Yumurtanin kam mm olmasi gerekio cnm igne vurulmasi icinbugün kontrole gittim büyümemiş bile yumurtalar 12 mm olmuş ikiside diğer sefer 18-19mm'di
Canım benim biri 18 diğeri 21 mm di o gün çatlama iğnesi vuruldum inş yardımcı olmuşumdurYumurtanin kam mm olmasi gerekio cnm igne vurulmasi icin
Hi anladm bn yarin kontrole gidicem yumurtaya bakilacak ona gore catlatma.ignesi oluck eger 18 mm olmamissa ?Canım benim biri 18 diğeri 21 mm di o gün çatlama iğnesi vuruldum inş yardımcı olmuşumdur
1ay öncekinde biri 18 biri 19 mm'di doktor tam büyümemiş ama iğne yapılabilir demişti yapmışitık olumsuz oldu bu defa 12 mm olmuşYumurtanin kam mm olmasi gerekio cnm igne vurulmasi icin
Cok merak ediyorum yarin ne olacak diye bir de muane ultrasonla mi oluypr1ay öncekinde biri 18 biri 19 mm'di doktor tam büyümemiş ama iğne yapılabilir demişti yapmışitık olumsuz oldu bu defa 12 mm olmuş
Evet klomen bitti 5 gun kullandim yarin kontrole cagirdiKlomen kullandin mi canim
Klomenin dozunu arttiriyorlar sanirim buyumesi icin
Klomen kullandin mi canim
Klomenin dozunu arttiriyorlar sanirim buyumesi icin
hayırlısı olsun canım ultrasonla olmuyor muayeneCok merak ediyorum yarin ne olacak diye bir de muane ultrasonla mi oluypr
Canim insallah buyur o zamana kadar bol dua et ben de edicemilaç dozunu artırmadılar cuma günü yendein muayene olucam büyüme varsa iğne yapılacak cuma gününe kadar ilaçda almıcam
ULtrason olsa iyi olurdu yaaaahayırlısı olsun canım ultrasonla olmuyor muayene
ben çok stres yapıyorum gecen ay böyle değildim bu ay belki bu stresden dolayı büyümedi ama elimde değil eşim çok istiyor bana çok destek bu konuda belli etmemeye çalışıyor ama ben çok üzülüyorumCanim insallah buyur o zamana kadar bol dua et ben de edicem
iğneden korkma, acıtmıyor hissetmezsin bileULtrason olsa iyi olurdu yaaaabide gobekten oluck sanirim igne heyecnim 2 kat artiyorrr
dua ediyorum tek çarem bu sizde dua edin rabbim kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın isteyen ve benim gibi burda uğraşan tedavi gören herkese nasip etsinCanim insallah buyur o zamana kadar bol dua et ben de edicem
Ne kadardir istiyorsunuz cnmben çok stres yapıyorum gecen ay böyle değildim bu ay belki bu stresden dolayı büyümedi ama elimde değil eşim çok istiyor bana çok destek bu konuda belli etmemeye çalışıyor ama ben çok üzülüyorum
9 aydır yeni evliyiz zaten ama eşimin yaşından dolayı geç kalmak istemiyor vbende öyle ama zamanımız var galiba rabbim nasip etmiyorNe kadardir istiyorsunuz cnm
Bizde 7 aylik evliyiz .. ama doktora yni gittim tedaviye yeni basladim keske daha once gitseydim9 aydır yeni evliyiz zaten ama eşimin yaşından dolayı geç kalmak istemiyor vbende öyle ama zamanımız var galiba rabbim nasip etmiyor
ben polikistik over olduğunu bildiğim için bekarkende kontrollere gidiyordum doktorum evlendikten sonra bebek için geç kalma dediği için bu kadar acele ediyorum biraz daBizde 7 aylik evliyiz .. ama doktora yni gittim tedaviye yeni basladim keske daha once gitseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?