o yükselir hiç korkma peki hiç hamilelik belirtisi olmadı mı örneğin yerleşme kanı ve akıntıda artma gibi...musaıtım canım buyur kan testım dun 14 çıktı
anladım canım hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor bende meraktan sordum akıntın artmadı mıyerlesme kanı deıl ama dun aksam kasıklarımda cok kotu bı agrı hıseetım sankı biri kuvvetlıce ısırdı bıraktı ondan sonra bugun ıdrar testı dunkunde daha koyu cıktı sanırım yerlesti ama kan olmadı
bugün tam bir hafta oldu bekliyorum canım senin kaçıncı denemenartmadı senın ıgne vurulalı kac gun
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et gebelik belirtilerini bizimle paylaş canımcanım ben gecen senede bu tedavıyle hamıle kaldım hemde ıkızlere ama kaybettım aradan 1 sene gectı yıne tedavıye basladım bu ay ılk denemem
bugün kontrole gittim büyümemiş bile yumurtalar 12 mm olmuş ikiside diğer sefer 18-19mm'diCanim benim umitsiz olma guzel dusun guzel olsun benimde ilk denemem olumsuz olursa cok uzulcem ama her tedavide bebisime daha cok yaklastigimi dusuncem Rabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insaallah
İnşallah hamilesindir ve bize bol bol dua edersin canımkızlar idrar testi yaptım 2.çizgi koyu cıktı bugun 12.gun ıgnenın sanırım varr :))hep dualrımda olucaksınn canlarım benımm sızde bana dua edın olurmu
Benimde yarın 1 hafta olucak inş beraber hamiş kalırızbugün tam bir hafta oldu bekliyorum canım senin kaçıncı denemen
Evet canım ilk denemem bu ay klomen + çatlatma iğnesi bakalım hayırlısıkaramel sende mı catlatma ıgnesı oldun canım
Allah korusun canım içini ferah tut bence hamilesindirinş canım benım 12.gun ıgne etkısı mı kalır mı kızlar bı arastırın yaa bebek olmadan kanser olcam tobe tobe dusunmekten
Hadi hayirlisi kizlar bu ay hepimiz hamis olalim insaallahEve
Evet canım ilk denemem bu ay klomen + çatlatma iğnesi bakalım hayırlısı
inşallah canım benm 2. dememBenimde yarın 1 hafta olucak inş beraber hamiş kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?