Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

adacımm ben canlı canlı cekındım anestısız hıc bı sey yok korkma 2 sn bı adet sancısı hıssedıyosun o kadar zat6en ıslemın bıtmesı 3-4 bı sey vallaha korkma

Kizlar progesteronum 5.6 cikmis ne demek
Iyi dedi gebelik beklentisi olabilir dedi bisi anlamadim

Ya arkadaslar bnde mi isteyim acaba rahim filmi sizce bi kac ay bu tedaviyi deneyim mi,... degerlerden anladilmio ki tuplerde sorun olup olamayacagi ?

Kızlar bugün benim iğneden sonra 16 cı gün yarın adet günüm ben aynı zamanda günde 2 defa progesteron kullandım bugün de son gün adeti geciktiriyormuş başınıza geldimi bıraktıktan kaç gün sonra hastlndnz

merhaba.test yapdınmı ? istersen yap,varsa çıkar büyük ihtimal.inşAllah olur

Arkadaslar doktordan geliyorum simdi 21 mm olmus yumurta ignemi vuruldum simdi midem bulanio oyle bir yan etkisi var mi psikolojik mi

Senin doktor iyiymis bize saat vermedi bugun ve sonra gunasiri dedi
Canım bence bu ilişki saatleri tartışılır çünkü tam çatlama zamanını onlarda bilemiyor ben yumurta takibi oldum 3 gün hastaneye gittim hem kan aldılar LH hormonuna bakmak için bide ultrasona girdim yumurtanın büyüklüne göre 3 gün gitimde Akşama çatlatma ignenezi olun dedi ve bugün yarın ertesi gün ilişki dedi hergün yani bence hergün yapmak daha iyi riske atmamak için ben bu arada fransdym

merhaba.test yapdınmı ? istersen yap,varsa çıkar büyük ihtimal.inşAllah olur
Yapmadım canım çünkü Nisan 2014 dede aynı tedavi oldum ve çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra 18 ci gün hastalandım benimde yarın 18 ci gün Ondan bekliycem napim ya hayırlıs olsun inşallah belirti dersen hiççç bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…