Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Klomen kullandin mi canim
Klomenin dozunu arttiriyorlar sanirim buyumesi icin

Canim insallah buyur o zamana kadar bol dua et ben de edicem
ben çok stres yapıyorum gecen ay böyle değildim bu ay belki bu stresden dolayı büyümedi ama elimde değil eşim çok istiyor bana çok destek bu konuda belli etmemeye çalışıyor ama ben çok üzülüyorum

Bizde 7 aylik evliyiz .. ama doktora yni gittim tedaviye yeni basladim keske daha once gitseydim
ben polikistik over olduğunu bildiğim için bekarkende kontrollere gidiyordum doktorum evlendikten sonra bebek için geç kalma dediği için bu kadar acele ediyorum biraz da

saliha canımm benım bundan oncekı klomen kullanısıma 2 adet klomen kullandım yumurta 12 mm bırak ultrasonda yumurtalar gozukmedı bıle sen dusun.kasımda 2.klomene basladım gunde 3 cıkardı bı adet 21 mm yumurta olustu ve ertesı gun ıgne oldum ve sanırım su anda hamıleyım hıc mrk etme canım bı sekılde yumurta haraketlendırıyolar bunlara takma kafanı benım ıgneden 12 gun sonra testım pozıtıf guzel dusunelım guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…