bıraz koyulastı 12.gunn yanı bugun bı yaptım aynı ılk zamankıler gıbı koyu 2 cızgı olustu.mantıken dusundugumde ıgnenın etkısı bı sure sonra gectı ama daha sonrasında hamıle kaldıysam beta hcg artmasıyla yıne koyulasmaya basladı su 2 gun cok zor beklemek ıns degerım artardaa sızlerede umıt olurum

Insaalkah artar canim ben de 2 gun sonra doktora gidicem

canım tebrik ederim hamilesin değer yüksek sana bir kaç sorum olacaktı müsait misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…