Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

bugün iğnemi yaptırdım 18.5 mm olmuş tek yumurta gelişmiş rabbim hayırlısını versin dua edin kızlar

beklemek çok stresli ya bende ilk iğnem sonrasında 15 gün bekledim sonra hasta oldum yapsan çıkar aslında 14.günden sonra belli oluyor diye biliyorum
E yap canim ya er gec ogrenceksin o stresi yasamamis olursun .... bn bugun igne vuruldum haftaya cuma bni cagirdi tutmus mu tutmamis mi diyemi bakicak acaba

E yap canim ya er gec ogrenceksin o stresi yasamamis olursun .... bn bugun igne vuruldum haftaya cuma bni cagirdi tutmus mu tutmamis mi diyemi bakicak acaba
evet onun için çağırmıştır benim doktorumda 4 gün sık ilişki 1 hafta sonra kandan değerine bakılacak demişti

evet onun için çağırmıştır benim doktorumda 4 gün sık ilişki 1 hafta sonra kandan değerine bakılacak demişti
Yani igneden sonra 13 14 gun bklemicem haftaya ogrenicem hamile olup olmadigini iyimis ya... dua edin arkadaslar lutfennn bu ay hamile oldugumuzu ogrenelimmmm

Neden yapmadin test ya canim igneden sonra doktor tekrar cagirdi mi
Ben önceki ovitrelle yaptıdımda 18 ci gün hastalandım çünkü hayal Kırıklı yaşamk istemiyorum ya bi yapim bi yapmaym arasındayım nebilim belirtilerim yok hayırlısı doktor reçete yazdı kan testi ayın 30 Una kadar olmazsan yap diye burda hemen adetten önce kan testi yapmıyolar

Isalla canim benim zaten az kalmis. Adet belirtisi var mi

Isalla canim benim zaten az kalmis. Adet belirtisi var mi
Oda yok sanki arada bi oluyor ama nadiren oda hafif ama yok bilmiyorum ya progesteron kullandım oda geciktirebilir adetimi yarına kadar olmazsam eczaneden test Alıp sabah yapcam varsa var yoksa yok negatife HAzırım zaten

Oda yok sanki arada bi oluyor ama nadiren oda hafif ama yok bilmiyorum ya progesteron kullandım oda geciktirebilir adetimi yarına kadar olmazsam eczaneden test Alıp sabah yapcam varsa var yoksa yok negatife HAzırım zaten
Bklemk daha kotu zaten canim .. yarin testin sonucunu yazarsin isalla mutlu haberler verirsinnnnn

olumsuz düşünmüyoruz canım olacak inşallah olumlu düşün test yapınca bizede haber ver

Hadi kizlar insaallah siz hamile olursunuz ben de olmadi bu ay kirmizi kart yicem sanirim az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…