- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
Canim bnm isaulla tutar bnmde 21 mm olmus bugun buruldum ignebugün iğnemi yaptırdım 18.5 mm olmuş tek yumurta gelişmiş rabbim hayırlısını versin dua edin kızlar
inşallah tutar canım seninkide benimki de dua edicemCanim bnm isaulla tutar bnmde 21 mm olmus bugun buruldum igne
Benimkinde 19mm kem vurundum aynen tek yumurtam vardı bekliyorum bakalım hayırlısı hepimiz içininşallah tutar canım seninkide benimki de dua edicem
ne zaman yaptırdın iğneni hadi hayırlısı inşallahBenimkinde 19mm kem vurundum aynen tek yumurtam vardı bekliyorum bakalım hayırlısı hepimiz için
Ben 9 aralikta yaptırdım canımne zaman yaptırdın iğneni hadi hayırlısı inşallah
Neden yapmadin test ya canim igneden sonra doktor tekrar cagirdi miBen 9 aralikta yaptırdım canımBugün iğneden sonra 17 ci günüm henüz hiç test yapmadım bekliyorum bakalım
beklemek çok stresli ya bende ilk iğnem sonrasında 15 gün bekledim sonra hasta oldum yapsan çıkar aslında 14.günden sonra belli oluyor diye biliyorumNeden yapmadin test ya canim igneden sonra doktor tekrar cagirdi mi
E yap canim ya er gec ogrenceksin o stresi yasamamis olursun .... bn bugun igne vuruldum haftaya cuma bni cagirdi tutmus mu tutmamis mi diyemi bakicak acababeklemek çok stresli ya bende ilk iğnem sonrasında 15 gün bekledim sonra hasta oldum yapsan çıkar aslında 14.günden sonra belli oluyor diye biliyorum
evet onun için çağırmıştır benim doktorumda 4 gün sık ilişki 1 hafta sonra kandan değerine bakılacak demiştiE yap canim ya er gec ogrenceksin o stresi yasamamis olursun .... bn bugun igne vuruldum haftaya cuma bni cagirdi tutmus mu tutmamis mi diyemi bakicak acaba
Yani igneden sonra 13 14 gun bklemicem haftaya ogrenicem hamile olup olmadigini iyimis ya... dua edin arkadaslar lutfennn bu ay hamile oldugumuzu ogrenelimmmmevet onun için çağırmıştır benim doktorumda 4 gün sık ilişki 1 hafta sonra kandan değerine bakılacak demişti
inşallah canım hepimiz hamile kalırız:)Yani igneden sonra 13 14 gun bklemicem haftaya ogrenicem hamile olup olmadigini iyimis ya... dua edin arkadaslar lutfennn bu ay hamile oldugumuzu ogrenelimmmm
Ben önceki ovitrelle yaptıdımda 18 ci gün hastalandım çünkü hayal Kırıklı yaşamk istemiyorum ya bi yapim bi yapmaym arasındayım nebilim belirtilerim yok hayırlısı doktor reçete yazdı kan testi ayın 30 Una kadar olmazsan yap diye burda hemen adetten önce kan testi yapmıyolarNeden yapmadin test ya canim igneden sonra doktor tekrar cagirdi mi
Isalla canim benim zaten az kalmis. Adet belirtisi var miBen önceki ovitrelle yaptıdımda 18 ci gün hastalandım çünkü hayal Kırıklı yaşamk istemiyorum ya bi yapim bi yapmaym arasındayım nebilim belirtilerim yok hayırlısı doktor reçete yazdı kan testi ayın 30 Una kadar olmazsan yap diye burda hemen adetten önce kan testi yapmıyolar
Oda yok sanki arada bi oluyor ama nadiren oda hafif ama yok bilmiyorum ya progesteron kullandım oda geciktirebilir adetimi yarına kadar olmazsam eczaneden test Alıp sabah yapcam varsa var yoksa yok negatife HAzırım zatenIsalla canim benim zaten az kalmis. Adet belirtisi var mi
Bklemk daha kotu zaten canim .. yarin testin sonucunu yazarsin isalla mutlu haberler verirsinnnnnOda yok sanki arada bi oluyor ama nadiren oda hafif ama yok bilmiyorum ya progesteron kullandım oda geciktirebilir adetimi yarına kadar olmazsam eczaneden test Alıp sabah yapcam varsa var yoksa yok negatife HAzırım zaten
Nasıl olsa alıştım hayal kırıklığınaBklemk daha kotu zaten canim .. yarin testin sonucunu yazarsin isalla mutlu haberler verirsinnnnn
olumsuz düşünmüyoruz canım olacak inşallah olumlu düşün test yapınca bizede haber verOda yok sanki arada bi oluyor ama nadiren oda hafif ama yok bilmiyorum ya progesteron kullandım oda geciktirebilir adetimi yarına kadar olmazsam eczaneden test Alıp sabah yapcam varsa var yoksa yok negatife HAzırım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?