Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Fotoğraf ekleyemedim netten baktım Kumral ında dediği gibi 5- 50 arası 3 haftalık yani bebiş geliyooooooooo

kızlarr ınanmıyorumm hala sızı cok sevıyorumm canlarım benımmm ıns degerım artar dua edın

kızlarr ınanmıyorumm hala sızı cok sevıyorumm canlarım benımmm ıns degerım artar dua edın
ÇOK çok sevindim hayırlı olsun.rabbim sağlıklı bırsekılde kucagına almayı nasıp etsın.bızede dua et bol bol :)

sevem canım hepınıze dua edıyorumm Allah saglıklı bı gebelık gecırsın ıns sevıncım kursagımda kalmasın aminnn

ejda test yaptırdın mı kesin hamile misin

artar tatlımm artar çok sevindimmm inş darısı başımıza sen şimdi bol bol dinlen yalnız canım bebiş iyice tutunana kadar

cok kucuktur dusunsene 37 3 gunluk felan sanırım bebıs ;:):)aslım sen yaptınmın test

cok kucuktur dusunsene 37 3 gunluk felan sanırım bebıs ;:):)aslım sen yaptınmın test
minicikkk o annesiiyok canım yapmadım daha günümün geçmesini bekliycem sanırım belim çok ağrıyo bide dün gece kasıklarıma ağrı girdi çok hastalanıcam herhalde diye düşünüyorumondan yapmak istemiyorum testi

Doktora gittim tedavi surecini hizlandiralim dedim hsg cekelim 1 yil beklemek istdmiyorum dedim ayy cok korkuyorum hsg den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…