Cani mkızlarrr nabıyosunuzz hıcc nabıyosun ejda ıyende yok hayırsız arkadaslarımm benımm
Canim benim valla aklimdasin bugun kan testi yaptircaktin tekrar dimi ole hatirliorummmbelli belli siz kusmusunuz bana
Kahverengi hala kirmizi olamdi ama benim hep boyle olur insaallah canim dua etadamm canımm unuturmuyum kızz adet oldunmu bak gorcen bı dahakı ay olucakk bıraz sabırrr
16 aydır negatif görmekten sıkıldım 1kere pozitif gördüm o da düşükle sonuçlandı bu ay ilk klomen ve çatlama iğnesi oldum inşallah önümüzdeki ay tutar Yada test yanlıştırNiye uzuluyorsun kuzum bazan hamile olup idrarda bile cikmayan var senin adet gunun bile gelmenis bekle bakalim
Inşallah canım çok sağol tabiki Allah'ın hikmetinden sual olunmaz neticede Dünya'ya bir can gelicek ama işte insan duygularına hakim olamıyoCanim evet insan cok uzuluyo belki de cok umutlandigi icin... biraz zamana birakmak gerekio Allah ne zamn istersedemek gerekio cunku ona can verecek kisi o... uzulme canimm.... Allah in izniyle bir gun olacakkkkkkkk
n
Doner doner ben taniyom bu bunyeyi pztesi kirmizi kart gorcemtest yaptınmı senn adaa bı dahaa duu bakım ıns kırmızıya dönmezz
Sen dikkatli ol bebise iyibak iyi dinlen :)))bn dun igne vuruldim bgn saat 4 te birliktelik dedi dr. Dua edin arkadaslar bi ay guzrl haber vereyim bnde... bi de haftaya kontrole cagirdi belli olur mu ya 8 gundeyaptırdım carsamba 37 cıktı en son hamıleydım amapzrtesı degerlere bakılcak artıyomu azalıyomu dıye cok telaslıyım kızlar kalıyosun ayrı bı dert olmuyo ayrı bıı Allahım herkezınn evladını saglıkla kucagını versın aminnnn hepınızınnn
Alseri kalkma hemen yataktan yastik falan koy iliskiden yarim saat once esine sert turk kahvesi icirSen dikkatli ol bebise iyibak iyi dinlen :)))bn dun igne vuruldim bgn saat 4 te birliktelik dedi dr. Dua edin arkadaslar bi ay guzrl haber vereyim bnde... bi de haftaya kontrole cagirdi belli olur mu ya 8 gunde
Kiz biz gunasiri yaptik 1 bos 1 dolu arka arkaya yapmadikalseri 3 gun ust uste ılıskı olsunn arkadasımm benım ole tuttu sen yıne yarın obur gunde yapp.bıde adama kecıboyunuzu özü çerez bol bol yedirr ben elımde kasıkla gezıyodumm adam konustukca agzına bı tane kecıboynuzu
Cok iyi anliyorum seni zamn zamn bnde aglama krizlerine giriyorum ama elimizden bisey gelmio sadece aglayarak biraz rahatliyoruz sonra umutlanmaya yola devam....Inşallah canım çok sağol tabiki Allah'ın hikmetinden sual olunmaz neticede Dünya'ya bir can gelicek ama işte insan duygularına hakim olamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?