Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

aslinda en iyisini yapiyorsun beklemekle .. ben 8ci gunden test yaptim ve hep cikti ))) tabii ki ,igneden mi yoksa gebeliktenmi bilemedim.ama ne yazik ki bebegim dustu.. simdi dusukten direk sonraki,yani bu ay,hamile kaldim.. :) igneyle hamile kaldigimda hafif belirtiler vardi,goguslerimde sertlik,reql agrilarina benzer sancilar,halsizlik... ama simdi hiccc bi belirti yok.her hamilelik farkli..insAllah hayirli,sag salim bebek kismet eder rabbim hepimize

Arkadaşlar benim çikolata kistim vardı bu ay klomene başlayacaktır adet olunca çagırmıştı dr gidince yumurtalar erken gelişmeye başlamış d. kontrol hapı yasmin verdi bu ay bunu kullan gelecek ay klomen verecem dedi böle bişey yaşayan varmı klomen ve çatlatma iğnesi olmadan önceki ay nie bana yasmin verdi sizce??

Bende de cikolata kisti var ama boyle bisey olmadi yumurtalarini baskilycak ama anlamadim

Hayırlısı ya varsada yoksa sabah test yapcam yoksada inşallah biran önce hastlnrm adetim gelmeyince iyice stres oluyorum hep 28 gün de oluyorum normalde ,seninkide hayırlı olsun inşallah bu hamileliğn normal mi oldu ?

Hayırlısı ya varsada yoksa sabah test yapcam yoksada inşallah biran önce hastlnrm adetim gelmeyince iyice stres oluyorum hep 28 gün de oluyorum normalde ,seninkide hayırlı olsun inşallah bu hamileliğn normal mi oldu ?
hayirlisi olsun canim , umudunu kaybetme evet normal oldu.beraber olduktan hemen sonra hep dus almistim , hic dusunnmemistim hamilelik hakkında.nasıl oldu bilemedim ,kismet iste.

Arkadaşlar çok üzgünüm İğneden sonraki 11. Günüm dayanamadım ve Erken gebelik testi Yaptım ve sonuç negatif

kızlarrr nabıyosunuzz hıcc nabıyosun ejda ıyende yok hayırsız arkadaslarımm benımm

Arkadaşlar çok üzgünüm İğneden sonraki 11. Günüm dayanamadım ve Erken gebelik testi Yaptım ve sonuç negatif
Canim evet insan cok uzuluyo belki de cok umutlandigi icin... biraz zamana birakmak gerekio Allah ne zamn istersedemek gerekio cunku ona can verecek kisi o... uzulme canimm.... Allah in izniyle bir gun olacakkkkkkkk
n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…