Canim benim ben de seni cok sevdim yasim kucuk olsa bu kadar takmazdim belkiyerım senı been senınde olucakk bak gorr bılıyorumm cok zor beklemek ama bak ınan ben cok bekledımm hep dua ettım cevremdekı herkes hamıleydı kayınvalıdem soludukce ıcıme bı sey oturuyodu vee cok uzuluyodum eve gelıp aglama nobetlerıı offf bakk yıne geldı yasadıklarım sızlerı cok sevdımm bu arada hepınız cok ıyısınız canım sen hangı ıgneyı vurulmustun
Günaydın ejda.öncelıkle hayırlı olsun hamıleymıssın.yorumları oku oku bıtıremedım :) dün yogunlukdanda bakamadım.bende sureklı buralarda gezınenlerdenım :) herkes burda bırbırıne destekcı bol dualardayız.sevındım klomen sonrası hamıle kalmana.rabbım tez zamanda bızlerede nasıp etsın.benımde 3.denemem.dun aksam tekrardan gıttım doktora tekrardan klomene devam.daha ılac kullanmadan yumurtalar sımdıden gelısmıs :) 31 inde tekrardan gıdıp ne durumdalar dıye bakılıp ıgneye de devam.umutlar tukenmesın herdaim olsun basucumuzda.sende bızlere bolbol dua et.bende 1 hafta sonra dolu dolu 2 yıllık evlı olcam.ınsallah bu yıl hepımıze bebıslı gelıryerım senı been senınde olucakk bak gorr bılıyorumm cok zor beklemek ama bak ınan ben cok bekledımm hep dua ettım cevremdekı herkes hamıleydı kayınvalıdem soludukce ıcıme bı sey oturuyodu vee cok uzuluyodum eve gelıp aglama nobetlerıı offf bakk yıne geldı yasadıklarım sızlerı cok sevdımm bu arada hepınız cok ıyısınız canım sen hangı ıgneyı vurulmustun
Hemen kisa capli arastirma yap bakalimpregnyl acaba pregnylin etkisi mi uzun suruyoo kıı kızlar
Canim cok tesekkur ediyorum biraz aglamasam rahatlayamazdim simdi biraz temizlik yapip kendime geleyimada uzme kendını lutfen neden bu kadar umutlandırdın kendını ılle hemen o ay olcak dıye bı sey yok en azından tedavıyle bı adım yaklasıyoruz bebıslerımıze yaa yumurtamız olmasa ınsanların ne dertlerı var kadının yumurtası yok ona bıle nakıl yaptı hamıle kaldı daha ne dıyım ben sana yeterkı bıraz sabırr lutfen
ejda cım hemen hesapladım sen öyle diyincepregnyl acaba pregnylin etkisi mi uzun suruyoo kıı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?