- 6 Kasım 2014
- 293
- 371
- 73
- 38
Dualarım seninle canım hiç merak etmecanım be eczanede calsıyorum zaten burda yanımdakı saglık ocagına verdım bugun. yarın sabah sonuclar cıkıcak ama kalbım agzımda bıde dıyorum ıdrar pozıtıf ama kan testi sıfır cıkıcak dıyee valla sıyırmaya az kaldı hemen sabah olsa barı degerım 14 tu canım pzrtesı ıns artmıstır dusmemıstır dua et
Canim inan dershanede calisiyorum tenefus olsun da mj lari okuyayim diyorum.. isalla hamilesindir bizim icinde umut olur. Bnde bugun dr gittim 1 yumurta olusmus ve cok iyi gorunuyor dedi. 15mm mis cuma tekrar cagirdi.. herald igne cumavurulurum. Klomen biteli 2 gun oluyo 15 mm olmasi iyi mi sizce yavas mi buyuyo ?sabah haber verıcem
ASLI BISEY SORCAM ESTROFEM VE PROGESTANI NE ICIN VERDI DOKTORUN SANA ? BANADA PROGESTANI HER IGNE GUNU VERIO AMA BEN KULLANMIYORUM BIKERE KULLANDIM ACAYIP BAS DÖNMESI YAPTI KENDIMI SARHOS HISSETTIM.HATTA ESTROFEMDE VERMISTI ODA COCUK TUTUNMA YERI STRESTEN INCELMIS FALAN DEDI ONUN ICIN VERDI ONUDA 3 GUNLUK KULLANMISTIM.YANI OKADAR COK SEY ANLATTMISTIKI DOKTOR ARTIK KAFAM KARISMISTIİnşallah...Bu sabah test yapıyorum eşim kapıda bekliyo...Ben belli etmiyim ona negatifse üzülmesin diyorum ama...Bu ay çok hevesli...Onun spermiyogram testleri yapıldı herşey normal çıktı... Benim tahliller yapıldı prolaktinim yüksekmiş dostinex verdi doktor düşürmek için hemen düşüyomuş zaten...Hıh dedik sorunu da bulduk...estrofem,progestan bütün olabilecek durumlar için ilaçlarım tamam...Hapkolik oldum resmen... Allah'ım yüzümüzü güldürsün10 tane test aldım ggden zaten... 2 gün arayla yapıyım diye...Yapınca haber veririm sizede Ejda sen bidaha kan testine ne zaman gideceksin?
Canım bende bi sürü ilaç kullanıyorum bu ay aynı anda başladım hepsine... Ayın başında aynı sıkıntılar bende de oldu ama çok şükür bünyem alıştı...ASLI BISEY SORCAM ESTROFEM VE PROGESTANI NE ICIN VERDI DOKTORUN SANA ? BANADA PROGESTANI HER IGNE GUNU VERIO AMA BEN KULLANMIYORUM BIKERE KULLANDIM ACAYIP BAS DÖNMESI YAPTI KENDIMI SARHOS HISSETTIM.HATTA ESTROFEMDE VERMISTI ODA COCUK TUTUNMA YERI STRESTEN INCELMIS FALAN DEDI ONUN ICIN VERDI ONUDA 3 GUNLUK KULLANMISTIM.YANI OKADAR COK SEY ANLATTMISTIKI DOKTOR ARTIK KAFAM KARISMISTI
Yok ya benim ki hic takmiyor zaten daha olmasin hayatimizi yasayalim diyor degisik model benim kiheheheh kız adamdan cıkarma sınırını onlarada yazık bızımle bırlıkte uzuluyolarr sevınıyolarr paranoya oluyolarr adamlarıı delırttık ıyımı
Canim korkma sevineceksin Alkahin izniyle dua edicem senin icindeıns sonucları yaz canım ada bende cokmrk ıcındeyımm yarın olsada alsam su sonucu gene sevınemıcem kıı ben nıye sevınemıyorum korku var ıcımde varsada bı sey olcak sevıncım kursagımda kalcak nıye ole oldu yaa travma yasadım ondan offf:S adaa doktora kontrole mı gıdıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?