Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

yerım senı been senınde olucakk bak gorr bılıyorumm cok zor beklemek ama bak ınan ben cok bekledımm hep dua ettım cevremdekı herkes hamıleydı kayınvalıdem soludukce ıcıme bı sey oturuyodu vee cok uzuluyodum eve gelıp aglama nobetlerıı offf bakk yıne geldı yasadıklarım sızlerı cok sevdımm bu arada hepınız cok ıyısınız canım sen hangı ıgneyı vurulmustun

Canim benim ben de seni cok sevdim yasim kucuk olsa bu kadar takmazdim belki
Ovitrelle vuruldum ben sen canim

pregnyl acaba pregnylin etkisi mi uzun suruyoo kıı kızlar

Günaydın ejda.öncelıkle hayırlı olsun hamıleymıssın.yorumları oku oku bıtıremedım :) dün yogunlukdanda bakamadım.bende sureklı buralarda gezınenlerdenım :) herkes burda bırbırıne destekcı bol dualardayız.sevındım klomen sonrası hamıle kalmana.rabbım tez zamanda bızlerede nasıp etsın.benımde 3.denemem.dun aksam tekrardan gıttım doktora tekrardan klomene devam.daha ılac kullanmadan yumurtalar sımdıden gelısmıs :) 31 inde tekrardan gıdıp ne durumdalar dıye bakılıp ıgneye de devam.umutlar tukenmesın herdaim olsun basucumuzda.sende bızlere bolbol dua et.bende 1 hafta sonra dolu dolu 2 yıllık evlı olcam.ınsallah bu yıl hepımıze bebıslı gelır

Ben de olmayan 2. Cizgiyi oldurmaya calisiyorum pilotla cizesim geldi tey tey

merhaba kızlar :) belki biliyorsunuzdur ,tüm gelişmeleriyle yazmıştım burda . 2 ay önce femara ,sonrasında pregnyl çatlatma iğnesiyle hamileydim.fakat 5 haftalığımda kanamayla bebeğimi düşürmüştüm.. çok küçük bir operasyonla bebeğimi aldılar.. fakat ellerimi açtım ve hayırlısı buymuş deyip şükr etdim.. tamı tamına geçen ayın 23ü,kürtaj olmuştum.dğn kan testiyle hamile olduğumu öğrendim :) halbuki ,beraber olduktan hemen sonra duş alırdım hep .hiç belki hamile kalırım diye düşünmedim,hiç korumadım kendimi..öncesinde hiç inanmazdım mucizelere ,ama şimdi,tam da 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. bugun rüyamda da 2 yaşında oğlan çoçuğuyla öyle eyleniyorduk ki eşimle birlikde ,anlatamam ... herkes babasına mı bana mı benziyor diye konuşuyordu :) 7 aylık evliyim ,reql düzensizliklerim oluyordu... 1 hafta önce teyzem bana sormadan hoca mı baaşkası m tam bilemiyorum ,(çunki hiç ama hiç inanmıyorum) ona danışmış ve o da bende düğünden sonra hemzad olduğumu ve bebeğin de bunun için düştüyünü ,yine hamile kalırsam yine düşeceyini söylemiş.. tabi ki ,önceleri hiç önem vermedim.. ama dün hamileliyimi bildikten sonra bi korku sardı içimi.... bilgisi olan varsa lğtfen yardımcı olsa sevinirşm...Allah hepimizin kucağını doldurur inşAllah

sevenmcim canım benım yumurtaların gelısmesı olumlu bı sey tedavın ıyı gelısıyo bana ınan okumusundur bundan bı ay once yumurtam bıle gozukmedı bu cok guzel bı sey yumurtanın olusması ınss olucak canım bak ınan yarın tam haber verıcem sıze degerım 14 tu artmısmı azalmıss mı yalnız sızlere bı sey sorucam beta hcg yukseldıkce ıdrarda koyulasır demı bılgısı olan varmı kızlar sevem sen en zaman vurulcan ıgneyı..

Koyulasıyor dıye bende duymustum.benım cok sukur yumurtalardan yana sıkıntı yok.tek sıkıntım rahımde yumurtalara yakın polip vardı ıkı kere amelıyat oldum.ıkıncı amelıyat sonrası doktor bu ılaca baslamamı onerdı.cunku polıp gebelıge engel oldugu ıcın.5 gunluk klomen verdı 31 aralıkda gıtcem buyuk ıhtımalle ıgne olcam. gecen ay ıkı tane olmustu boylarıda ıyıdı tutmadı.kısmet deılmıs.ınsallah bu ay tutar dıye umut edıyorum.

ada uzme kendını lutfen neden bu kadar umutlandırdın kendını ılle hemen o ay olcak dıye bı sey yok en azından tedavıyle bı adım yaklasıyoruz bebıslerımıze yaa yumurtamız olmasa ınsanların ne dertlerı var kadının yumurtası yok ona bıle nakıl yaptı hamıle kaldı daha ne dıyım ben sana yeterkı bıraz sabırr lutfen

Canim cok tesekkur ediyorum biraz aglamasam rahatlayamazdim simdi biraz temizlik yapip kendime geleyim

benım evı b.. goturuyo varsa dıye egılmıyorum yururken bıle gobegım tıtremesın dıye bıde yoksa sen benı gor sımdıkı aglamayı sana dıyorum da hehehe

Sana da geleyim temizlige ben sinirliyken cok iyi temizlik yaparim
Agla agla yarin kahkaha atacaksin insaaallllah

hadı yaa valla canım calısırken cok zor ınsan ısten gelınce dınlensınmı yemekmı yapsın evımı toplasın hadı kolay gelsın ben mesgul etmıyım senı

pregnyl acaba pregnylin etkisi mi uzun suruyoo kıı kızlar
ejda cım hemen hesapladım sen öyle diyince ilk 24 saatte %80 gidiyo iğnelerin... Sonrada her 30 saatte bir yarılanıyo...Yani yarılanma ömrü 30 saat olunca; örneğin ben ane 5000 lik vuruldum 10000...bunun %80 gidince ilk gün 2000 kalıyo...ordanda 1/2 hesaplaya hesaplaya tam 8*30=240 saatte bitiyo kandaki etkisi buda 10 güne denk geliyor
çok uzun anlattım ama özetle 12. gün hiç etkisi kalmıyor vücutta pregnylinBende 13 ünde yaptırdım iğneyi sabah freely idrar testi yaptım belli belirsiz bir çizgi gördüm gibi yada halisülasyon görüyorum artık orasını bilmiyorum

Aslim ben de 13 unde yaptirdim igneyi ama ovitrelle
Hadi insallah hamissindir

aslıcımm 11.gun benımde sılıktı zar zor hayalat gıbı aradan 2 gun gectı bugun kopkoyu t cden bıraz daha sılık bende sasırdım bırden artınca ıns senınde oledır 2 gun sonra tekrarla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…