Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

İnşallah...Bu sabah test yapıyorum eşim kapıda bekliyo...Ben belli etmiyim ona negatifse üzülmesin diyorum ama...Bu ay çok hevesli...Onun spermiyogram testleri yapıldı herşey normal çıktı... Benim tahliller yapıldı prolaktinim yüksekmiş dostinex verdi doktor düşürmek için hemen düşüyomuş zaten...Hıh dedik sorunu da bulduk...estrofem,progestan bütün olabilecek durumlar için ilaçlarım tamam...Hapkolik oldum resmen... Allah'ım yüzümüzü güldürsün10 tane test aldım ggden zaten... 2 gün arayla yapıyım diye...Yapınca haber veririm sizede Ejda sen bidaha kan testine ne zaman gideceksin?

canım be eczanede calsıyorum zaten burda yanımdakı saglık ocagına verdım bugun. yarın sabah sonuclar cıkıcak ama kalbım agzımda bıde dıyorum ıdrar pozıtıf ama kan testi sıfır cıkıcak dıyee valla sıyırmaya az kaldı hemen sabah olsa barı degerım 14 tu canım pzrtesı ıns artmıstır dusmemıstır dua et

Dualarım seninle canım hiç merak etme eee sen eczanede çalışıyosan bu konularda daha bilinçlisindir bize nazaran...İnş önce sen sonra sırayla hepimiz bu ay müjdeli haberler veririz...

valla canım o kadar hayal kırıklıgı yasadım artık eczacı oldugumuda unutuyorum.bıde canı mantıken 11.gunu sılık cıkan testle degerım 14 olduguna gore 13.gunu yaptıgım test koyulastıgına gore bu beta hcg artıyokı bole yansıyo testlere ınan hastalara bakamıyorum ben hasta oldum beklemekde cok zor .d.d

sabah haber verıcem
Canim inan dershanede calisiyorum tenefus olsun da mj lari okuyayim diyorum.. isalla hamilesindir bizim icinde umut olur. Bnde bugun dr gittim 1 yumurta olusmus ve cok iyi gorunuyor dedi. 15mm mis cuma tekrar cagirdi.. herald igne cumavurulurum. Klomen biteli 2 gun oluyo 15 mm olmasi iyi mi sizce yavas mi buyuyo ?

Dun bnde aglamaya basladim ya hic cocugum olmucak diye daha tedavinin ilk ayi ve igne bile vurulmadim daha ama moralim cok bozuk.. bugun dr a sordum ilacin etkisindenmis cok agrili oluyor.. dun birlikte olmamiz gerekiordu agridan dayanamayip biraktik sonra aglama krizine girdim iste ((

ASLI BISEY SORCAM ESTROFEM VE PROGESTANI NE ICIN VERDI DOKTORUN SANA ? BANADA PROGESTANI HER IGNE GUNU VERIO AMA BEN KULLANMIYORUM BIKERE KULLANDIM ACAYIP BAS DÖNMESI YAPTI KENDIMI SARHOS HISSETTIM.HATTA ESTROFEMDE VERMISTI ODA COCUK TUTUNMA YERI STRESTEN INCELMIS FALAN DEDI ONUN ICIN VERDI ONUDA 3 GUNLUK KULLANMISTIM.YANI OKADAR COK SEY ANLATTMISTIKI DOKTOR ARTIK KAFAM KARISMISTI

alise test yaptınmı canım sen kacıncı gundesın unutuyorum hep kacıncı gunlerde oldugunuzu soruyorum tekrar k.bakmayın

Canım bende bi sürü ilaç kullanıyorum bu ay aynı anda başladım hepsine... Ayın başında aynı sıkıntılar bende de oldu ama çok şükür bünyem alıştı...
1. Folibol kullanıyorum günde 1 kez, folik asit olarak
2.Klomen kullanıyorum adetin 3. gününden itibaren 5 gün boyunca, yumurtalarımı büyütüyor
3.Dostinex kullanıyorum haftada 2 gün pazar perşembe, prolaiktin(süt hormonu) 25 olması gerekirken bende 46 çıktığı için
4. Estrofem kullanıyorum e 2 kez ,Klomenin yan etkisi rahim duvarı inceliyormuş, bebek tutunabilmesi için doktorumun tabiriyle rahmin böyle pofuduk pofuduk yastık gibi olması lazımmış
5. Pregnyl çatlatma iğnesi oluyorum yumurtalarım 19-21 mm arası olunca
6.Progestan kullanıyorum günde 3 kez bebeğin tutunmasına yardımcı olan bir hormon olduğu için...

1 ay içinde tüm bu ilaçları kullandım...önümüzdeki ayda devam edicem...Hamile kalırsamda Klomen ve Pregnyl hariç gibi yine 3. ay bitene kadar devam dedi doktorum...Hamilelikte de kullanılabilir ilaçlarmış...

Özetle böyle işte...İlaç manyağı oldum ama herşey bebeklerimizz gelsin diye...

HEY MASALLAAAAH :) BENDE O IKISINI KULLANDIM AMA YARIM BIRAKTIM.YAN ETKILERI COK OLDUGU ICIN.31 INDE GITCEM TEKRARDAN KONTROL AMACLA GUSEL ILERLEMISSE YUMURTALAR IGNE VURULCAK.3.IGNEM OLCAK ALLAHIN IZNIYLE.BAZEN DIYORUM BUKADAR HORMON ILACLARI KULLANIYORUZ BI YERDEN BOZCAZ BISEYLERI DIYEDE JKORKMUYOR DEILIM :) DEDIGIN ICIN HERSEY BEBISLER ICIN AMA INSALLAAAAH BU CEKTIGIMZ CEFALAR SEFAYA DÖNER TEZ ZAMANDA.

Eh iste yaptim ev fazla pis degilmis
Sonra kocimle tartistim kustum ona ohh canima degsin simdi benim gonlumu alma cabalarinda

heheheh kız adamdan cıkarma sınırını onlarada yazık bızımle bırlıkte uzuluyolarr sevınıyolarr paranoya oluyolarr adamlarıı delırttık ıyımı

heheheh kız adamdan cıkarma sınırını onlarada yazık bızımle bırlıkte uzuluyolarr sevınıyolarr paranoya oluyolarr adamlarıı delırttık ıyımı
Yok ya benim ki hic takmiyor zaten daha olmasin hayatimizi yasayalim diyor degisik model benim ki yarin doktora gitcem bakalim neler olcak

ıns sonucları yaz canım ada bende cokmrk ıcındeyımm yarın olsada alsam su sonucu gene sevınemıcem kıı ben nıye sevınemıyorum korku var ıcımde varsada bı sey olcak sevıncım kursagımda kalcak nıye ole oldu yaa travma yasadım ondan offf:S adaa doktora kontrole mı gıdıyosun

Canim korkma sevineceksin Alkahin izniyle dua edicem senin icinde
Doktor kontrolum var canim yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…