yne sağol cnm ama ben gdp gelemem ailemden gizli yaptrcam sadece eşim we ben bilecem eşim kımsenn bılmesını ıstemıoBilmiyorum canim tam google yazinca cikmadi mi
Canim tekrar ablami aricamda cocuklardan anca zaman buldum uyuycam dedi ben sana haber veririm canin yariyilda gisersin bi doktorla konusursunyne sağol cnm ama ben gdp gelemem ailemden gizli yaptrcam sadece eşim we ben bilecem eşim kımsenn bılmesını ıstemıo
Gitme oraya ablam cok denedi orda mahvettiler kiziözel hastane ye gdecem ya byuk ıhtımal mersin özel tüp bebek merkezine gderm
ciddi misin gittimi orayaGitme oraya ablam cok denedi orda mahvettiler kizi
ooof zamanım da yok adet zamanıma denk gelmesı lazım öğretmenım ızın almam lazımciddi misin gittimi oraya
Evet canim gitti para tuzagi orasi hic de memnun kalmadiciddi misin gittimi oraya
tamam eğer ablan uyanırsa bı tane daha hastane önebılırse bana yaz canm unıversıte hastanelerıne de gwen lmuo bu devlet hastanesı mı özel mıEvet canim gitti para tuzagi orasi hic de memnun kalmadi
adana medline nasıltamam eğer ablan uyanırsa bı tane daha hastane önebılırse bana yaz canm unıversıte hastanelerıne de gwen lmuo bu devlet hastanesı mı özel mı
Arayinca detayli bilgi alirim ablamdanadana medline nasıl
Medline bilmiyorum canimadana medline nasıl
tamam canm çoook çok sağol sana dua edecemArayinca detayli bilgi alirim ablamdan
Ilk tedavi o asilama sonra cnmönce klomen ve aşılamamı canım?
peki ben bu kademelerle uğraşmasam drek tüp bebek yapsam ne olurIlk tedavi o asilama sonra cnm
Valla cnm benim bilemiyorum dr un ne dedigi cok onemlipeki ben bu kademelerle uğraşmasam drek tüp bebek yapsam ne olur
ejda günaydın nasılsınbelli belli siz kusmusunuz bana
ıyıym salıha sen nabıyosunnejda günaydın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?