Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Gel ark yanima beraber yeniden baslariz tedaviye ben de tam kirmizi glmedi ama khverengiler geldi yolda yani
Aynen ya kahverengi gelmiş sabaha kadar şimdi kırmızıya döndü bu ay boş bidaki hastalandımda aşılama inşallah eşime dedim tutmadı yine diye oda durmak yok yola devam dedi
Bide ben 2012 de ilk hamilelik isteğimde adetim gecikmişti kan testi verdim negatifdi ozaamandan buyana kan vermiyordum gebelik için dünde verdim
Eğer tutsaydı eşim bol bol Keçiboynuzu pekmezi yedi ondan derdim ama değerleri iyi ama yinede ek olsun dye nasipppp

Ca
Canim igne dun oldum dun gece de olsamiydi (

36 saat sonra canım bu aksama denk gelıyor ıste sıkıntı yapmaa

yaw 1 tanesı gelse ufacık yetcekk..mrk etme kalkma belının altına yastık koy yarımm saat yat canım ustunude ort pıtışini üşütme alserı sen ne kadardır ıstıyosunn

Cok iyi anliyorum seni zamn zamn bnde aglama krizlerine giriyorum ama elimizden bisey gelmio sadece aglayarak biraz rahatliyoruz sonra umutlanmaya yola devam....
Tabiki umudumuzu kaybedersek yaşayamayız zaten umudumuzu kaybetmemeliyiz biz istiyoruz hemen olsun diyoruz ama Rabbim zamanı var diyo beklemekten ve sabırlı olmaktan başka bi çare yok Herşeyin Hayırlısı

Bna saat 4 te dedi ... calisiyorum olmaz dedim izin alcan dedi... onun verdigi saat gecesi ertesi gun yapayim en iyisi .. ama spermin kalitesi fln dusuyomus
Ya öncede yazdım ama bence doktorlarda bilmiyor tam çatlayacağı zamanı tahmin söylüyor benim ki iğneyi bugün vuruncan dedi bugün,yarın ,ertesi gün ilişki dedi
( tabi tutmadı orası ayrı konuda) bence hergün yap

yaw 1 tanesı gelse ufacık yetcekk..mrk etme kalkma belının altına yastık koy yarımm saat yat canım ustunude ort pıtışini üşütme alserı sen ne kadardır ıstıyosunn
Canim 7 aylik evliyiz biz ama dr a yeni gittik ilk tedavim yani... ilk ay.....

Alseri yas kacti canin
Bu arada amh diye bisey varmis yumurta rezervi hakkinda bilgi veriyormus onu yaptircam ben yaptiran vat mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…