Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

canım hıc akıntımda artma yok ama goguslerıme ara sıra kramp gırıyo bıde kasıklarım ani harakete bıcak saplanıyo bı de yorgunluk oldu su bı kac gundur vucut hep usume halınde senın kacıncı gun canım beklemedemısın

yerlesme kanı deıl ama dun aksam kasıklarımda cok kotu bı agrı hıseetım sankı biri kuvvetlıce ısırdı bıraktı ondan sonra bugun ıdrar testı dunkunde daha koyu cıktı sanırım yerlesti ama kan olmadı

anladım canım hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor bende meraktan sordum akıntın artmadı mı

canım ben gecen senede bu tedavıyle hamıle kaldım hemde ıkızlere ama kaybettım aradan 1 sene gectı yıne tedavıye basladım bu ay ılk denemem

canım ben gecen senede bu tedavıyle hamıle kaldım hemde ıkızlere ama kaybettım aradan 1 sene gectı yıne tedavıye basladım bu ay ılk denemem
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et gebelik belirtilerini bizimle paylaş canım

tmm canım benım hep dua edıyorumm ınan bana cok zor bılıyorum bıraz daha sabır ben 4.yılıma gırdımm o kadar uzuldum o kadar yıpranndımm kı cok dua edıcemm soz

Canim benim umitsiz olma guzel dusun guzel olsun benimde ilk denemem olumsuz olursa cok uzulcem ama her tedavide bebisime daha cok yaklastigimi dusuncem Rabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insaallah
bugün kontrole gittim büyümemiş bile yumurtalar 12 mm olmuş ikiside diğer sefer 18-19mm'di

kızlar idrar testi yaptım 2.çizgi koyu cıktı bugun 12.gun ıgnenın sanırım varr :))hep dualrımda olucaksınn canlarım benımm sızde bana dua edın olurmu
İnşallah hamilesindir ve bize bol bol dua edersin canım

inş canım benım 12.gun ıgne etkısı mı kalır mı kızlar bı arastırın yaa bebek olmadan kanser olcam tobe tobe dusunmekten

ayyyy kızlarr benimde gonalf + ovitrelle ile yola çııktım ikindi çatlatma iğnem.. bugün iğneden sonraki 3 gün.. olumlu sonuç alan var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…