Canim dun vuruldum ya igne saat 10 da dun bisey olmadi olsamiydi ???? Dr saat 4 deyince bi de 28 gece dediAlseri kalkma hemen yataktan yastik falan koy iliskiden yarim saat once esine sert turk kahvesi icir
Aynen ya kahverengi gelmiş sabaha kadar şimdi kırmızıya döndü bu ay boş bidaki hastalandımda aşılama inşallah eşime dedim tutmadı yine diye oda durmak yok yola devam dediGel ark yanima beraber yeniden baslariz tedaviye ben de tam kirmizi glmedi ama khverengiler geldi yolda yani
Canim igne dun oldum dun gece de olsamiydialseri 3 gun ust uste ılıskı olsunn arkadasımm benım ole tuttu sen yıne yarın obur gunde yapp.bıde adama kecıboyunuzu özü çerez bol bol yedirr ben elımde kasıkla gezıyodumm adam konustukca agzına bı tane kecıboynuzu
Ben igneyi sabah 10 da oldum aksam 10 gibi iliski olduCa
Canim igne dun oldum dun gece de olsamiydi(
Ca
Canim igne dun oldum dun gece de olsamiydi(
Allaallaa bnm aksam olmadiBen igneyi sabah 10 da oldum aksam 10 gibi iliski oldu
Bna saat 4 te dedi ... calisiyorum olmaz dedim izin alcan dedi... onun verdigi saat gecesi ertesi gun yapayim en iyisi .. ama spermin kalitesi fln dusuyomus36 saat sonra canım bu aksama denk gelıyor ıste sıkıntı yapmaa
Kız bensana kaç defa yazdım cvp yok iyim napim sabaha karşı hastlndm onun ağrısı yataktan çkmk istmyrmzahideem nabıyosunn şekerr:)
Tabiki umudumuzu kaybedersek yaşayamayız zaten umudumuzu kaybetmemeliyiz biz istiyoruz hemen olsun diyoruz ama Rabbim zamanı var diyo beklemekten ve sabırlı olmaktan başka bi çare yok Herşeyin HayırlısıCok iyi anliyorum seni zamn zamn bnde aglama krizlerine giriyorum ama elimizden bisey gelmio sadece aglayarak biraz rahatliyoruz sonra umutlanmaya yola devam....
Ya öncede yazdım ama bence doktorlarda bilmiyor tam çatlayacağı zamanı tahmin söylüyor benim ki iğneyi bugün vuruncan dedi bugün,yarın ,ertesi gün ilişki dediBna saat 4 te dedi ... calisiyorum olmaz dedim izin alcan dedi... onun verdigi saat gecesi ertesi gun yapayim en iyisi .. ama spermin kalitesi fln dusuyomus
Canim 7 aylik evliyiz biz ama dr a yeni gittik ilk tedavim yani... ilk ay.....yaw 1 tanesı gelse ufacık yetcekk..mrk etme kalkma belının altına yastık koy yarımm saat yat canım ustunude ort pıtışini üşütmealserı sen ne kadardır ıstıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?