Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Canim asilama kadinin yumurtasinin ve erkegin sperminin laboratuvar ortaminda dollenip annenin rahmine yerlestirme diye biliyorum ben... ne kadar suredir tedavi goruyosunse n
tedavı olmadım hamıle kalamayınca aşılama olacam 1 yıldr olmadı

Canim ilk tahlil olursun yumurta cogaltici catlatici ignne hap var ilk tedavi o oluyo asilama 2. Tedavi tup bebek son tedavi yontemi canim doktorun neden ilk asilama dedi ki
ben garantı olsun dedım ben ıstedım aşılamayı

Canim asilama kadinin yumurtasinin ve erkegin sperminin laboratuvar ortaminda dollenip annenin rahmine yerlestirme diye biliyorum ben... ne kadar suredir tedavi goruyosunse n
Canim asilama soyle erkek sperm veriyor o laboratvar ortaminda yikaniyor seciliyor sonra kadinin yumurta kanalina enjekte ediyorlar sadece dpermin yolunu rahat bulabilmesi icin yapilan yontem
Ben boyle biliyorum

Once klomen veriliyor ama erkekte problem varsa klomen ne yapcak ki canim ne kadar cikti spermi esinin yuzde kaci ileri hareketli

Once klomen veriliyor ama erkekte problem varsa klomen ne yapcak ki canim ne kadar cikti spermi esinin yuzde kaci ileri hareketli
bebeği ileri hızlı hareket sayısı %5şansım yok benceee çatlatma iğnesi kullanmanın anlamı yoook

Total sperm kac o da dusuk mu
Canim ablamlarda da boyle sorun vardi tup yaptilar onlar

114 milyon iyiymis mas. Hareketli sayisi artabilir bence su kurleri dene kocana yedir bol bol keciboynuzu falan
tatlım önemli olan ileri hızlı hareketli sayısı sence ben klomen ve çatlatma mı yapayım yoksa aşılamamı doktorlar işe bılmıo burada yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…