Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

yoo bendede var sanıyelık sonra gecıyoo alttan bı kramp gırıyo kasıgına dogrı dımı oo ıyı bı seykii test yaptınmı bı tanecık yap ıste

yoo bendede var sanıyelık sonra gecıyoo alttan bı kramp gırıyo kasıgına dogrı dımı oo ıyı bı seykii test yaptınmı bı tanecık yap ıste
Evet alttan giriyor bazen de alttan bacagima dogru testi carsamba yapicam canim bosuna umutlanmak istemiyorum off dua et canim ya gunler gecmiyor sanki

sorma canımm yaa ben butun ısı gucu bıraktımm hepınıze dua edıyorumm ee yarın carsambaaaaa ıstee hadı ınsss Allahım duy sesımızıı

valla benım 11.gun cıktı ıste yarın bı daha yaptırıcam artmıssa hamıleyım ama azalmıssa ılacdandır canım 13.gun yap benım gıbı tereddute kalma bence yarın bı ıdrar testı yap bakalım sılık cıkıcakmı benım bugun 12.gun koyu cıktı t bolgesı muhtemelen beta hcg 14ten artıyo kı koyulastı yanlıs yonlendırmıyım senı ama cıkmazsada uzulcen bu sefer kız ne zor ıslermıs bunlar sabır duaaa sureklı

Hic sorma canim ya yarin idrar yapiyim bakim persembe doktora gitcem zaten Allah im yardim et bizlere

olucakk ıns sakın sıkma canını bu ay olmazsa ınan obur ay olucak Allah ızın versınn bu tedavı cok basarılı ben 2yede bunla kaldım hamıle hıc mrk etme olumlu dusun canım

olucakk ıns sakın sıkma canını bu ay olmazsa ınan obur ay olucak Allah ızın versınn bu tedavı cok basarılı ben 2yede bunla kaldım hamıle hıc mrk etme olumlu dusun canım
Insaallah canim pozitif dusune dusune sevgi kelebegi oldum

yok daha yarın kesınlessın baslıcam hehehe sen ıcıyomusun bakım

gerçekten mi inşallah bebegini kucagına hayırla alırsın dun gecede cok kötü bigün geçirdim moralım çok bozuluyor ümitlerim tükeniyor ama sizin bu yorumlarınız yeniden ümitlendiriyor beni tşk ederim

uzulme kumralada duu bakalım bak bakım cok sılıkte olsa yokmu ada ıyıyce baak benım 11 gun cok sılıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…