Rahim filmimi oluyor canim o....Doktora gittim tedavi surecini hizlandiralim dedim hsg cekelim 1 yil beklemek istdmiyorum dedim ayy cok korkuyorum hsg den
Evet canim rahim filmi alseri yas kac seninRahim filmimi oluyor canim o....
Bnim yas 26 canim seninE
Evet canim rahim filmi alseri yas kac senin
Kumral ada sen tahlil mi yaptirdinKizlar progesteronum 5.6 cikmis ne demek
Iyi dedi gebelik beklentisi olabilir dedi bisi anlamadim
Evet canim tahlil yaptirdim ama benim ki kontrol amacli gebelik icin degil benim ya 28 ocakta 29 olcamKumral ada sen tahlil mi yaptirdin
Hi anladim isalla gebelik icinde yaptirirsin en yakin zamnda hatta bu ayda... ejdaninyasadigi mutlulugu biz de yasariz bu ay Allahim duy bizi yaEvet canim tahlil yaptirdim ama benim ki kontrol amacli gebelik icin degil benim ya 28 ocakta 29 olcam
Kız sen burdamı geziyoncanım değerimm 37 çııktı pzrtesi 14 tü
merhaba.test yapdınmı ? istersen yap,varsa çıkar büyük ihtimal.inşAllah olurKızlar bugün benim iğneden sonra 16 cı gün yarın adet günüm ben aynı zamanda günde 2 defa progesteron kullandım bugün de son gün adeti geciktiriyormuş başınıza geldimi bıraktıktan kaç gün sonra hastlndnz
Ben de olmadi ama yapabikiyormus canim korkma iliski rakvimini soyledi miArkadaslar doktordan geliyorum simdi 21 mm olmus yumurta ignemi vuruldum simdi midem bulanio oyle bir yan etkisi var mi psikolojik mi
Evet canim yarin saat 4 te dedi ve 28 inde gece dedi.. ama yarin isten nasil izin alcam bilemiyorumBen de olmadi ama yapabikiyormus canim korkma iliski rakvimini soyledi mi
Senin doktor iyiymis bize saat vermedi bugun ve sonra gunasiri dediEvet canim yarin saat 4 te dedi ve 28 inde gece dedi.. ama yarin isten nasil izin alcam bilemiyorum
Canım bence bu ilişki saatleri tartışılır çünkü tam çatlama zamanını onlarda bilemiyor ben yumurta takibi oldum 3 gün hastaneye gittim hem kan aldılar LH hormonuna bakmak için bide ultrasona girdim yumurtanın büyüklüne göre 3 gün gitimde Akşama çatlatma ignenezi olun dedi ve bugün yarın ertesi gün ilişki dedi hergün yani bence hergün yapmak daha iyi riske atmamak için ben bu arada fransdymSenin doktor iyiymis bize saat vermedi bugun ve sonra gunasiri dedi
Yapmadım canım çünkü Nisan 2014 dede aynı tedavi oldum ve çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra 18 ci gün hastalandım benimde yarın 18 ci gün Ondan bekliycem napim ya hayırlıs olsun inşallah belirti dersen hiççç bişi yokmerhaba.test yapdınmı ? istersen yap,varsa çıkar büyük ihtimal.inşAllah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?