- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Canim ya batmalar var ami bi sekilde kramp giriyor cikiyor sanirim regl olcam dimikumralada belırtıvarmı belırtı
Evet alttan giriyor bazen de alttan bacagima dogruyoo bendede var sanıyelık sonra gecıyoo alttan bı kramp gırıyo kasıgına dogrı dımı oo ıyı bı seykii test yaptınmı bı tanecık yap ıste
Yarin 11. Gun oluyor bemim yaptrym mi kan testi yanisorma canımm yaa ben butun ısı gucu bıraktımm hepınıze dua edıyorumm ee yarın carsambaaaaa ıstee hadı ınsss Allahım duy sesımızıı
Hic sorma canim ya yarin idrar yapiyim bakim persembe doktora gitcem zaten Allah im yardim et bizlerevalla benım 11.gun cıktı ıste yarın bı daha yaptırıcam artmıssa hamıleyım ama azalmıssa ılacdandır canım 13.gun yap benım gıbı tereddute kalma bence yarın bı ıdrar testı yap bakalım sılık cıkıcakmı benım bugun 12.gun koyu cıktı t bolgesı muhtemelen beta hcg 14ten artıyo kı koyulastı yanlıs yonlendırmıyım senı ama cıkmazsada uzulcen bu sefer kız ne zor ıslermıs bunlar sabır duaaa sureklı
Insaallah canim pozitif dusune dusune sevgi kelebegi oldumolucakk ıns sakın sıkma canını bu ay olmazsa ınan obur ay olucak Allah ızın versınn bu tedavı cok basarılı ben 2yede bunla kaldım hamıle hıc mrk etme olumlu dusun canım
içiyorum canım sen neden başlamadın bakim hamişlikten önce başlayın diyorlaryok daha yarın kesınlessın baslıcam hehehe sen ıcıyomusun bakım
gerçekten misaliha canımm benım bundan oncekı klomen kullanısıma 2 adet klomen kullandım yumurta 12 mm bırak ultrasonda yumurtalar gozukmedı bıle sen dusun.kasımda 2.klomene basladım gunde 3 cıkardı bı adet 21 mm yumurta olustu ve ertesı gun ıgne oldum ve sanırım su anda hamıleyım hıc mrk etme canım bı sekılde yumurta haraketlendırıyolar bunlara takma kafanı benım ıgneden 12 gun sonra testım pozıtıf guzel dusunelım guzel olsun
11. Gunumkumralada kacıncı gun canım bugun
Baktim canim ama yokıyıce baktım tde bı sey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?