Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

kızlarr cok heycanlıyım bugun 14.gun yarın adet gunumm bugun ıdrar testım yıne 2 koyu cızgı 10 a dogru kan sonucum cıkıcak dua edınn ayy bayılıcaaaaam

kızlarr cok heycanlıyım bugun 14.gun yarın adet gunumm bugun ıdrar testım yıne 2 koyu cızgı 10 a dogru kan sonucum cıkıcak dua edınn ayy bayılıcaaaaam
Canim benim isalla hamilesindir ve oyle gorunuyo :))) isalla bizde iyi sonuc aliriz bu ay...

ama alseri hıc belırtı yok nasıl hamılelık buu kızz vallaha anlamadım sen gıttınmı doktora

ınss canımm yaa bu ıgnenın etkısı deıldır demı 14.gun alseri sence

ınss canımm yaa bu ıgnenın etkısı deıldır demı 14.gun alseri sence
Canim bnmde bu ay ilk deneme oldugu icin ignenin etkisi ne kadar surer bilemiyorum ama kumralada yorum yapmisti ya bi hesap yapmisti ignenin etkisi 10 gun suruyo diye... adet belirtisi var mi peku

Ben dun doktora gittim bir yumurta olusmus 15 mm dedi yarin tekrr gidicem 20 mm olduysa igne vurulucam ... gobekten oluyomus sanirim onun korkusu var ark lar hic anlamiyosun diyo ama korkuyorum iste ...

yoo yokkk canım goguslerde sızı var hafıf hafıf bulantı sen kacıncı gun yaptın negatig cıktı

kızz bı sey yok gobekten ınan kalcadan daha az acıyo ben rahım fılmıne canlı canlı gırdımm sen dusun tatlı olmasın bakım canın o kadar bebıs ıcın sabredıcez

kızz bı sey yok gobekten ınan kalcadan daha az acıyo ben rahım fılmıne canlı canlı gırdımm sen dusun tatlı olmasın bakım canın o kadar bebıs ıcın sabredıcez
Evet canim her sey bebis icinnnn... senin de ilk denemendi dimi bu tedaviyi

evet gecen sende bunla kaldım ama düştüü.alseri arkadasım almaya gıttı sonucları ben cok heycanlıyım gıdemedım o gıttı duaa ettt gelır bırazdan duaa eeeet

evet gecen sende bunla kaldım ama düştüü.alseri arkadasım almaya gıttı sonucları ben cok heycanlıyım gıdemedım o gıttı duaa ettt gelır bırazdan duaa eeeet
Cnim bnimmm inan senle o heycani yasiyorum Allahin izniyle olumlu sonuc cikicak isallaaaaa

Hadi bakalım canım valla bizde heyecanla bekliyoruz yazmıyorum ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı bence hamilesin hayırlı haber ver bize

hamileyimmmmm kızlarrr degerım 37 çıktııı ben sımdı hamılemıyım ınananamıyorumm pzrtesı tekrar kan bakılcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…