- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Bence asilama dene canim onda da kullaniyorsun zaten klomen ve igne sanirimtatlım önemli olan ileri hızlı hareketli sayısı sence ben klomen ve çatlatma mı yapayım yoksa aşılamamı doktorlar işe bılmıo burada yaaaaaaaaaa
peki ben napayım şu andaaaaaaaaaaaaaaOnce klomen veriliyor ama erkekte problem varsa klomen ne yapcak ki canim ne kadar cikti spermi esinin yuzde kaci ileri hareketli
doğuda önerebıleceğın bı yer war mı hastaneBence asilama dene canim onda da kullaniyorsun zaten klomen ve igne sanirim
ozaman benım aşılamada şansım war mı eşiminki yüzde 5 ileri hızlıHer zaman bir sans vardir ark esinin cok azmis ileri hareketli sayisi % 1 demisler dogal yolla tup yaptilar bebisleri oldu cocuk 1 yasindayken kadin hamileymis haberi yok nasil olsa olmaz diye dusunmus 2.yi dogurcak
Nerdeeeee yariyil tatilinde adanaya gidin baskent hast. Tayfun beydoğuda önerebıleceğın bı yer war mı hastane
tam olarak hastane ve isim alabılır mıyımNerdeeeee yariyil tatilinde adanaya gidin baskent hast. Tayfun bey
Yanlis olmus dogal yolla hamile kalma olasiligin % 1 demislerozaman benım aşılamada şansım war mı eşiminki yüzde 5 ileri hızlı
Ablama bi sorayim ben o orda yaptirditam olarak hastane ve isim alabılır mıyım
ozaman aşılama yapayım direkYanlis olmus dogal yolla hamile kalma olasiligin % 1 demisler
Canim neden olmasin umudunu kaybetme
sağol tatlım ALLAH RAZI OLSUNNAblama bi sorayim ben o orda yaptirdi
SORDUN MU CNMMMsağol tatlım ALLAH RAZI OLSUNN
Canim ablam cok memnun kaldi buradanAdana baskent kisla saglik yerleskesi tayfun cok
Allah senden de razi olsun canim benim insaallah ocakta hep berabr hamis oluruzSORDUN MU CNMMM
YÜREĞİRDE Mİ BU HASTANE ADANANINCanim ablam cok memnun kaldi buradan
SEYHANDA WAR BIDE HANGISINE GTTIYÜREĞİRDE Mİ BU HASTANE ADANANIN
Bilmiyorum canim tam google yazinca cikmadi miYÜREĞİRDE Mİ BU HASTANE ADANANIN
yne sağol cnm ama ben gdp gelemem ailemden gizli yaptrcam sadece eşim we ben bilecem eşim kımsenn bılmesını ıstemıoözel hastane ye gdecem ya byuk ıhtımal mersin özel tüp bebek merkezine gderm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?