- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
yaw 1 tanesı gelse ufacık yetcekk..mrk etme kalkma belının altına yastık koy yarımm saat yat canım ustunude ort pıtışini üşütmealserı sen ne kadardır ıstıyosunn
Aynen Orayı üşütmemek Lazım herşey orda bitiyoryaw 1 tanesı gelse ufacık yetcekk..mrk etme kalkma belının altına yastık koy yarımm saat yat canım ustunude ort pıtışini üşütmealserı sen ne kadardır ıstıyosunn
Bidahaki ay hangi tedaviye başlıycan cnmGel ark yanima beraber yeniden baslariz tedaviye ben de tam kirmizi glmedi ama khverengiler geldi yolda yani
Canim bnm yas 26 ... amh hakkinda bilgim de yok cnm doktorun gerekli gorse isterdi sanirimAlseri yas kacti canin
Bu arada amh diye bisey varmis yumurta rezervi hakkinda bilgi veriyormus onu yaptircam ben yaptiran vat mi
Kaçıncı defa cnm bu tedavin,ben Yaptım o testi netten atastırdıma göre yani menopoza girinceye kadarki yumurta rezervin e bakıyorlar ben fransadym bi tek onu sigorta karşılamadı önemli dedi doktor yaptırırsan iyi olur Demişti cnm 1 yılı geçti yaptıralıAlseri yas kacti canin
Bu arada amh diye bisey varmis yumurta rezervi hakkinda bilgi veriyormus onu yaptircam ben yaptiran vat mi
Bu ilk tedavim canim
Amh ben de yeni ogrendim yaptrmayi dusunuyorum senin nasil cikti canim[/QUOTE
Benim iyi çıkmişti ,anladım bu ilk tedavinse 2 ciye olcan gelecek ay hayırlıs ya ben 3 defa oldum 2 defa da çatlatma iğnesi sonuç koca bir ------ si rada aşılama var bakalım mevlam neyler neylere güzel eyler
İnşllah birgün bu değerleri GörMek bizede nasip olur bende dün Yaptım kan testini sonucuma netten baktım <4kızlar değerımm 144 olmuşşşşteyzeleri dua edınn
Alseri oldu bende de karnim sisti belim agridi hatta brlimin agrisi 1 hafta surdu igneden canimArkadaslar dunden beri belim cok agriyo regli agrisi gibi ... sizde de bole bisey oldu mu igneden sonra...
Canim asilama kadinin yumurtasinin ve erkegin sperminin laboratuvar ortaminda dollenip annenin rahmine yerlestirme diye biliyorum ben... ne kadar suredir tedavi goruyosunse nben aşılama olacam bılgısı olan varmı
Sweet neden hemen asilama ki sorun neben aşılama olacam bılgısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?